За връзка


mmil73@hotmail.com


 Меркурий в зодия Водолей 

07-25.02.2017В хороскопа на човек тази планета сочи начина, по който той  мисли,възприема(разбира) нещата около него и действа,съответно.
Ако вашият Меркурий има сложни аспекти означава,че имате проблем с:

-разбирането,
т.е не сте адекватни към видяното,написаното и случващото се около вас и това на близките ви.От което усвоявате едно  странно поведение,грешки и труден начин на живот.Често път тези хора са със слаб интелект ,заради липса на знание,опит и образование.

-съсредоточаването на вниманието
в конкретно нещо.
Това  създава хаос и проблем с нервите ,водещи до сериозни жизненоважни процеси за дадения човек,който е под въздействието на такива аспекти

Когато обаче,Меркурий в хороскопа на един човек е в добри позиции,се очаква той да е:

-образован
-известен,защото говори,пиши или прави интересни неща
добро поведение и място в обществото е
-постига целите си,без да разхищава енергия излишно

Разбира се,не е нужно астролог да ви каже,че ако имате проблеми с интелекта,нервите и поведението ,животът ви рано или късно ще се окаже пълен провал.
За нас астролозите ,позицията на Меркурий (транзит или в хороскопа на даден човек)е много важна,защото ни показва дали едно събитие(живот) ще завърши успешно с резултат или ще е нещо,като загуба на идеи,думи и действия.

От началото на декември -2016,като изключим периода 19.12.16-08.01.17,когато нещата бяха най-зле по отношение на тяхната реализация(смисъл и достоверност),периодът до 08.02.2017 завършва с успех за хората с ясни и  велики цели ,положили огромен труд.

Меркурий в зодия Водолей до 25.02.2017 ще е носител на силен интелектуален заряд, оригинални идеи ,запознанства и бързо действие за реализация.

Много силен период за хора с революционен дух,жадни за свобода и справедливост.
За хора инженери,ΙΤ-специалисти,предприемачи,астролози,организатори на големи групи от хора,откриватели,физици или работници в железниците и социалните мрежи.
*Всеки човек ,които е носител на нещо оригинално,касаещо големи групи от хора ще бъде увенчано с успех.

Добър период е да подобрите бизнеса си,чрез нови идеи и модерни  технологични системи, умения и оборудване.

10.02.2017
Меркурий с  Венера
Популярност за хора с оригинални творчески идеи.
Мисли за любов,мир,творчество,реклама и малки суми от пари.
Всеки според интелектуалното си ниво в живота и нужди ще получи своя успех или неуспех.
Много добри дни за писатели,музиканти,танцьори и рекламни агенти,особено за онези,които творят извън граница или чрез социалните мрежи.

16.02.2017
Меркурий с Марс
Агресивната комуникация ще преобладава през тези дни,която обаче, често води до кавги, провалени взаимоотношения с близките,колегите,инциденти от различен характер,загуба на бизнес контакти или разтрогнати интимни взаимоотношения .Затова намерете начин да запазите самообладание!
Добре е в такива дни да се научим да мислим преди да говорим!
Но пък,е много добър период ,за да преминем от мисли в действие без да губим излишна енергия в разсъждения.Тази решителност на хората за поемане на  риск и бързо действие ,било то по отношение на интимна или бизнес цел ,ще им донесе успех .Много добър период е и за критици,сатирици и всякакъв вид дебати!
Но...,бъдете внимателни ,защото може да се окажете в "прегръдката" или в бизнес сделка с крадци или мошеници!

21.02.2017
Меркурий с Уран и Юпитер
Победа на либералните сили по света,защото това е бъдещето въпреки желанието на крайно десните и леви партии !
Свободният и оригинален човешки дух и права ще бъдат защитени в годините,макар с много войни и жертви!
Истината за много задкулисни действия и измами от последните няколко месеци и години ще бъдат разкрити!
В личен план успяват хората с грандиозни и модерни проекти ,даващи възможност за прогресивно развитие на човечеството.
Една мечта  става реалност.
Може да се касае за път  или обучение в чужбина.Работа в медиите,издателски къщи,астрономични,астрофизични проекти и проучвания,като тези в НАСА например, важи и  за метеоролози  и астролози и тяхната работа и прогнози. Също добри дни  за големи философски дискусии и реализацията на големи творби,като    филм или роман  с научна фантастика(вероятно такава тематика да има филмът, който ще спечели кинофестивала в Берлин или нещо свързано с новата епоха.
Всеки ,който има благородна кауза и  собствено  мнение по даден казус ще постигне завиден успех,удовлетворение и популярност!
Добре е да се вгледате в събитията на тези дни,защото те носят важна информация за  бъдещето ви!

23.02.2017
Меркурий със Сатурн
Хората с авторитет ще се открoят на световната сцена.
В личен план някои ще  подпишат важни документи,договори или ще получат сертификат за вид дейност.Добри дни са и за вземане на сериозни решения и действие по отношение на  проекти ,касаещи бъдещето ви! 
Вземаме съдбовни решения за здравословното ни и обществено-професионално оцеляване.
Няма да е лесно,защото  всяка победа към настоящия момент ще е резултат от много труд и търпение , второ и за напред ще е нужно да полагаме  усилия ,за да продължим да се развиваме.
Помощта на близки и родители ще е също важна и от голямо значение за бъдещето ни.
Интелектът на всеки човек ще играе много важна роля за оцеляването му в идните години .
Важно е  какви цели,умение ,знания(дипломи) и опит има .

Бъдещето на хората без всичко това ще е все по-трудно .Затова колкото по-бързо се организирате и подредите  живота и работата си,толкова по-добре.
Успехът на всеки сериозен проект ,идея или действие ще зависи от точността,логиката и прецизността на изпълнението му.


Оптимизмът без реални факти ще отпадне и на негово място ще дойде суровата действителност .

Всички философии ,политики и идеи ,които са фалшиви,без смисъл и реално приложение за човечеството по етапно до 2026 ,ще бъдат прекъснати !

*Който откаже да види истината и трудно преминава към осъвременяване на живота си,защото му е трудно да се приспособи към новия свят,ще се чувства ужасно изолиран през идните години.
Трудно ще намира работа ,а оцеляването му ще е под въпрос.

*Скоростта на живот ще се увеличава все повече,което означава ,че хората с неуравновесени емоции ще имат сериозни проблем със здравето ,работата и начин на живот като цяло.

*Колкото повече мислите за бъдещето ,вместо за миналото ,настоящето ви ще е по-успешно и обнадеждаващо!

П.П 
Много добър и успешен период е  за Водолей,Везни,Стрелец,Овен,Близнаци от Лъв от трета декада и с планети и точки в тези зодии!

Коментари