За връзка


mmil73@hotmail.com



                                     Марс във Везни
                                     22.10 - 9.12.2017 г. 
                                      Мека сила.Чар!




Марс във Везни има малко лоша слава. 
За него често се говори, че прави мъжете нерешителни, мекушави, лицемерни, пристрастени към едно или друго вещество - или към майките си. И ,че тези господа са способни да прикриват умело двойнствен живот със скрити една или повече любовници, хомосексуални или бисексуални наклонности. Всичко това е вярно, за някои мъже. При лошо аспектиран Марс във Везни, не само мъжете, но и жените могат да разрушат живота си заради промискуитет и неискреност към себе си и другите. В по-лекия случай, носителите на “заточения” Марс са просто “меки Марии” до степен да съсипват живота, психиката и, в крайна сметка, здравето си с неспособността си да се отстояват. Защото воденето на неавтентичен живот, премълчаването и преглъщането може да разболее човек, независимо от пола.

От друга страна, Марс във Везни прави и мъжете, и жените неустоимо чаровни и привлекателни и ги дарява със стремеж към ранен и щастлив брак с възможности да го осъществят. 
Това са хора с остро чувство за справедливост, които с желание и успех заемат ръководни длъжности в професионални, хуманитарни и религиозни организации. 
Златно разположение за юристите, което им дава известност и добра репутация в обществото. И тъй като Марс сочи накъде насочваме волята и енергията си, логично е да направим заключението, че хората с Марс във Везни насочват своите сили и желания предимно към връзките, към взаимоотношенията си с другите. 






От 22.10. до 9.12.2017 г., когато транзитният Марс е “заточен” в знака на Венера, всички трябва в една или друга степен да направим същото - да насочим енергията си предимно към партньорствата, лични и професионални.

Степента, разбира се, зависи от положението на Марс в рождената и прогресивна карта на всеки един. 
И все пак, ето един общ поглед как се отразява Марс във Везни на знаците (прочетете първо прогнозата за Слънчевия си знак, а след това и тази за Асцендента си):

ОВЕН
Влагате цялата си енергия в едно интимно и/или бизнес партньорство. Много от вас ще направят предложение за брак, професионално съдружие или комбинация от двете. Не се налагайте, зачитайте чувствата и мнението на партньора. Стремете се към баланс между работата и времето с любимия човек, за да не пострадат отношенията ви. Преди да се впуснете в импулсивен брак, отделете време да се опознаете добре и да обсъдите религиозните, философските и политическите си възгледи. Потърсете помощта на терапевт за двойки или духовно лице, ако е необходимо.

ТЕЛЕЦ
Влагате енергията си в работата, нов дневен режим и/или спортна програма. Бъдете търпеливи, не се претоварвайте и не искайте мигновени резултати. Болест или добронамерен, но неподходящ съвет на приятел може да ви създаде големи неприятности, затова пазете здравето си и сами вземайте решения за живота си. Придържайте се към бюджета си и не вземайте заеми до 20.12. Потърсете съвета на банкер, финансов или инвестиционен съветник, ако е необходимо. Търсете баланс между времето за работа и времето за духовно развитие. Не само с хляб ще живее човек...

БЛИЗНАЦИ
Вие сте бохемите на зодиака през този период! Много от вас ще работят усилено за бебе или нов творчески проект. Част от вас ще сключат и брак до 20.12. Очаква ви също кипящ светски живот. Привличате внианието на нови и много интересни хора. Отделете време на приятелите си, за да им покажете, че държите на тях. Някои представители на знака ще получат наследство, дарение, рента или дивиденти от инвестиции.

РАК
Много от вас ще купят къща, ще се местят или ще ремонтират дома си. Възможно е също непредвидено напускане на работа или преместване на друга длъжност. Пазете се от кавги у дома, работохолизъм и нездравословно вманиачаване по “здравословния” начин на живот. Неженените/неомъжените сред вас имат възможност за брак с богат и влиятелен човек, чиито силни чувства може би малко ви плашат. Бъдете честни със себе си за мотивите си да кажете “да” или “не” - близките ви искат да сте щастливи, а не да се обвържете по сметка или задължение.




