За връзка


mmil73@hotmail.com


ПЪЛНОЛУНИЕ 
в зодия СТРЕЛЕЦ -20.06.16
                        "Apocalypse"
...да се противопоставим на безотговорността и безразсъдството в обществото с такт и акуратност.


Силата е в знанието и умението,а не в безотговорните връзки,бездействието,окултизъма, комунизъма и странните философии с неясен характер("ала бала").
Мечтите на хората се сбъдват,когато са резултат от ясно и логично обосновани действия!
Чудесата са друго нещо,но те затова са чудеса....

Пълнолунието има следните сценарии..

1)
Разочарование,тъга,раздяла за  хората,които са били непоследователни(неадекватни) в мислите,думите,връзките си с близките и приятелите,работата,здравето и начин си на живот.
Това са дни ,в които хората ще имат крайно чувствителна нервна система и поведение, неумение за абстрахиране от външни дразнители, способност за двойно мислене  ,скарване и разтрогване на договори, връзки,придружени от душевни разтройства .
Усещането за тъга,незадоволство и несигурност в утрешния ден ще е силно подчертано,защото до сега са били социално наивни и блажено невежи по отношение на ситуацията и хората,в заобикалящата ги среда !
Това да вършиш всичко и с всички без да имаш понятие и необходимост за това,си е чиста загуба на време.Емоционалната  неуравновесеност, както психическа така и физическа на някои хора ,определено им носи и проблеми със здравето.А желанието на други да  се скитат води до фатални резултати.

3).финансови проблеми за трети, защото не са били внимателно контролирани.

4). Сериозни проблеми ,ако сте били безотговорни или наивно- невнимателни с храна,лекарства,почивки на море,път със самолет или живот в чужбина(за онези които наскоро са се преместили там).Ако можете отложете поне до средата на юли.

5).
Успех и изпълнение на желание
за хора,които са контролирали правилно  действията си,в изминалия период от време.
Сделките и решенията им са били оригинални,морални и законови,подкрепени със знания и опит.

6).Очаквайте...събития,които се случват толкова бързо, че човек няма време да реагира емоционално!(за добро или не) 

7).Възможни са и внезапни решения за продължителни пътувания.

ОВЕН-
Мислите ви ще са насочени около дома , една "стара любов"(приятелство) или творческа идея.Чувствата ви  вече, ще са много по-ясни и сигурни ,защото  ще сте приключили окончателно с множеството безцелни занимания и идеи,които ви изтощиха до краен предел и не ви дадоха нищо съществено.

ТЕЛЕЦ-
Една мечта или цел се сбъдва ,а това е повод да празнувате или да си отдъхнете.
Ако пък,нещо  се е провалило знайте ,че това е било логично и правилно да се случи,за да може финансите и чувствата ви да са по-сигурни и защитени.

БЛИЗНАЦИ-
Промените ще са толкова дръзки ,че дори и външният ви вид ще е коренно различен от до сега.Решили сте да отхвърлите всеки и всичко ,който/което ви пречи да живеете добре.Силно енергични ще сте и затова не е зле да сте по-внимателни към здравето.
Време е да се откажете  от лошите си навици и маниери!

РАК-
Истина е ,че неподходящите  любовни и професионални връзки,завършват с разочарование и финансов крах! Време е да започнете реализацията на една стара творческа мечта,защото някои трудови взимоотношения или начин на живот ще приключат тотално!

ЛЪВ-
Край на самотата !
Радостта и любовта в живота ви ще се завърнат,но вече за по-дълг период,след като сте приключили с едно нездравословно минало.Обмисляте един сериозен  творчески проект или развитието на едно приятелство ,което може или вече  е,  прераснало в мистична любов.

ДЕВА-
Пълнолунието на юни разкрива пред вас "живата" действителност на заобикалящия ви свят.Край на едно минало,  бизнес или брак без смисъл!
Приятелствата и обществените ви връзки  може да променят изцяло статуса ви. Така,че да се окажете сериозно обвързани(лично или професионално) или разведени(свободни)-(но ,по ваше желание).

ВЕЗНИ-
Край на един непродуктивен начин на живот или връзки с близки и приятели без смисъл.Всичко от сега нататък ще е коренно различно.Променяте изцяло  визията  и интимното си поведение.Връзките за вас винаги са били много важни ,но от сега нататък ще  трябва да имат и силна философско- морална основа,за да се задържат.

СКОРПИОН-
Там някъде  на хиляди километри е много възможно да срещнете  човека на сърцето си или просто да сбъднете една мечта.Пълнолунието ще ви освободи от многото страхове и финансови дългове или поне, ще ви насочи към някакво решение.Животът ви вече,ще има изцяло различна морална ценностна система.Всички препятствия поетапно ще започнат да изчезват от живота ви.

СТРЕЛЕЦ-
Всичко старо,болно,нефункционално или неморално трябва да си отиде!Разбира се е по-лесно да го кажем ,отколкото преживеем ,но ...Съдба!
Пълнолунието  ще ви даде  възможността да предприемете някои действия ,касаещи една интимна или бизнес връзка,с по-добро бъдеще за вас.

КОЗИРОГ-
Започвате на" чисто" и от начало!
Пазете  здравето си !Добър период са следващите 20 дни ,за да  се откажете от лошите си зависимости и нездравословен начин на живот и труд.

ВОДОЛЕЙ-
Край на несигурните,неморални ,незаконни или просто некоректни приятелства( среди) ,в които се движихте и развивахте до сега.Същото се отнася и за безпочвените ви лични амбиции.Пълна промяна на ежедневието и отношението ви към едно хоби, децата(ако ги имате) и развлеченията .Така ще затвърдите позициите си за напред и ще се сдобиете с много повече успех.

РИБИ-
Срещата ви с деца(ако ги имате),млади  и любими хора(приятели),които не сте виждали отдавна ще ви донесе много радост.Вероятно е и да се влюбите отново или по-силно!Да..,след "бурята винаги  изгрява слънце"!Така че нищо не е изключено и...всичко е възможно!
Чудесата за онези ,които вярват в тях,но мечтите искат логични и постоянни действия!Някои ще се задомят,сгодят-обвържат със сериозен бизнес партньор или пък,може да се разведат (разделят съдбовно)по-най безобидния начин.


Коментари