За връзка


mmil73@hotmail.com


ВЕНЕРА в зодия Близнаци 
24.05-17.06.2016

Несъмнено емоциите ,връзките и финансите  ще претърпят поврат след 25.05.16.
Вниманието ни ще бъде привлечено  от компанията и идеите  на   млади и забавни хора- интелектуалци ,заредени с нови и оригинални идеи. Желанието ни ще е  да открием един нов свят с повече свобода и забавления.
По отношение на романтичните ни преживявания през този период ,може да се каже,че те ще са много забавни ,но  и твърде повърхностни,двойни и без традиционно обвързване!
Усещането  е...несигурност!
Творческите и духовни връзки ще имат по-голямо бъдеще от интимните до края на този период.
Това е така,защото новообразувалите се контакти в любовен и бизнес план ще са с хора,за които казваме,че:
 "много са добри на приказки, но иначе никакви ги няма".

Затова имайте едно на ум,защото разочарованието,около
3-5.06.16 е неизбежно.
Този период ще ни накара да се научим ,да се справяме с прекаления си идеализъм,спонтанни и неангажиращи емоции и борбата между интуиция и чувства.
Ако не се справим сега с желанието си да се забавляваме и движим "по течението" без особени ангажименти спрямо другите и обществото,това в близко бъдеще  ще доведе до сериозни морални,професионални и финансови проблеми.
Идва момент ,когато ще бъдем "притиснати до стената" и то много тежко.
Невъзможността на някои хора да поддържат постоянни и здравословни връзки(било то лични,интимни или професионални) е показател за емоционална незрялост и вид духовно разтройство!
Прекаленият оптимизъм или позитивизъм също са много опасни!
Тези "розови" емоции карат хората да живеят в един измислен свят,който рано или късно ще бъде разрушен.
"Розовите очила" биха могли да им повлияят сериозно  върху  решенията ,относно  сигурен материален живот или пък,да замъглят истинските им чувства спрямо близките и житейските им необходимости!
Животът е красив ,но не е безопасен!
____Трудностите във финансите и връзките  ни през този период ще са факт!
Част от тях ще са неадекватни,други неискрени,а трети студени ,изпълнени с много комплекси за малоценност.
 Степента на напрежение и тревожност ще е много висока около 3-4.06.2016
 Неразбирането на голяма част от хората за истинската стойност на нещата в живота или екстравагантното им поведение,  връзки  и  хаотични финанси  ще им създаде сериозни проблеми! 
___Други пък,може да срещнат трудности  в утвърждаването си в едно интелектуално общество (или чужбина,ако решат да се преместят )поради  отстъпчивите им навици и неясни позиции,мързел или слабо самочувствие.
Изводът е,че ще се наложи да преминим през някои трудности и разочарования ,за да узнаем кое е това което правим погрешно!

____Периодът от 07-12.06.16 е с "нюх" към любов и еротика .
Желанието ни да бъдем "най-" във всяко отношение и сред много хора,може да доведе  до малко повече егоизъм и липса на способност за конкурентоустойчивост.

___Дните между 11-12.06.16 носят приятни изненади и малки суми от пари.
Желание за живот и неочаквано, завладяващи запознанства.
Много добър период и за  всякакъв вид връзки,които са на разстояние (οnline)и се базират на доверие с много свобода за действие,между партньорите.

Венера от 25.05 до 17.06.2016 ще остави трайни спомени  в живота   на хората родени или имащи планети и точки в Близнаци,Везни,Водолей,Овен,
Стрелец и Лъв!

Край на лъжите и илюзиите,ново начало с един живот,изпълнен с много повече опит и сигурност за Телец,Рак,Дева,Скорпион,Козирог и Риби!








Коментари