За връзка


mmil73@hotmail.com


Новолуние в зодия Скорпион 
30.10.16  в 19.38ч.


_____Това е краят за един цикъл започнал на 29.04.2014,който касаеше проблеми и страхове ,около  финансите,имоти,наследства,интимни връзки,семейни тайни,болезнени и съдбовни раздяли и всичко онова ,което ни караше да се чувстваме несигурни,без самочувствие и необичани.
След ярките събития през които преминахме от тогава до сега  ,много от нас  успяха да реконструират ценностна си система така, че днес страховете им да изчезнат,финансите да са по-стабилни,а любовта отново да грее в душите им или пък,много скоро да се появи.
С една дума  успели са да се „възродят  от пепелта „!
Може да се каже ,че успешните формули за това бяха ,а и  винаги са:
____Силният човешки дух и желание за промяна и оцеляване
___Любовта!
____Любов,която не е огън  да опожари ,а да стопли!
Когато желанията ни са да създаваме и облагородяваме ,а не да унищожаваме  винаги ще са успешни!
___Знайте,че грубият егоизъм ,цинизъм, странното и натрапчиво поведение ,както и еснафщината отблъскват!
____Безразборният секс, свидливостта,интересчийството и склонността към угаждане води до семейни раздори,самота и самоунищожение.
Хората , които  изпитват такъв вид емоции имат желание да вземат и никога да не дават на своите близки и партньори,а това в последствие разрушава тях.
Простете,за да ви се прости!Безгрешни,сред простосмъртните  няма.
„Простете на враговете си,но помнете техните имена“–е казал Дж. Кенеди...
..така няма да повторите грешки от миналото.

Човек трябва да умее да  владее силните си и дълбоки чувства!
Те са като подправките в яденето!
Липсата им води до „безвкусие“ и самота в живота ,а в прекалена доза,“развалят тотално вкуса“!
Нека се научим да общуваме ,а не да воюваме!
Да разсъждаваме ,а не да реагираме първосигнално!
Животът на „късмет“ вече е опасен и води към социален паразитизъм,материален и  духовен упадък,както и самота.

Новолунието на 30.10.16  сочи,че дългът и щастието винаги се отъждествяват!

Правилната преценка на много хора за  начина им на живот,поведение и връзки е в основата  днес да се радват на семейна  хармония и материален успех.
Важи за Овен и Лъв,също и за Водолей и Везни от втората декада.
Но за Стрелец , Близнаци,Риби и Дева от втората декада,както и последните дни на Козирог и Везни,втората декада на Телец и Рак  този аспект вероятно да им донесе и някои теми за размисъл след преживяна  раздяла  и последвало разочарование(професионално –семейно ) или настоящи вид пречки(инциденти) ,трудности , усещане за самота или несигурни финанси.
С една дума....Нещо не правите добре и трябва бързо да го поправите.....
.....може би,...
...преувеличавате с разходите,философиите,водите несигурен начин на живот или пък, се изолирате ,а това естествено ви носи  проблеми с дома,семейството,бизнеса.
____Но.....,ако някои от вас си е направили изводите от неуспехите на изминалите години то днес, може да разчита на  едно предложение
......, за  брак (или връщане към такъв),макар и по сметка(всеобщ интерес) ,банков кредит ,повишение или бизнессъдружие с добро бъдеще и стабилност.
Това определено,би разрешило много от настоящите ви проблеми.
____Така,че е време да се замислите сериозно,върху всичко това и бъдещите си цели!
Ако пък,  сте решили да изиграете ролята на "Ангел спасител" ,правейки подобни предложения,за да „спасите“ и вас разбира се,ще трябва да сте наясно и с последиците!
Тоест, дали ще ви стигнат силите,чувствата и финансите така ,че през декември-'16 да не се окажете с повече проблеми,на "червено" с финансите или бъдете отхвърлени ,защото ще сте се оказали поредната „жертва“ за едни хитри и коварни хора(или човек).
Знайте ,че който иска да  бъде специален в обществото или в очите на любимия,често губи Аза си ,защото „на сила хубост не става“.

