За връзка


mmil73@hotmail.com


   РЕТРОГРАДЕН НЕПТУН 18.06-24.11.2018
                                            
                                        


 Нептун е представител на висшата духовност.
Мястото му в астрологичната карта сочи начина ,чрез който търсим отдушник от проблемите.
Символ е  на  мечти    и фантазии.
Но и на лудостта,
болестта,
пошлостта ,
 духовното и морално падение.


Ретроградният Нептун през идните 5 месеца  ще ни "накара", да се вгледаме в душата си и да открием липсата на духовност ,
защото вероятно,
това да е една от основните причината за множеството емоционални заболявания и материални загуби!
Повече от сигурно е,
че някога сте  били участник в непочтени(желателно или не) клюки,сделки,глупаво положение или сте се доверили   на фалшиви духовни течения,невярна информация,пресилени чувства,идеи или политическа пропаганда  !
Затова днес ,
вероятно се чувствате разочаровани,апатични и като в „задънена улица“.

☛Става ясно ,че е време  да променим идеалите и посоката на своите мечти и идоли.
Да потърсим къде е проблема,затова,че живеем в измислици,безвремие,безхаберие,неадекватност,незнание?
Какво ни кара да бягаме от отговорност,последователен труд?!
Да посягаме към алкохола,наркотиците,хапчета,храната -като средство за бягство от реалността?!
-Защо ,
често сме в "ролята "на някой друг ,
а не на истинския ни АЗ?!

ОВЕН- трябва да разберете,че материята(пари,дом,кола,имоти) без духовност(морал и вяра в божественото,което дава и взема) е обречена на провал!Ал.Айнщайн казва:"Материята (наука) без духовност е куца,както и духовността без наука е сляпа.

ТЕЛЕЦ-щастието ви  зависи от  радостта,с която дарявате хората ,около вас.Поставете граница и филтър в приятелствата и идеите си,защото често сте в капан на объркани души или нереални философии.

БЛИЗНАЦИ-знайте,че ако злоупотребите с духовността ,която разпространявате сред хората ще ви бъде отнета !Стойте далеч от комерсиалната пошлост в обществото,ако искате да запазите интелектуалния си блясък и материална стабилност!

РАК-с помощта на  духовен стремеж и желание за истински знания  ,ще успеете в следващите години да изградите здрави философски основи,явяващи се основен фактор за щастие и добър живот.В противен случай ,може да имате проблеми със закона,обществото, в което живеете ,трудите ,учите и развивате.

ЛЪВ-бъдете внимателни с езотерични течения,философски възгледи и учители,защото някои от тях,може да ви  навредят,отколкото помогнат! Търсете винаги истината и променете материалните  си и сексуални възгледи и стандарти!Мошениците от вас или връзките ви с такива ,ще носят сериозни последствия за живота .

ДЕВА-за да поддържате високо ниво на духовност във всички свои дела и взаимоотношения,ще трябва да проявите вяра,искреност,преданост и чувствителност.Любов получаваш ,когато  даряваш!Розовите очила носете само при силно слънце ,не въобще!Това замъглява преценката ви за хората от близкото ви обкръжение!

ВЕЗНИ-ако един ден бъдете готови за саможертва в името на човека до вас,проявявайки чувствителност към нуждите му,ще се окажете с по-лека душа и повече оптимизъм в бъдещето. Непоискано добро,което правите спрямо другите, ви носи повече загуби,отколкото привилегии и облаги.Поставете ред в ежедневието ,душата,работата и се погрижете за здравето си!

СКОРПИОН-сега е моментът да редуцирате пошлостта и неискреността във взаимоотношенията си с любимите хора.Както и да установите   истинската си роля в едно общество,група по интереси или в личния бизнес.Знайте ,че често преценката ви за истинска радост и любов не е реална!Така вместо щастие получавате разочарование!

СТРЕЛЕЦ-когато промените догматичната си гледна точка и морал ,спрямо съпруга и семейството  ,автоматически ще се промени и атмосферата около вас и в душата ви!Лъжовните емоции и силно желание за бягство от отговорност, ще продължат да ви  водят към крах и несигурност.Затова е време да ги  прекратите.Излишните саможертви в дома и на работа са загуба на време,обществена и домашна сигурност.

КОЗИРОГ-добър период да изчистите фалшивите  и привидно приветливи връзки с близки  хора,приятели или такива от чужбина,група по интереси,състуденти(съученици),както и да престанете да снобарите,без основателни причини.Това е признак на не достатъчна духовност  !Добавете  истинско познание и разбиране в живота си и ще се извисите в обществото!Само изисканият стил,обноски и красота   могат да ви донесат известност.

ВОДОЛЕЙ-ако до сега ви е минавало през ум да заобиколите закона и морала,моля повече не го правете,за да разчитате на успех в бизнеса ,финансите и любовта!Идеализмът в любовта ,често е пагубен.Избягвайте го,защото Идеални няма!

РИБА- всеки от вас,който продължи да живее в един нереален и фантастичен свят,трябва да знае ,че  настъпва краят му и ще трябва да се "събуди" бързо. Нужно е да  посрещнете реалността и да я приветствате !
Много добър период,за да  си изясните някои неща със самите вас.Както   и да бъдете по-искрени за напред,спрямо партньори и семейството ,защото само така ,може да оцелеете и предпазите от самота  и съдебни проблеми.
                                            ⇜    ⇝                                    

Свидетели   през 2018 ще сме на 
Ретрограден Нептун,Сатурн ,Плутон
и ретро-Меркурий
(както всяка година,разбира се),
но този път заедно и с ретро-Марс и ретро-Венера.(малко по-късно).!
                                                   Не често срещано планетарно събитие!
ТОВА означава...

че са налице,
 дълбоки  кризи в общуването ,морала и поведението ,
между двата пола,
начина ни на живот,труд ,действие и оцеляване.
Налице са  и сериозни злоупотреби с енергията ни 
засягаща,
интимността,
здравето,
създаването на материални блага,както и качеството ни на живот  и духовност !

Промените би трябвало да настъпят,чрез разум и вяра,
защото противен случай, ще са  ,чрез болка(физическа или психическа).



Коментари