За връзка


mmil73@hotmail.com


                      Венера в зодия Риби 
                         04.01-04.02.2017




__________Силно желание за идеалната любов,
мир, творчество,духовност ,красота и хармония.

Период ,през който хората ще търсят идеалния партньор или начин да избягат от реалността и попаднат в света на чудесата.
Така е,защото ще ни  е трудно да се справим с реалността,която в по-голямата си част не е толкова красива и вместо хармония ,носи болка! 
Предстои на много хора да  вземат решение да се разведат (разделят),променят отношенията си с партньора,защото той(тя) вече,не са толкова „съвършени“ ,както в началото или си мислеха до сега!
Докато други ще решат да продължат да поддържат  една платонична или болна любов,от страх да не разкрият недостатъците си пред другите,че не могат да има истински или нормален човек до себе си.
Със сигурност само 1 % ще изпитат идеалната или Божествена любов и ще се почувстват на "7-то небе" от щастие.Това е така,защото хората преодолели  човешкия си егоизъм ,като дават без да очакват "Благодаря и обещания за Вечна любов"са твърде малко.

____По-голямата част през този период,по-вероятно е да създадат ,възобновят или продължат да подържат  една болна и обществено неприемлива връзка.
Или...да си останат сами с тишината и любовта на Бог!


Любовните триъгълници също ,ще са „топ“ до началото на февруари,което през март -април ще създаде сериозни проблеми на „участниците „им.



Хомосексуалните връзки са в своя разцвет от края на 2016  и до момента .....Но ,не мисля ,че  ще завършат добре,затова помислете какво си пожелавате...



_____Сложен период ще е ,като цяло за пари и любов до 09.2017 !

______Липсата на реална преценка за обстоятелствата и хората,отсъствието на  морал,законност ,искреност и коректност ще са в основата на провала и разочарованието във връзките ни и материалната стабилност!.

Затова моля, не ставайте "жертва" в името на нещо или някой,което и който не си струват и превръща любовта в страдание,а доходите в "прах"!
Знайте ,че слабите емоционално и финансово хора привличат себеподобни,които също като тях имат сериозни проблеми с чувствата и парите!
 Казвам това ,защото емоционално здравите  ,никога не биха допуснали до себе си човек,който да ги унижава и третира втора категория.
Те вярват ,че любовта е щастие ,а не болка и страдание!
Който не вярва ,че трябва да бъде щастлив ,той никога няма да е!
Никой не може да ви посее мир в душата,ако вие не направите това.
Щастието е душевно преживяване,осланящо се на вътрешен мир и красота,а амбициите ни се изразяват в това,какво сме постигнали в обществото с  личен труд и знания.
Никой друг не може да ви  даде всичко това,ако  вие не сте пълноценни емоционално и финансово хора,с добър обществен статус и морал.
Насила любов и слава не се получава!

________Поуката на този период за много хора е ,че преди да тръгнете да спасявате ,лекувате , правите богати или щастливи другите хора, ще трябва първо да ги  попитате дали  го  искат ?!
И... готови ли сте вие за нещо подобно!
Никой не може да стане щастлив или да бъде спасен от Ада ,ако не прави лично усилия за това и по своя воля.


Сега е моментът да спрем да лъжем себе си и другите за това ,кои сме и колко много сме щастливи  и обичаме другите,а да не даваме нужната любов , уважение  и борба за оцеляване на  най-близките си хора и тези, с които сме в едно общество.
Думите без дела,нямат никакво значение!

Творчеството трябва да развива хармония у хората,а не да изразява болна душевност!
Уважението към духовността,красотата и науката трябва да бъдe възпитаванo!
Това са символите на Светлината ,носеща вечност на човешката душа ,защото е връзката ни с Бог.

Грозното,пошлото,имитацията и злото са факт и те нямат нужда от портрети и последователи ,..и да се превръщат в идеали !
Казват ,че каквото" посееш "в душата си ,с това и ще израснеш!
Астрологията е наука,която сочи ,че“каквото е на небето ,това е и на земята!Означава ,че  каквото в ума и душата на човека,това е и същността на неговия  начин на живот. Опознайте себе си ,за да живеете хармонично!
Болката създава болка.Любовта -любов!

Хората с рождена Венера в Риби е добре да се занимават с вид творчество и участват в благотворителни организации и мероприятия,за да може да дават и получават много любов и красота ,от която  силно се нуждаят.Вместо да се превръщат в жертви на  любовта за един човек.
Важи и за хората с аспекти на лични планети с Нептун в наталната им карти!

12.01.2017
Венера с Нептун
Добър ден за творчество.Лош за финанси и любов.Липсата на обективна преценка или морал  ще са факт и проблем през тези дни.
Шекспир е казал:“любовта е сляпа“!

20.01.2017
Венера с Плутон и Юпитер
Власт ,красота и любов в едно!Но за кого е властта и за кого любовта е важно?.Натрапчивата привързаност води до сериозни проблеми и интриги.Знайте ,че не е възможно всички да ви обичат ,харесват и благодарят за доброто ,сторено от вас.Но ,това е съвсем естествено и не е нужно да се опитвате с всички средства.Добри дни са за психотерапия и емоционална трансформация така, че да започнете ,да се радвате на връзките си без да изпитвате желание за власт и ревност  към партньора.
Може същевременно и да изпитате един вид  разочарование от опитите си да откриете призванието си или житейския си път в живота, който или което да е  в съответствие с  ценностите ви,а все да не ги откривате.Означава ,че не сте на "прав път" и трябва да смените посоката!

27.01.2017
Венера в сложен аспект със Сатурн
Липсата на доказателства и смисъл в една интимна,приятелска или бизнес  връзка ще е повод за сериозни финансови или емоционални кризи ,водещи до раздяла.Истинската любов или творчество с времето се увеличават и развиват,по това ще ги познаете.Когато се обвързвате с неблагонадежни хора или се занимавате с "паешки работи",вие губите ценно време от живота си,защото е можело да сте на друго място ,с друг човек или дейност и да се чувствате сигурни,полезни и пълноценни към настоящия момент.
















Коментари