За връзка


mmil73@hotmail.com


         Марс в зодия Риби 19.12.2016-29.01.2017
                                            
                                                
____Живот(страст) и труд ,в името на един Идеал или добре украсена Лъжа ,придружена от излишна Саможертва!
Но...,до  края на януари 2017 всяка тайна ще бъде разбулена и много неща ще ни станат ясни !
Всеки един по отделно,ще разбере дали е на „прав път“ или е станал жертва на една лъжа(пропаганда) или съзнателна самоизмама .

Марс в Астрологията се свързва с оцеляването ни,професионалната и интимна ориентация("участва" в избора на интимен партньор).
Според М.Абади и Кл.Бейдър жените през този период  ще установят дали човекът, когото смятат за магическа личност от световна величина, нежен и добър любовник,добър шеф,е просто един мошеник ( алкохолик,психопат), завладян от кошмари, а не от истински идеали и прозрения. Но, въпреки това, ако се наложи отново биха му подали ръка! Защо обаче?
Време е да престанете да се подценявате и  самоунищожавате,чрез връзки от типа–„мама Тереза“,т.е. с болни (емоционално,духовно или телесно) хора!
Добър период е този за психотерапия и не го пропускайте!
Може да откриете "корена" на проблема за това ви поведение и да се отървете от него!
Това е белег за сериозен психически проблем,лишаващ ви от успех и качествен живот!
Желанието да бъдете спасени,а не да си помогнете сами  е признак на инфантилност!
Потърсете причината ,заради която не сте пораснали или просто не искате!
Така нито спасявате някого,нито правите по-добър живота си!Повярвайте в себе си и не свързвайте любовта с болката.Любовта никога не боли,не омръзва и не тежи!
Истинските герои не те спасяват ,те ти помагат да „станеш“ ,ако си „паднал“ и да се чувстваш горд от това!
Никога не те карат да им благодариш и да им дължиш живота си за това!Нито  смазват самочувствието ти ,за да се почувстват силни!

Съвет към  мъжете през този период.
Трудно ще постигнете целта си  (бизнес,лична или интимна),ако ви липсва сила и ясна цел и използване на  скрито насилие ,като средство за изпълнение на желанията .Знайте ,че бягството от реалността и проблемите ,чрез развлечения,алкохол или на „гърба“ на партньора е до време!
______________________
В обществен план, много духовни или политически водачи ще бъдат разобличени –ТОТАЛНО и ще се окаже ,че те са едни бандити с проблемна психика,двойна самоличност и не са никакви спасители и герои.
Проблемът на съвременното общество е ,че болшинството от хората имат сериозни проблеми с поведението,заради засилващата се агресия,а бъдещите политически режими  ще ограничат правата им до минимум(„в името на сигурността“)!

В Светите книги пише,че мирът на планетата ще дойде,тогава когато хората се научат да се самоуправляват  и преодолеят нисшите си емоции на лъжа,безделие,зависимост,завист,отмъщение,страх и желание за величие и вечни развлечения за сметката на някой друг!
До тогава обаче,ще продължаваме да се "въртим" в омагьосания свят ,разменяйки си ролите от тази на жертва и агресор!
                                           

Най-алогичното  е,че човек продължава да се учи и придобива опит  ,чрез болка и насилие,а не чрез знание!
Не иска да мисли сам и не иска да носи отговорност за постъпките си.По-лесно му е да намери „водача“,който да го устрои ,но и да бъде виновен за провала му един ден,превръщайки собствената си личност от интелектуално(разумно) същество в безлична био-маса!
Така в рамките на тези 30 дни,всеки един от нас ще преживее събитие,което ще го научи на нещо ,чрез едно разочарование,съдбовна раздяла или силна болка!
През 2017 ще се убедим ,че ако разчитаме първо на себе си,а после  на останалите,трудно ще бъдем разочаровани от живота!
Трябва да използваме този  силен период за радикална промяна  в начина си на живот,труд , емоционално и телесно здраве!
Да станем по-обективни и безпристрастни към случките в живота ни.Да помагаме на повече хора  в истинска нужда,от колкото в услуга на един човек!

19.12.2016
Марс в сложен аспект с Ретро-Меркурий
Период ,когато хората ще търсят кавга и отмъщение,за събития от началото на 2016!Много  ще станат жертви на собствените си идеали или самозаблуди!Комуникацията ще е агресивна ,а това ще предизвика инциденти .Много хора ще се окажат в сериозни конфликти и опасна завист със своите братя,сестри , роднини ,партньори или врагове!Желанието им да си „забият ноктите ,в нечия плът“ ще е силно!
Много малък % ще съумее да използва тези дни ,за да вкара градивно идеите си в действие.
Казвам малко хора,защото за да стигнеш в този стадии на реакция ,трябва да си на по-високо интелектуално и духовно ниво .
Хората с аспект на тези две планети ,особено ако е сложен трябва да работят много върху поведението си и начин на мислене ,предизвикан от позицията на  гняв и напрежение и да знаят ,че ако не уважават другите и те няма да ги уважават и „който нож вади ,от нож умира“!
Сега е моментът да се преборим с нисшата си природа и гняв,затваряйки за винаги една болезнена страница от живота си.
Да се научим да говорим благо,а не с ирония и жлъч и да защитаваме с реални доводи целите и идеите  си,а не от позицията на силата и Аза. Това става ,като дадем пример ,не с това ,което казваме ,а правим!
Силата на човека винаги е била в ума,а не в мускулите или между краката!
Защото „око за око и зъб за зъб“ са част от един безкраен дяволски кръг,в който ще изгори всеки ,който влезе в него!