_____ Новолунието е носител на добри дни за творци ,които вярват силно в духовните си възможности и  хора със силна интуиция,която ще ги спаси от евентуална любовна или финансова измама!
Нужно е ,да сте много проницателни към думите и постъпките на хората ,за да не се окаже вашият   блян-мечта ,един трагичен кошмар(засягащ финансите и чувствата)!

__Това естествено не изключва факта ,че някой може да превърне мечтите си в реалност.
Но ,ще трябва да има действителни доказателства и познания за хората и ситуацията,с които ще се обвърже.Тоест да е обърнал внимание на подробностите ,около тази мечта,финансов план,творчески проект или интимна връзка.А не, някакви си въображаеми догадки ,мисли или доводи за бъдещето,породени от  "велики и сладки" обещания,внушения.

*През този период ,много хора ще са под наблюдение,за добро или не ,ще узнаете след 11.11.2016!
____Така...,някои ще  се окажат с  таен обожател(любовник),силен но ...,не видим ментор(спонсор) или пък смъртен враг! 
________Няма лошо ,че враговете ни ще разкрият лицата си ,защото след това ,ще може да реагираме по-адекватно на ситуациите.
_________Хубаво е , че добре скрити тайни ще  излизат на повърхността и ще „прогледнем“ един път за винаги,а това е вид спасение ,независимо от изпитаните емоции !
Какъвто  и да е сценарият ,касаещ,любов,власт,желание,пари,душа или здраве,ще е решение на много от настоящите ни проблеми!
_______Някои хора вероятно ще се излекуват от сериозни болести и ще се „възродят от пепелта“,заради силната си воля и желание за живот и успех .Други ще преминат в отвъдното и ще сложат край на зловещи мъки.Затова радвайте се на живота всеки миг и не го вгорчавайте с неща ,който не са вечни и могат да се решат.Егото е лош враг на човека!Един от 7 смъртни грехове описани в свещената книга.
Възможно е да чуем и за едно,важно откритие в областта на медицината ,генетиката ,психологията ,което ще е животоспасяващо или ще удължи човешкия живот и душевни възможности !

*Чудесен период за:
________ онези,които се занимават с психология(практикуват или се лекуват),окултизъм,биология,онкология,законна порно- индустрия,погребални агенции,данъчни служители (или операции),фотографи,химици, скулптори, грънчари, критици,хора в тайните служби.
Също , банкери и служители в преработвателна отпадъчна промишленост. 
Вероятно всички те,да направят радикални промени,от типа на  едно ново начало(възраждане),да получат субсидиране,да решат сериозни проблеми,което естествено след това, ще завиши здравословните им и трудово-производствени възможности(капитал).

*Съдбовно запознанство с жена или новини от такава.

*Силно желание да сбъднем една съкровена мечта,да бъдем обичани,да се влюбим силно,да реализираме един творчески проект или да създадем поколение.
Нещо ,като да оставим своя личен отпечатък ,че и ние сме били на планетата Земя.

*Добри новини от/за децата или един любим човек
Единственото условия за късмет е здравият морал и Божия любов.
Подробности  за всеки един в 
Астро-прогнози за  Ноември -2016“

Ако се интересувате ,какво да си пожелаете на Новолунието в Скорпион то трябва да е нещо ,свързано с:
-духовна или физическа мощ
-радикална промяна(емоционална ,духовна или материална)
-преодоляване на различни страхове ,токсични емоции и сериозни болести
-добър е моментът да си пожелаете нещо за себеосъвършенстване,защото така миналото става здрава основа за бъдещето,т.е взели сте си поука от грешките
-за лечение и подобряване на полово-емоционалното ви състояние
-да подобрите финансовото състояние
-да заченете
-да оцелеете и победите(ако ви предстои силна „битка“ личностна или обществена)

Добър период да откриете лечение за:
-дебелото черво,ректума
-пикочен мехур
-половите органи
-душевни болести(тип депресии,неврози и прочие)
-сексуални проблеми











Коментари