За връзка


mmil73@hotmail.com



ВЕНЕРА на ТРОН
в
зодия ВЕЗНИ
и 
НОВОЛУНИЕ в зодията!
19.10.2017
и 

СЪВЕТИТЕ на СРЕБРИНА




Очакват ни също Новолунието на 19.10. в същото съзвездие и преминаването на Марс във Везни на 22.10. В периода до 7.11. вниманието на мнозина ще бъде насочено към създаването, развиването или терапията на тяхното интимно или бизнес партньорство. Сега е времето да правите това, което обичате, и да вложите творчество и красота както в любовта, така и в работата си. Покупката на нови дрехи, парфюми, произведения на изкуството, посещението на изложби и концерти или просто на фризьор ще ви достави удоволствие и ще подобри самочувствието и имиджа ви. В случай на конфликт с половинката или бизнес партньора, опитайте се да видите ситуацията и през очите на другата страна.

Ето какво предстои, знак по знак:

ОВЕН
Любовта, бракът и професионалното съдружие ви носят радост и успех. На преден план за много от вас е нова любов с потенциал за нещо трайно, темата за обвързването в една вече установена интимна връзка или създаването на ново бизнес партньорство. Търсете баланс между служебните си ангажименти и времето с любимия човек. Възможно е и неочаквано влюбване, импулсивен брак или също толкова неочаквано скарване, което може да доведе до скъсване. Ако държите на връзката си, не се налагайте и не изисквайте от половинката си да съвпадне с идеалния партньор от фантазиите ви. Зачитайте чувствата и убежденията на другия.

ТЕЛЕЦ
Възможно е повишение на заплатата или друг служебен бонус. Здравето и самочувствието ви ще се подобрят значително и ще работите с голямо желание. Необвързаните сред вас могат да започнат интимна връзка с колега. Някои ще получат предложение за пътуване в чужбина и ще се колебаят заради работата си. Можете да съчетаете двете неща. Бъдете предпазливи към съветите на приятелите си - макар и добронамерени, мненията им може и да са плод на дезинформация, заблуда или предубеждение. Не е добра идея те да ви търсят партньор, да вземат важни решения вместо вас или да следвате медицинските им препоръки. Търсете лекар, и то навреме, ако имате проблем или въпрос. Придържайте се към бюджета си и не вземайте заеми, ако не е крайно наложително. Ще платите данък или дълг, но разходът няма да ви натежи.

БЛИЗНАЦИ
Очакват ви много срещи, купони и забавления. Необвързаните ще започнат нова връзка с доста по-млад човек. Обвързаните ще се решат да сключат брак, и/или да имат дете и ще работят по въпроса. Не се тревожете за финансите, можете да посрещнете нов член на семейството. Комуникирайте ясно, особено в службата, и спазвайте границите между личния и професионалния си живот. Това ще ви предпази от издънки на работа. Приятелите ще ви изненадат с голям подарък за сватбата. Те ви мислят доброто и се радват за вас, но бъдете предпазливи към идеите и съветите им, за да не навреди някоя необмислена постъпка на връзката ви с любимия човек.

РАК
Ще имате повод за празник у дома. Ще се възползвате да обновите и разкрасите дома си. При някои поводът е раждане или осиновяване на дете; при други - родителите ви ще ви гостуват. Хармонията в отношенията ви носи истинска радост. Спазвайте хранителния си и лекарствен режим и не пренебрегвайте служебните си задължения. Много от вас ще получат предложение за брак, професионално съдружие, или съчетание между двете неща, от влиятелен човек, който има силни чувства към вас. Остава да решите дали можете да съчетавате любов и бизнес. Други ще прекарват много време в службата заради шокиращи нови обстоятелства и това ще предизвика протестите на най-близките. Висшестоящ в ролята на ментор и приятел ви предлага повишение, което носи със себе си по-високо заплащане и по-малко свободно време. Помислете. Бъдете предпазливи с правни въпроси и документи.

ЛЪВ

Ще ви посетят роднини или съседи, или вие ще пътувате или гостувате. Необвързаните ще се влюбят в съсед/ка или съученик/чка. Той/тя може да е от друга религия, националност или с много различни от вашите убеждения. Бъдете толерантни и отворени, но не позволявайте да ви притискат да промените вярата, убежденията си или да емигрирате. Новата любов ще ви накара да се почувствате по-млади и жизнени, и в същото време да усетите тежестта на своите отговорности. Ще работите с деца или ще се грижите за децата на други хора. Очакват ви повишение на заплатата, бонус, повече права и отговорности в службата, но и по-малко свободно време. Не пренебрегвайте плащането на сметка, данък, кредит или друг дълг, за да не си създадете правни проблеми. Много от вас ще потърсят помощта на психолог, психотерапевт или окултен специалист, за да се справят със стреса от толкова много нови събития.

