За връзка


mmil73@hotmail.com


           ЛИЛИТ в зодия Скорпион 22.05.2016-14.02.2017



Силно желание да "пречупим" табуто в секса !
Да "вкусим" от забраненото...
...да упражним власт,да забогатеем ,да подчиним!
Интимният ни  живот и емоционални връзки(приятелски или професионални) ще преминат през различни крайни фази от период на силна страст към период на болезнено разочарование или (физическа-съдбовна )загуба.
Много хора с нестандартна сексуалност ще пожелаят  свободно да изразят  чувствата си,а други да разкрият "тъмната си страна" по един болезнен начин .
Предстои ни да бъдем силно изненадани по отношение на хора, които познаваме или си мислим,че познаваме. 
Смисълът на всички тези човешки страсти и преживяване през този период е ,да  ни накара да разберем ,че всеки си има своята "тъмна страна" ,т.е.всеки е носител и"на дявола и на ангела" в своята душа!
Философията е да  се стремим към спокойствие, хармония, прошка, мъдрост, умереност, законност и опитен секс ,като израз на любов, а не на принудително изпълнение на личните ни страсти и материални желания.
Много силен период за секс и пари ,
осбено за хората родени с Лилит в зодия Скорпион,както и всички от зодия Рак,Скорпион,Риби,Телец,Дева и Козирог или с  планети и точки в тези зодии!


Когато се запознавате с някого през идния период ,може да погледнете в какъв период се случва това,за да получите поне частичен отговор ,за бъдещето развитие на тази връзка!

25.06.2016/04.09.2016/11.11.2016
Лилит със Слънцето
Желание за секс и власт!
11.11.2016 -Маските падат!
Дни, през които няма да повярвате на очите си .Всичко тайно ще стане явно!Всякакви съмнения отпадат,касаещи  хората във вашето обкръжение или общество .Техните чувства спрямо вас и развоя на ситуацията ,в която се намирате вие и те към настоящия момент .


02.07.2016/05.08.16/22.09.2016
Лилит с Меркурий
Добър период да поговорим или споделим за нашите най-съкровени ,скрити и тъмни тайни(чувства и желания) с човека ,който ни е завладял интимно или пред специалист ,за да получим необходимите отговори .
Добър период за кариера в областта на секса(психосексологията),също и за терапия(ако  имате нужда от професионален съвет).
Важи и за хората ,пишещи на тема  секс , свободна и нестандартна любов.
22.09.2016 Ново начало за  връзка(-и) от далечното минало,основаващи се на секс ,пари или и двете.

17-18.08.2016
Лилит в аспект със Сатурн и Нептун
Връзките през този период ще имат повече фантастичен характер ,отколкото реален .
Може да се окаже ,че  сте се влюбили в човек ,който няма нищо общо с "ангелската , романтична любов",която вие си представяте .Пречките ,било то физически и емоционални ще са налице и то толкова много,че запознанствата през този период, не би могло да доведе до реална ,сериозна и практична реализация  .Това важи и за връзки свързани с бизнес,касаещ творчески проекти или планиране на потомство.

02.10.2016
Лилит с Плутон
Много силен период.
Запознанство с човек ,който ще ви омагьоса.
Той ще е супер секси ,богат или и двете!
Важи и за бизнес -връзки с хора богати,но ще трябва да избягвате "подземния свят" и сделките на "тъмно".
Живота ви след това няма да е същият.В положителният или отрицателен смисъл!
(С лоши аспекти във вашата натална карта,запознанството или обвързването ви с такъв  тип  хора  може да се окажат   най-големият ви смъртен враг,който е готов на всичко,за да ви плени и унищожи!Може и да преживеете голяма загуба -емоционална или финансова.)
Много силен период за хора с хомосексуални връзки!

26.11.2016
Лилит с Уран
Връзки с ексцентрично поведение или нестандартен секс.

14.02.2017 
Лилит със Сев.в.на Луната
Интимно запознанства или бизнес съдружие-οnline.











Коментари