ЛЪВ
Вие сте лидерът на вашия род, клас, жилищен блок или друга местна общност. До 20.12. ще работите с деца или ще се грижите за децата на други хора. Ще откриете непознати досега за вас религиозни, философски или политически идеи, които силно ще ви впечатлят и въвлекат. Възможно е местната ви общност да се скандализира. Не предприемайте нищо радикално. Някои Лъвове ще започнат ново обучение или собствен бизнес. Пазете се от работохолизъм.

ДЕВА
Ще купите, продадете имот, дадете ваша собственост под наем или ще откриете друг нов източник на доходи. Избягвайте импулсивни покупки. Пазете се от рискови инвестиции, обещаващи ви нереалистично голяма или бърза печалба. Инвестирайте в творчески проекти. Здравето на по-възрастен член на семейството, което ви тревожи от известно време, ще се подобри след 20.12. Ако имате интимна връзка, контролирайте ревността си, за да не тласнете партньора към изневяра или скъсване. Самите вие също не изневерявайте. По-добре канализирайте силните си емоции в изкуство и творчество.

ВЕЗНИ
Вие сте истински лидери и можете да постигнете всичко, което си поставите за цел. Възможно е да решите да промените радикално външния вид, стила и имиджа си. Много от вас ще сключат импулсивен брак, също така неочаквано ще се разведат, ще се решат да прекратят дълга връзка или да започнат нова. Новият важен човек в живота ви има нужда да му/й направите място в дома и в графика си, а това неизбежно минава през справяне с травми от детството и реорганизация вкъщи. До 20.12. ще учите нов език, техническо или професионално умение. Спазвайте обещанията си.

СКОРПИОН
Ще чувствате нужда да бъдете дискретни за делата си до 09.12. Слушайте интуицията си. Възможни са безсъние или много ярки и запомнящи се сънища. Ежедневието ви ще е непредвидимо, а работното време - неконвенционално. Отделяйте време за йога и/или медитация. Придържайте се към бюджета си и избягвайте не наложителни покупки до 20.12. Творчески проект, свързан с писане, е успешен и ви прави щастливи. Балансирайте го с времето за себе си и за любимите си хора. Пазете се от преумора.

СТРЕЛЕЦ
Вие сте лидерите на вашата приятелска, хуманитарна или професионална общност до 09.12. Възможно е да се окажете разкъсани между това, което правите за другите, и собствения си творчески импулс. Големите отговорности ви тежат до 20.12, но вашата обществена активност и интензивните контакти ще подобрят имиджа и репутацията ви. Финансите ви са в добро състояние, но не се опитвайте да впечатлявате или да демонстрирате статус чрез харчене. Отделете специално време в графика си за почивка, изкуство и творчество.

КОЗИРОГ
Много от вас ще се местят, ще ремонтират дома си или ще изпитат промени в графика и навиците у дома до 09.12. Възможна е и реформа в семейната йерархия. Ще се стремите към повишение в службата и ще вложите много усилия - имате и таен съюзник. С Плутон в първия ви дом се чувствате могъщи, но не влизайте в конфликти с висшестоящи и не позволявайте амбицията да ви накара да пренебрегвате семейството си. Някои ще започнат собствен бизнес. Пазете здравето си и обръщайте внимание на симптомите, за да не се окажете неочаквано в болница до 20.12.

ВОДОЛЕЙ
Много от вас ще пътуват в чужбина или ще вложат енергията си във висше образование, философия или религия. Не бъдете агресивни към хората с различно от вашето мнение - можете да си навлечете не само междуличностни, но и правни проблеми. Ще преосмислите дългосрочните си цели и приятелската си среда в полза на по-зрели и задълбочени стремежи и отношения. Можете да разчитате на подкрепата на приятелите си - сред тях е и един много влиятелен човек, който обаче е дискретен и не привлича вниманието ви към себе си. Интуицията ви е силна. Грижете се за здравето си, за да не влезете в болница.

РИБИ
През периода до 09.12. може да ви обземе ирационална ревност или алчност. Сексуалните ви желания ще бъдат засилени. Пазете се от борба за власт или конфликт за имоти и пари. Насочете енергията си в работата, вместо да се опитвате да контролирате партньора си. Ще бъдете много натоварени в службата. Очакват ви добри доходи, ако се занимавате с изкуство, наука, компютри, нови технологии и/или метафизика. Имате влиятелни приятели - бъдете искрени с тях, за да не останат с впечатлението, че ги използвате.                  

Коментари