За връзка


mmil73@hotmail.com


07.11. - 01.12.2017 г.:

Венера в Скорпион
" Принцесата-рицар"



Сигурно мнозина от вас знаят, че картите Рицар в колодата Таро са жени.
 И макар картата на Смъртта да се свързва традиционно със знака на Скорпиона, за мен Венера в Скорпион е точно принцеса в доспехи. Тя е войн, чиито каузи са истината, справедливостта и любовта. 
Истината тук е на първо място като ключова дума! 
Балансирането на везните не е достатъчно, за да се почувства Венера в Скорпион в безопасност и да свали доспехите си. Истинската справедливост е ценните и важни идеи, неща и хора да получат заслуженото си място в живота.
 Красотата на думите, на дворцовите маниери и пищните балове не стигат, за да се чувства принцесата-войн обичана. 
Тя иска любов, която създава неразрушима връзка между две души и преодолява всички препятствия. За такава справедливост и такава любов Венера в Скорпион е умирала в битка и се е възраждала като птицата Феникс от пепелта. 
И е готова пак да се бие, пак да умре и да възкръсне! 
Тя е Марсов войн, но е и още повече, Плутонски, майстор на прикритието. Може да се въоръжи с огнен жезъл, с остър меч, да размени монети или да носи в ръцете си Светия Граал. И ще свали доспехите си само пред онзи, който като нея се е бил, умрял е и е възкръснал за истинската справедливост и непобедимата любов.

И да, Венера в Скорпион е ревнива и не се задоволява с това да отделяте трохи от времето си за връзката. 
Тя е любов, която иска цялото ви внимание. Не понася изневярата!Смъртта е за повърхностните връзки и възкресение за тях не се предвижда - или поне не преди Венера да влезе в Овен. 
Докато е в знака на Скорпиона, богинята на любовта ще награди щедро дълбоките и силни връзки и личности, които са се отдали изцяло на борбата си за истинска красота, любов и справедливост. 

За да научите какво означава това за вас, прочетете по-долу първо прогнозата за Слънчевия си знак, а след това и тази за Асцендента си. 
Включено е и влиянието на Меркурий в Стрелец:

ОВЕН
Очаква ви тайно любовно признание от чужденец, човек с разлика във възрастта, юрист, университетски преподавател или медийна звезда. Ако започвате връзка с такъв човек, независимо от пола, имайте предвид, че поне в началото си тя ще бъде тайна, но има потенциал за брак. Мнозина ще получат наследство, скъп подарък, дивиденти от инвестиции, или ще се обвържат с богата и влиятелна личност. Вече обвързаните имат възможност да разрешат проблеми с партньора с помощта на лекар или психотерапевт. Спазвайте своите религиозни, морално-етични и правни задължения, за да не си създадете проблеми с обществото и закона. Възможни са спънки пред следването ви или отлагане на планирано пътуване в чужбина около 28.11. Някои от вас ще направят или получат предложение за брак или професионално съдружие. Други ще получат възможност за повишение в службата, което ще повиши самочувствието им и отношенията с половинката ще се подобрят. Трети ще се радват на подобрените доходи на партньора.

ТЕЛЕЦ
През този период имате възможност да срещнете бъдещия си брачен партньор. Възможно е да е от друга националност, изповедание, етнос, с разлика във възрастта или възгледите. Ако той/тя не изисква от вас да промените религията или убежденията си, различията са напълно преодолими и могат да разширят кръгозора ви. Новият ви любим/любима може също да ви покани да попътувате. Приятелите ще ви подкрепят, но не се впускайте в прибързан брак. Възможно е и сдобряване със стар приятел, с който сте били отчуждени. Бъдете отговорни към парите си и не вземайте заеми до 20.12. Може да ви изненада писмо или телефонно обаждане за финансово задължение, за което сте забравили. Възможно е също приятелите ви да харчат неразумно за развлечения или покупки и да се наложи да откажете някои покани, за да не застрашите бюджета си. Ако не сте получили повишение на заплатата през Венера във Везни, можете да си го поискате на 17.11.