ДЕВА
Очаква ви повишение на доходите - получаване на чакана сума пари, покупка или продажба на имот, или благоприятно разрешение на имотен въпрос. Не вземайте импулсивни решения за това къде и как да инвестирате парите си и не се доверявайте на обещания за бърза или нереалистично голяма печалба, за да не претърпите неочаквани загуби. Най-добрата инвестиция е в творчески проект, ваш или на по-млад член на семейството. Канализирайте ревността си в творчество, вместо да я изливате върху партньора. Заболяване на дете или родител ще изисква грижи за болния у дома. Четете внимателно всичко, което подписвате. Въздържайте се от сключване на брак или на ново професионално съдружие през периода.

ВЕЗНИ
През този период можете да спечелите любовта на когото си поискате. Ще привлечете или вече сте привлекли открит, директен и решителен партньор, който очаква от вас по-малко думи и повече действия. За да направите място за него/нея в живота си, трябва да се освободите от травмите от детството и да реформирате дома си. Връзката с този човек ще ви помогне да се почувствате по-свободни и да започнете да създавате бъдещето, което искате. Спазвайте обещанията си и четете внимателно всички документи и съобщения на работа, включително електронните. Много от вас ще се занимават също с изкуство и/или благотворителност, или ще заемат лидерска позиция в професионална, хуманитарна организация или група по интереси. Отделете в графика си време и за любимия човек. Не предозирайте лекарства и не злоупотребявайте с алкохол. Пазете здравето си и не се претоварвайте, за да не се разболеете.

СКОРПИОН
Имате или скоро ще започнете таен любовен роман. Страстите ще се разгорещят и ще имате разговор за това как да излезете от секретността и да разкажете историята си. Направете го предпазливо и постепенно. Ежедневието и работното ви време ще бъдат непредвидими или неконвенционални. Отделете време за йога, медитация или друга любима практика за хармонизирне на духа и тялото. Можете да блеснете в кариерата и даже да получите повишение, стига да имате нужната подготовка и смелост. Непредвиден разход в последствие ще бъде компенсиран от неочакван приход в работата ви. Ще учите нови умения и ще бъдете силни със словото си. Творчески проект, свързан с писане, ще ви носи радост и приходи. Намерете баланс между работата и връзката с любимия човек. Можете да разчитате на дискретната подкрепа на влиятелен/на роднина, съученик/чка, съсед/ка, приятел/ка от същия пол и/или от друг град. Някои ще започнат хоби, свързано с музика, театър, рисуване или процедура по осиновяване на дете.

СТРЕЛЕЦ
Вашата нова любов е някой от приятелския ви кръг. Той/тя е творец с изблици на гениалност, неконвенционална и непредвидима личност. Занимава се с изкуство, наука и/или компютри и нови технологии. С помощта на този уникален човек можете най-после да намерите духовното, философско или политическо течение, което да изразява вашата същност и възгледи за живота. Той/тя разбира и подкрепя дълбокия ви стремеж към морал и почтеност. Едно хоби може да се превърне в бизнес и да ви донесе успех и приходи. Седнете и разговаряйте открито за ценностните си системи и финансовите си навици, за да избегнете скарване за пари или имот с любимия човек или с по-млад член на семейството. Бъдете разумни в харченето и не се опитвайте да представите семейството и дома си като “идеални” пред половинката. Здрава и трайна връзка се гради само върху истината.

КОЗИРОГ
Ако сте необвързани, новата ви любов е висшестоящ в службата или някой на важен пост в държавна институция или корпорация. Бъдете искрени, за да не реши този човек, че го/я използвате. Обвързаните ще получат повишение или бонус за добрата си работа и интимните им отношения с половинката ще се подобрят. Много от вас ще се местят или ще започнат голям ремонт в дома си. Можете да си го позволите. Комуникирайте ясно, четете внимателно всички документи и писма и проверявайте изходящите си съобщения за грешки. Пазете здравето си и не подценявайте симптомите, за да не влезете неочаквано в болница.

ВОДОЛЕЙ
Ще се влюбите в чужденец/ка, човек с друга религия, етнос, разлика във възрастта или възгледите, писател, политик, университетски преподавател или медийна звезда. От този човек ще научите много и може да откриете в себе си писателски талант. Поне един от вас е обвързан, има трудно минало, болезнена тайна, или просто ви пречи езиковата бариера. Не се отказвайте, тази връзка има потенциал за брак. Приятелите ви в първия момент може да не одобряват - не ги отблъсквайте, поговорете открито с тях и ще ви подкрепят. Бъдете внимателни с пари и имоти, за да не станете жертва на измама. Пазете се от радикални идеи и се стремете към умереност във възгледите. Интуицията ви е силна, но се грижете за здравето си, за да избегнете болничен престой.

РИБИ
Ваш ред е да имате таен любовник! Не очаквайте този човек да реши проблемите ви, за това сте отговорни самите вие. Приятелите ще ви подкрепят, макар че вие и новата ви любов имате радикално различни ценностни системи. Ще ви шокира неочаквана печалба или загуба на имот или пари - не обвинявайте любимия човек, ако загубите пари; инвестирайте разумно, ако спечелите. Много от вас ще сменят работата си или ще започнат собствен бизнес. Някои ще получат наследство, дълг или дивиденти от инвестиции. Здравето и тонусът ви ще се подобрят.       

Коментари