За връзка


mmil73@hotmail.com


НОВОЛУНИЕ в зодия Скорпион
18.11.2017-в 26'19" градус и в 13:42ч.


В празните пространства –кухини,ваккум,паузи,черни дупки..започват новите неща“-Сам Кийн”

Новолуние ,което   ни кара да направим драстични промени в живота ни , преборвайки се със страховете и склонността ни към конфронтация  с другите хора.
Трябва да сложим край на стари обществени и лични  модели на съществуване,които ни води към самоунищожение.
Години наред хората живеех с необходимостта от задоволяване само на материалните си и телесни желания ,чрез себеугаждане .
Често пъти старите модели на поведение правят човека   пасивен при   отстояване на позициите му в матереиалния и интимен свят.
Тази сентенция важи особено за хората с планети в Телец и Скорпион.
Това поведение обаче,води до трупане на  гняв ,завист и  напрежение ,изразено  с агресия в един следващ етап!
Понякога се стига до убийства и сериозни болести,защото човек ИСКА ,но не винаги МОЖЕ или умее.
Затова казваме ,че Астрологията е една висша наука за душата и поведението на хората,която може да ви посочи с точност  дарбите на всеки един от вас,така че да не се сравнявате с другите и страдате излишно ,знаейки ,какво да си пожелавате в живота и какво не.
Склонността към бездействие също е фактор ,водещ до провал,защото предизвиква   отприщване  на бушуващи емоции от завист  на онези ,които го практикуват , срещу хората ,които действат и са успели .
Този тип емоция и реакция винаги  подкопава  самочувствието  и  пречи на развитието на личността,затова избягвайте ги.

Ето защо ,тази Нова Луна ще е свързана със 
сериозни кризи,
борба за оцеляване,
конфликти,
завист,
ревност 
и 
желание за притежание на хора ,вещи  и власт в обществото.
Невъзможността на хората да решават правилно сексуалните си и материални проблеми,винаги води до трагедии и съдбовна раздяла!
Налага се да преодолеем инертността и бездействие на Телеца ,чрез мощната енергия на Скорпиона за цялостна метаморфоза ,която единствено може да доведе до задоволяване на желанията ни.

Надвийте себе си!
Срещнете се със страховете си!
Бъдете дискретни и сдържани,
а не вулгарни и глупаво самонадеяни!
                      
Затова ,ако искаме да избегнем едно разочарование сега и в бъдеще ,материална загуба ,комуникативен гаф или сериозен инцидент  ,ще трябва да намалим темпото ,да сме прецизни в думите, 
информацията ,начин на живот ,като сме реалисти и да спазваме закона ,морала и  мнението на другите.
Да сме по-внимателни  на кого доверяваме бизнес дела,финанси ,лична информация или лечение ,ако става въпрос за здравето ни.  

До 22.11.17 водните и огнени знаци (Риби,Овен,Рак,Лъв,Скорпион и Стрелец)
ще изпитат завишен оптимизъм,
който ако ,не бъде контролиран ,
може да им "изиграе" лоша шега в работата,ежедневието и връзките!

Новата Луна носи професионален и личен успех за писатели,
оратори,
презентатори,
лекари,
духовници,
дистрибутори,
учители,
философи,
артисти и пътешественици.
Но  на ВСЯКА ЦЕНА, избягвайте!!
👉странното и прекалено ексцентрично поведение ,
както и хора с  подобно ,за да не се провалите и имате материални щети.

Добър период е ,
за да разработите и завършите една гениална идея.
Да потърсите психологична и лекарска помощ за разрешаване на сериозни
генетични ,
сексуални и душевни заболявания(ако имате нужда от такава)
.
Ще има  и неочаквано добри вести ,
срещи ,
подаръци,
обяснение във вечна  и трайна любов ,
зачеване ,за онези които го желаят.
Разбирате ,че всичко това ще направи чудеса и генерални
промени към по-добро в живота,работата или  здравето на онези от вас,на които това чудо ще се случи.

Добре е обаче,да не пропускате този период ,защото той ви дава възможност да
спрете да усложнявате и проваляте живота си за напред.
По един или друг повод много хора ще научат тайни ,
които ще им дадат отговори на заплетни
теми и трудности ,
засягащи здравето,интимността и страховете им от последните няколко години.

Дните до 03.12.17 са  динамични,с ярко подчертан сексапил,ревност,но крият и висок  %   риск от загуба ,скандал  или инцидент !
НЕ се натрапвайте,

НЕ бъдете повърхностни и НЕ настоявайте твърде силно,

за да не се компрометирате и загубите в една връзка или във вид  класация !



Но ,не се разстройвайте !
Трудностите от всякакво естество  ще преодолеем в началото на декември-'17.
Когато отново, ще се срещнем със същите хора и ситуации!
Оказва се,че начинът,
подходът  и времето при осъществяване и  постигне на  целите ни са много важни.
Този

период ще ни научи ,че именно , благата дума -железни врати отваря и че ,в знанието е спасението ни.







Какво носи Новолунието за всеки един от нас?