21.12.2016
Марс с Плутон
Един спор или болезнен процес от средата на октомври и средата на декември ще бъде окончателно приключил.
Борбата за оцеляване,власт и страст ще бъде подновена, но вече в  нов мистичен вариант!
Не се доверявайте на непознати лесно и избягвайте опасните места ,спортове,спорове и хора през тези дни!
Защото може да станете жертва на гняв или небрежност. 
Но,някои може  и да не преценят с точност противника си или целта и да си „намерят“ белята,която пък,може да има донесе един фатален край.
Това са дни ,когато емоционално лабилните хора ще бъдат опасно манипулирани и предадени,което ще ги принуди да пожертват нещо ценно от себе си или самите себе си!
В крайна сметка „силните на деня или в семейството“ще получат това,което искат независимо от всичко!
За хората ,които са на по-висш етап в интелектуалното си развитие е отличен момент да превъзмогнат страховете си и да станат по-силни емоционално и материално .
Много вероятно е ,някои хора през тези дни  да се запознаят с една силна(в положителна или не светлина,зависи вие какъв сте) личност,която ще промени живота ,но вероятно връзката  да има своята тъмна или тайна страна на този етап!
Период ,когато хомосексуалните взаимоотношения  ще са в своя апогей и може да има инциденти заради ревност,ненавист  или желание за власт и обсебване.
Позитивните увлечения могат да ви доведат до изключителни постижения,но обсебването до лудост и сериозна опасност.
Прекъснете ли връзка с ваш управител или интимен партньор ще е завинаги!Затова сами преценете до колко може да“ опъвате въжето“!
Така или иначе до края на януари 2017 проблемите със здравето ,работата и секса от 2014-2016 ще се засилят.

26.12.2016
Марс в сложни аспекти с Юпитер  и Уран
Прекаленият ентусиазъм и риск може да накара някои хора „да захапят повече,отколкото може да сдъвчат“ и така да се окажат разорени,под ударите на закона или морално опетнени!
Хора екстремисти ще бъдат разобличени!
Лошият подход ,както и огромните грешки  за действие на някои хора ,плюс „ударите им -в гръб“ по другите ще им донесат много и сериозни неприятности!
Нека жените са внимателни с контактите си с другия пол и безразборният секс,защото това  носи своите големи рискове за здравето и морала .
Намираме се в дни предразполагащи  към неприятни изненади и инциденти.
Към всички съветът ми е мислете преди да действате!

28.12.2016
Марс в аспект с ретро –Меркурий
Хората с бърз ум ,кураж и ясна цел ще разрешат успешно проблем и затруднения от средата на декември.Особено за въпроси ,касаещо финансово плануване.

01.01.2017
Марс в съвпад с Нептун
Ден, в който хората ще се чувстват някак объркани и изморени.Няма да знаят „кой път да поемат“.
Без особени сили да се борят и отстояват позициите  си.Това е период,когато ще е трудно да започнете нещо съществено ,камо ли да го довършите!Опитайте се да „поговорите „с душата си и откриете проблема,който ви тегли към „дъното“.Предчувствието на много хора може да им подскаже за начина  на бъдещите им  действия.Така,че може да му се доверите.Много добри дни за музика и творчество ,и творците с Божии талант.Вероятно те ,да почувстват въодушевление и ще могат да сътворят чудеса.Ако някой от вас в рождения си хороскоп има  този съвпад ,трябва да знае, че му носи завладяващ чар,който може да използва винаги, при постигане на целите си с другия пол или в бизнеса.Важи особено през тези дни,защото ситуацията ще ви е позната.Любовта към ближния не ви е чужда и ще ви донесе сбъдването на една цел в живота.

11.01.2017
Марс с Плутон
Възможността на някои хора да убеждават другите в техните идеи и цели ще им донесе материални и обществени дивиденти!Подходете към целта или човека,който ви интересува с  изискан маниер и желанията ви ще бъдат изпълнени. Сега е момента за повишение ,издигане в кариерата и обяснение в любов.

19.01.2017
Марс със Сатурн
Опасен ден за здравето,работата ,бизнеса и живота ,като цяло.
Не са изключени сериозни  инциденти и природни катаклизми!
Усещането за безсилие и сериозни бариери на пътя ни при реализация на целите ни ще е факт.Много хора ще искат просто да се махнат от един човек ,работа,държава,но на този етап ще е по-добре да останат!
Много скоро обстоятелствата ще се променят и  успехът им ще е сигурен.Знайте ,че лесни и бързи отговори(решения) на сериозни житейски ситуации няма.Първо се справете с настоящите препятствията и след това ги видоизменете или променете!

                           П.П подробности за всеки ,
                                           в годишните прогнози за 2017















Коментари