БЛИЗНАЦИ
Необвързаните сред вас ще започнат връзка с колега. Той/тя е от друга националност, изповедание, етнос, с разлика във възрастта или възгледите. Ако е чужденец/ка, може в началото да ви спъва езиковата бариера, но бързо ще преодолеете тази пречка и ще научите много нови неща. Обвързаните ще работят усилено за бебе или нов творчески проект до 09.12. Мнозина ще определят дата за сватба или ще сключат брак до 20.12. Ще получите предложение за повишение в службата, което обаче е свързано с много повече работа и отговорности. Ако имате трайна интимна връзка, семейство, деца, родители или други близки, за които се грижите, имайте предвид, че вашето оставане до късно на работа и/или чести командировки ще им навредят. Някои от вас, разбира се, ще приемат предложението, защото работят нещо творческо, помагат на другите, или просто защото им харесва да прекарват много време в офиса с новата си любов. Ако сте вече обвързани, не пренебрегвайте партньора си заради приятели и колеги, за да не пострадат отношенията ви.

РАК
Новата ви любов е чужденец, човек с разлика във възрастта, юрист, университетски преподавател или медийна звезда. Възможно е под влиянието на тази личност да промените вероизповеданието, философските, политическите си виждания, да започнете да учите в университет или даже да решите да емигрирате заедно. Можете да откриете себе си или тотално да се заблудите. Не е изключена и непредвидена бременност или печалба от лотарийна игра. Не предприемайте нищо прибързано и не пренебрегвайте служебните си задължения, за да избегнете болест от стрес, уволнение и/или правни проблеми. Онези от вас, които са вече обвързани и се стремят към бременност, ще успеят, а на други предстои раждане на дете. Пазете се от кавги у дома. Добри новини за здравето или работата - вашите или на член на семейството - около 17.11. Някои от вас ще приемат предложение за брак от богат и влиятелен човек, който има силни чувства към вас, около 21.11.

ЛЪВ
Ще разкрасите дома си и ще изпитате голяма радост от това. Съобразявайте се със съседите и не се налагайте над братя, сестри и роднини. Възможно е влюбване в майстор или водопроводчик, градинар, интериорен дизайнер, наемател или друг човек, който е временно в дома ви, независимо от пола. До 20.12. много от вас ще работят с деца или ще се грижат за децата на други хора. От рождените и прогресивните ви карти зависи дали ще продължите и след това. Част от представителите на знака ще работят от дома си, а други ще получат нова длъжност, повишение на заплатата и още повече ще се вдъхновят да направят дома си бляскав. Трета група Лъвове ще се местят в нов дом. Новини за бременност или раждане на дете от роднини ще ви накарат да планирате кратко пътуване, за да ги посетите. Няма да е преди 20.12. Пазете се от финансова измама от нелоялен интимен партньор или мним инвеститор. Някои от вас ще потърсят лекар, психотерапевт, окултен специалист или астролог, за да разрешат деликатен интимен проблем.

ДЕВА
Влюбвате се в съсед/ка или съученик/чка. Може да е от друга националност, етнос, религия, поколение, или с различни от вашите възгледи. Опознайте се и се радвайте един на друг, но не се женете прибързано! Обвързаните могат да потърсят помощта на лекар или психотерапевт и да подобрят отношенията си. Някои Деви ще пропишат, а други ще се занимават с търговия или реклама от дома си. Възможно е забременяване. Пазете се от пристрастяване към хазарт - можете да спечелите пари, но и да загубите всичко, на което държите. Инвестирайте времето, усилията и средствата си в творчество. Здравето на възрастен член на семейството ще се влоши за кратко около 28.11., но след 20.12. трайно ще се подобри.

ВЕЗНИ
Връзка с личност от друга националност, етнос, религия, поколение, или с различни от вашите възгледи ще подобри самочувствието и материалното ви състояние. Той/тя може също да е свързан/а с религията, философията, политиката, правото, книгоиздаването, да е университетски преподавател, медийна звезда или собственик на медия. Възможно е това да е голямата ви любов. Възможно е и да откриете, че макар и номинално от различни вероизповедания, обществени прослойки или политически партии, всъщност споделяте общи ценности. Той/тя ще ви даде мотивация да се освободите от травма от детството и да реформирате дома си, но все пак това зависи от вас. Добра новина около 17.11. ще ви стимулира да бъдете по-активни в живота си. Спазвайте обещанията си, иначе около 28.11. ще ви го напомнят. Брат, сестра или други роднини може да потърсят помощта ви. Възможно е недоразумение или проблем с документи в службата. Не предозирайте лекарства, не злоупотребявайте с алкохол и не се преуморявайте, за да не се разболеете. Възможно е повишение на заплатата или приходите ви.