ОВЕН
Новолунието на 18.11.17 Ви носи едно радикално начало в сфери,засягащи корените ви,начин на финансиране,интимност и лично самочуствиe.Нови отношения ви очакват в дома,брака,семейството  или в едно бизнес-партньорство .
Но за целта, жертвата на някаква лична сила може да се окаже необходимост .Знайте това!
През този период ,някои от вас ще получат наследство или скъп подарък,парични суми от банкови кредити,преводи, ,заплати,наеми,издръжки ,обезщетение или пенсии.
Ноември завършва с един силен стремеж към обновление и трансформация .Готови сте да „копаете до дъното“ , за да видите  основата на нещата и образа на една Истина,по въпроси ,които ви засягат лично.

ТЕЛЕЦ
Новолунието на 18.11.17 ви носи един нов начин на живот,защото разбирате ,че само чрез промяната в мирогледа за бъдещето и връзките ви  се крие истинската сила на живота.
Хармонията , баланса и компромиса са ключовете към вашата реализация.
Колкото и сложни да са промените за вас през този период ,ще са носители на едно душевно и материално богатство,но и освобождаване ,което ще подобри живота ви за напред.

БЛИЗНАЦИ
Новолунието на 18.11.17 ви прави лидер в живота или в работата.Но ще трябва да се справите с някои страхове ,предизвикани от разкритието на една тайна,около истинската ви същност и чувства.Боите се,че ще изгубите контрол над ситуацията в такъв случай или ще покажете уязвимост.Но,тази сдържаност пречи  на най-интимните ви връзки и душевно удовлетворение.Освен това, може да предизвика и застой в отношенията ви с другите хора.По този начин се създават   много огорчения и недоверие .Време е, да сложите край на душевните си терзания.Правете това ,което душата ви наистина би искала,но не го свързвайте с пари и власт,за да не се опорочи.

РАК
Новолунието на 18.11.17 ви носи успех и радост. Волята ви и положителна нагласа ще ви дадат възможност да  постигнете каквото си пожелаете.  Добър период е  за участие в вид тържество,театрални постановки за артисти или  творчески проект .Да се влюбите ,да създадете потомство или  да направите от хобито си бизнес ,също са в сценария до края на ноември.Както и да се подредят нещата за вас,със  сигурност ще се чувствате радостни и обичани!Но ще трябва да внимавате със страхове от минали емоционални травми.Избягвайте да манипулирате или да бъдете в прегръдката на подобни хора,защото една голямата страст днес,след време може да се превърне в болка.Но,ако сте се справили с тези кризи ,които са от 2013 ,връзките ви ще имат потенциал да се превърнат в арена за трансформация ,както за вас  ,така и за  партньора !За да постигнете всичко това  първо ще трябва да се справите с емоционалните си наранявания и огорчения, породени от неуспешни любовни връзки и да простите ,като забравите за миналото!

ЛЪВ
Новолунието на 18.11.17  дава началото на една нова любов ,която ще ви накара да се почувствате по- жизнени, и в същото време да усетите тежестта на своите отговорности. Очаква ви и повишение на заплатата, бонус, повече права и отговорности в службата, но и по-малко свободно време. Не пренебрегвайте плащането на сметка, данък, кредит или друг дълг, за да не си създадете правни проблеми. Много от вас ще потърсят помощта на психолог, психотерапевт или окултен специалист, за да се справят със стреса от толкова много нови събития.
Една несигурност се таи в душата на повечето от вас ,което ви е накарало да   се вманиачите в работата  до толкова,като че ли по този начин се опитвате да положите ред в ежедневието и живота .Внимавайте обаче,със здравето! Не го използвайте като манипулиращо средство, спрямо другите .Ако пък,наистина имате  някакви здравословни проблеми,разрешете ги без много паника!
Възможно е,някои от вас да напуснат един  работен колектив или група от хора с гръм и трясък! Обидени за неуважението или некоректността спрямо вас !Но ,дали ще е за добро или не зависи от преценката ви!
Не се подавайте на страха и усещането за хаос  ,защото ще изпаднете в личен и обществен застой.Затворете очи и се оставете в ръцете на любовта.Тя е лек за много от болките и проблемите ви до сега.

ДЕВА
Новолунието на 18.11.17 дава отговор на много заплетени казуси ,около вашите отношения с близки и роднини. Фокусирайте  вниманието си върху интегрирането на   знания и умения , на които се натъквате , защото  това  ще ви се отрази   значително добре на  психиката . Някои от вас ще се наслаждават на работа или обучение с млади хора или на компанията на учител ,роднина,творец,духовник или -мошеник. Възможно е  през този период  да решете ,да създадете деца с цел брак или някакъв личен бизнес  ,като затвърдите   вътрешната си сигурност.
Или ...., да предприемете другата крайност,като   НЕ- създадете поколение или бизнес проект,от  страха ,че това може да  овладее живота ви.Ето защо,  страховете  са ТОКСИЧНИ,ВРЕДНИ и нямат връзка с действителността!Справянето с тях е гаранция за вашата Сигурност и Успех в живота!
Друг страх ,който може да имате е ,да не се забавлявате ,мислейки си ,че в следващия момент няма да имате средства!На практика обаче,това е признак за известна доза мизерия,която не отговаря на реалността.Може наистина  да сте притиснати силно финансово през този период,но в "стискането" на пари няма да подобрите положението си!Това може да стане единствено и само,чрез  реални професионални ангажименти,които могат да ви донесат стабилни парични облаги.

