За връзка


mmil73@hotmail.com


Венера в зодия Рак
17.06-12.07.2016
"Retro LOVE..."

___Класиката в любовта,модата и дизайна  се завръща.
___Период на романтичната любов и дълбока чувствителеност.
____Близки,роднини и стари приятели  се събират ,като в "доброто старо време" .
___Много хора получават шанс да "реконстроират " миналото си и  да положат хармония и сигурност в дома и душата си.
 Финансовото и семейно осигуряване ще са много важни теми за нас до края на юли.
§ Но е добре  да избягваме твърде голямата емоционалност и лесна ранимост ,за да не "изморим "или "задушим" любимите ни хора с грижите си към тях.

§ Не  приемайте сложните събития в следващите дни твърде лично.
Това може да ви направи  сълзливи, да прекалите с драматизирането на  обикновени житейски ситуации или пък, да се   разсърдите на някой или за нещо излишно.

§ Нужно е да сте малко по-гъвкави в поведението си особено,когато се касае за любов или пари.

24.06.2016
Венера и Марс в "сложни взаимоотношения"
Това води до трудности във връзките между двата пола ,с конфликт на емоции в  сексуалното поведение,изразено с  ревност и чувството, че ви използват или не ви обичат достатъчно. 
По-всяка вероятност има нещо ,което трябва да се промени ,ако наистина е налице някакво напрежение.

27.06.2016
Венера с Нептун
Добър период за творчество,любов и  разрешаване на стари проблеми .
Някои може да се влюбят силно, да започнат да флиртуват малко повече или да успеят да вземат отпуска и  заминат на море или през океанско пътешествие ,за което  мечтаеха от дълго време. Добри дни са и за зачеване,творчество,духовна работа и развлечения .
Но,...всички влюбени трябва да бъдат малко повече внимателни,защото Илюзиите в любовта няма да са изключение. 
Романтичната любов може да бъде прекрасна или да Ви остави да се справяте със суровата реалност, след като приключи този периода на еуфория. Възможни са и някои обърквания във финансите,а някои може да се  окажат и "изиграни".

01.07.2016
Венера с Плутон и Юпитер
Период на блажени дни  изпълнени с еротични преживявания. При необвързаните се създава възможност за женитба. Материални изгоди за трети. Нови запознанства и приятелства, които в последствие се оказват много ползотворни.
В търсене на   идеала, било то в партньорството или в професията някои наистина ще го открият.
Естетическият усет   , стремежът  към социално благоприличие , страст и пари може да се окаже  "златния шанс" към по- висок жизнен стандарт и успех.
Но, за някои хора това може и да доведе до една голяма загуба!
Въпрос на интелект и морал.
Желанието за любов и физическа близост ще е много силно, но може да ни е трудно да изразим потребностите си или да нямаме  силно привличане с партньора. 
В такива случаи не се обвързвайте само, за да не бъдете сами. 
Не сваляйте летвата и се стремете  към връзка, основана на  една истинска любов, доверие и нежност,защото такива връзки с времето  се задълбочават и не се разпадат.

06-07.07.2016
Венера с Марс и Уран
Очаква се активизиране на взаимоотношенията и финансовите операции на много хора. Разгръщане на възможностите им.
Но ,избягвайте бохемство, свободната любов или търсене на индивидуално спасение чрез любов или нещо подобно. По този начин Ви заплашват провал, кавги, сърдечни крушения и силни главоболия. Ако сте започнали да се  бунтувате срещу условностите в живота знайте,че има риска да загубите едновременно и престиж и пари. С една дума ,без сериозна логика в поведението-просто не си струва.

08-09.07.2016
Венера със Сатурн и Нептун
Връзки(лични,професионални,интимни) или творчески проекти  от средата на май се разпадат!
Който не е бил внимателен или все още е,по отношение на чувствата и парите го очакват -загуби.
Много вероятно е през тези дни някои да имат потиснато настроение, несъгласие с баща,  съпруг,шеф или по-стари хора. Нападки от роднини, неприятности, разочарования.Също и вероятност от измама, от страна на любим човек или известна склонност към непочтени действия. Възможни са и сериозни здравословни проблеми за други хора с проблемно здраве или на преклонна възраст.
Силните емоции,често ще водят до прекалена  раздразнителност. Има опасност и от самосъжаляване. Но ,именно сега е момента  да докоснете висините на алтруизма в между човешките си взаимоотношения. С една дума не очаквайте за всяко ваше добро дело да получите отплата.Доброто никога не се губи,но то може да дойде от друго място(човек) или да се "върне" на вашите деца.Така,че за любов и доброта "метематическите изчисления"(давам-получавам) не са в сила!








Коментари