СКОРПИОН
Интимна връзка  за вас се очертава с човек от друга националност, етнос, вероизповедание, поколение или с различни от вашите възгледи ще постави ново начало в живота ви и ще подобри имиджа ви. Той/тя може да е също свързан/а с религията, философията, политиката, правото, книгоиздаването, да е университетски преподавател, медийна звезда или собственик на медия. Възможно е това да е голямата ви любов. Около 17.11. очаквайте приход, подарък или друга изненадваща придобивка. Около 21.11. подаръкът може да е нематериален - например любовно признание, обещание или спазването на обещание, за което вече сте загубили надежда. Непредвиден разход около 28.11. Не харчете неразумно за развлечения през този период и не играйте хазарт или лотарийни игри. Не се преуморявайте. Ако се занимавате с творчество, можете да станете известни, включително в чужбина. Някои Скорпиони ще потърсят лекар с цел забременяване. 

СТРЕЛЕЦ
Голямата ви любов започва като тайна връзка! Това е някой от друга националност, етнос, вероизповедание, поколение или с различни от вашите възгледи. Той/тя може също да е свързан/а с религията, философията, политиката, правото, книгоиздаването, да е университетски преподавател, медийна звезда или собственик на медия. Възможно е да ви направи голям подарък около 21.11. Добри новини от приятел/и около 17.11. ще ви убедят, че хората, на които държите, ви подкрепят. Неуместно изказване или неизпълнено обещание ще ви създаде проблеми около 28.11. Много от вас ще се чувстват преуморени - защото се грижат за болен член на семейството или без видима причина. Имате нужда от повече сън от обикновено, съобразете се. Потърсете помощта на семеен терапевт, ако отношенията у дома имат нужда от лечение.

КОЗИРОГ
Необвързаните ще открият чувствата си към приятел и съмишленик. Той/тя може да е от друга националност, етнос, вероизповедание, поколение или с различни от вашите възгледи. Може и да е свързан/а с религията, философията, политиката, правото, книгоиздаването, да е университетски преподавател, медийна звезда или собственик на медия. Ще получите и любовно признание. Съвместно професионално, хуманитарно или друго обществено начинание ще ви сближи още повече. Новата ви любов ще ви въведе в елитен приятелски кръг от хора, споделящи същите идеи и каузи, което ще подобри имиджа и самочувствието ви. Възможност за повишение в службата или промоция на бизнеса ви ще се появи около 17.11. Не пропускайте профилактичните си прегледи и си направете необходимите изследвания - възможно е влошаване на здравето ви или нещо тревожно в резултатите около 28.11. Четете внимателно всички съобщения и проверявайте изходящата си кореспонденция за грешки. Очаква ви известност, ако се занимавате с писане. Възможно е сдобряване с брат, сестра или роднина, с когото сте били отчуждени.

ВОДОЛЕЙ
Ако сте необвързани, новата ви любов е висшестоящ/а в службата ви или на важен пост в държавна институция или частна корпорация. Той/тя може да е от друга националност, етнос, вероизповедание, поколение или с различни от вашите възгледи. Може и да е свързан/а с религията, философията, политиката, правото, книгоиздаването, да е университетски преподавател, медийна звезда или собственик на медия. Тази личност със сигурност ще промени ценностната ви система. Влиятелен приятел дискретно ще ви подкрепи и ще помогне на връзката ви. Другите ви приятели също ще подкрепят новите ви интереси и възгледи. Това, че любимият ви човек е заможен, не означава да харчите неразумно. Инвестирайте времето и средствата си в образование, професионална квалификация и/или благотворителност, но се пазете от измами. Давайте от времето и парите си само на каузи и организации, които познавате добре. Лоша новина от или за приятел ще ви разстрои около 28.11. Бъдете силни и пазете здравето си, за да не се разболеете.

РИБИ
За вас се сбъдва една мечта! Ако сте необвързани, новата ви любов е някой от друга националност, етнос, вероизповедание, поколение или с различни от вашите възгледи. Той/тя е свързан/а с религията, философията, политиката, правото, книгоиздаването, може да е университетски преподавател, медийна звезда или собственик на медия. Под влияние на такава харизматична личност много от представителите на знака ще променят своето изповедание, философски, политически възгледи, ще решат да учат в университет, да пътуват или трайно да емигрират, и ще открят себе си в една нова идея или култура. Влиятелен приятел дискретно ще ви подкрепи, но правилно ще ви предупреди все пак да се пазите от използвачи и шарлатани. Повишение в длъжност, на заплатата или приходите ви около 17.11. ще подобри финансовото ви положение и интимните ви отношения с половинката. Най-трудният ден на работа през периода е 28.11. Висшестоящ получава неприятна новина - бъдете тактични към лошото му/й настроение. Ако сте преуморени или стресирани, разговаряйте с психолог.     
        



Коментари