ВЕЗНИ                                                                                          
Новолунието на 18.11.17 ще даде ново начало за финансите и самочувствието ви по един или друг повод.Вероятно да привлечете човек ,който с чувствата и възможностите си да ви даде материална и емоционална сигурност.Но това усещане  може да получите  и от реализацията на  една идея,участието ви в група по интереси ,компанията на ваш близък ,дете или просто щастлива случайност на съдбата.


СКОРПИОН
След Новолунието на 18.11.17 придобивате блясък и заемате  лидерска позиция в едно съдружие или като съпруг в сериозна семейна връзка.Думите за вас през този период ще са от голямо значение,чути от устата на любимия/та или пък,вашите в затвърждаването на един творчески проект. Може да печелите за напред ,чрез писане, говорене , комуникации , секретарска работа или майсторска , свързана  с ръцете ви. Може пък,да имате хубав глас за пеене или да бъдете надарен оратор.Използвайте  периода,защото  се оказва,че той е портал за постигане на най-съкровените ви мечти!
Но!
Ако се опитате да манипулирате хората за истинските ви мисли,намерения и чувства ще загубите много!
Знайте ,че  думите могат да се превърнат във фокус на власт САМО ,ако те са ИСТИНСКИ и не бъдат използвани с догматична или комерсиална цел!

СТРЕЛЕЦ
Новолунието на 18.11.17 е нещо като  ново и успешно начало за по-хармоничен и красив начин на живот и труд.Много от проблемите на последните две години са решени на този етап и на душата ви ѝ става по-леко !Може би, сте разбрали  и че фокусирането ви върху парите и удоволствията няма да ви донесе повече от тях ,а тъкмо обратното!Колкото по освободено гледате на нещата,толкова по -лесно ще намирате начин за печелене  и повече задоволство.Поради различни страхове или вътрешни угризения,може до сега да сте използвали  парите,за да държите другите до себе си или да им се харесате,но това може да има своите последствия !Погрешно е и много опасно!Сложете край на тези погрешни подходи.

КОЗИРОГ
Новолунието на18.11.17 е свързано с любов и бизнес проекти.Вероятно да са свързани с  висшестоящ в службата или някой на важен пост .Но, бъдете искрени, за да не реши , че го/я използвате. Обвързаните ще получат подкрепа от партньор в дома или бизнеса. Така, ноември завършва със сбъднати мечти или чудесна изненада от любим човек.Приятелите ,децата и една страст ще ви направят щастливи и популярни.Оказва се,че след 10 години на живот, изпълнен с трудности,самота,пренебрежение и болка, идва денят да се поздравите за успешното преминаване през Ада.

ВОДОЛЕЙ
Новолунието на 18.11.17 може да ви обвърже интимно или бизнес с чужденец/ка, човек с друга религия, етнос, разлика във възрастта или възгледите, писател, политик, университетски преподавател или медийна звезда. От този човек ще научите много и може да откриете в себе си творческия си талант. Поне един от вас в тази връзка се оказва,че е бил обвързан, имал е трудно минало, болезнена тайна или просто до монета сте били възпрепяствани от    езикова и земна  бариера .Но!!..
Бъдете внимателни с пари и имоти, за да не станете жертва на измама!
Пазете се от радикални идеи,фанатици и се стремете към умереност във възгледите си,за да поддържате стабилност в дома и на работа. Ноември ви кара да приключите със страховете си,закопани в едно далечно минало!Подтискането на емоции,винаги води  до себеунищожение,отчуждение или до физически болести.Затова кажете ,споделете с когото трябва за да се спасите.
През този период ,много вероятно да станете  подвластни и на самовнушения ,че сте болни от някаква болест или ,че сте лечител ,но в действителност да не сте!Така  си причинявате истински здравословни проблеми.Внимавайте и с  връзките си от  "подземния свят",ако имате такива!Ще ви излязат скъпи сметките!Не влизайте в тъмни и дълбоко скрити сделки!Опасни са!Може да се окажете пристрастни към нещо,някого или вещества!Бъдете внимателни!Пристрастяването каквото и да е то, е вид психическо разстройство и се  изкоренява доста трудно!

РИБИ
Новолунието на 18.11.17 може да даде старт на едно далечно пътуване или да затвърди връзката ви с чужденец или мястото ви в  духовен проект. Дали това обаче,  ще означава 100 % щастие или божествен Ад за вас ,ще зависи от философията ви на живот и приятелски кръг.И така,за да сте сигурни ,че сте на прав път,избягвайте  крайните политически убеждения и  абстрактно  поведения ,както и хора с подобно.Участието ви в  група с общи духовни интереси ,път в чужбина или вид образование може да означава обществено  извисяване или падение !Въпрос на личен избора ,философия на живот,интелектуално ниво или избрана дестинация за почивка .






Коментари