За връзка


mmil73@hotmail.com


НОВОЛУНИЕ в зодия ТЕЛЕЦ-06.05.16 в 22:29

Желание за повече свобода и разкрепостеност,
....................да сбъднем един човешки блян!
Но....
"Пет пъти мерете и после режете,защото който бърза бавно стига,а когато стомните се счупят водата не се събира!"


Усвоявайте  бавно всичко чуто и казано до сега пред вас и за вас, нищо не е  трайно .
Единствено сигурно е ,че проблеми от края на 2014 и началото на март-2016 приключват за винаги!
Заложете  на точната памет!
____Сигурно е,че ОБМИСЛЯМЕ нещо от  продължително време,но ще трябва да  имаме предвид и настоящите събития и предварителните условия,както и моралните принципи и идеали в обществото в което живеем.
Нека  действаме бавно и спокойно, според информацията до която сме достигнали! 
Да не бъдем опасно твърдоглави!
 Трябва да се пазим от надменност, мързел, ревнивост и прекален инат! Веднъж поели по своя курс,ще трябва да се придвижваме бавно и без колебание!
Възможни сценарии...
_____ако се занимавате с музика,изкуство,мода,архитектура,недвижими имущества,офис за кетъринг и тържества ,ще затвърдите позициите си, увеличавайки финансите си или получавайки предложение от изискан човек.
Упоритият труд се възнаграждава!
Някои стават известни!

_____Съдбата ще ни се отблагодари  за всичко добро ,което  направихме за другите в годините от 2014 до сега...


 Но...
Периодът може да  донесе за други повече разочарования, отколкото задоволство!-СЪДБА!
Славата и парите  може да са краткотрайни или да не са свързани с положителни събития!

____Може да направите или получите предложение за брак или съвместно съжителство.
____Да се отправите на къси пътувания(срещи и разговори) с материална изгода.Но,има опасност от лоши сделки,затова бъдете внимателни!
___Решавате да поставите основите на една дълго обмисляна творческа мечта , създаването на поколение или идеи ,свързани с жилището ви, работата, научна степен или вид търговски сделки!
.......Късмет.....

ОВЕН-
След Новолунието на 06.05.2016 от страна на любими хора  получавате финансова и морална подкрепа ,която естествено  ви изненадва приятно.Едно е сигурно,очаква ви ново начало по въпроси,касаещи  пари  ,любов и сигурност .Това  ще ви зареди положително и ще повиши самочувствието ви

ТЕЛЕЦ-
Независимо от всичко , едно ново начало ,касаещо вас ,семейството  или бизнеса ще  е налице след 06.05.16.След 09.05.16 радостта от децата ,любимите хора и развитието на  творчески ви планове ще върне оптимизма и усмивката ви.Някои може да се влюбят отново ,като в "доброто старо време",а други да  сдобият с поколение,ако това е в плановете им.

БЛИЗНАЦИ-
Ще се наложи за някои неща да не говорите открито или пък да действате  "задкулисно".Това естествено е рисковано и доста изнервящо.Може би сте на "прага" да приключите с едно нездравословно минало,отразяващо ви се зле .Време е да редактирате голяма част от ежедневните  си дейности и с това да  поставите ред в живота .Важно е да разберете ,кое е онова, което не ви дава покой и да го промените.

РАК-
След 09.05.16 срещите  и контактите  с хора от далеч ,роднини или ментори ще повиши оптимизма   ,като направи ежедневието ви по-приятно.Една идея от средата на миналия октомври- 2015 ще се реализира.Много вероятно е, някои да се окажете  на път към чужбина или в компанията на хора от далеч.

ЛЪВ-
Сигурно е,че до20.05.16 ще бъдете забелязани  от много хора за добро или не.Няма да ви липсва и "компанията" на онези ,които ще ви завиждат до смърт и ще пожелаят да ви "подлеят вода".Затова, избягвайте неморалното поведение и незаконните сделки ,както и хората преследващи пари и тайни интереси,за да не си навлечете беля.Възможно е да получите предложение за брак или бизнес от известни хора,но преди да отговорите с Да или Не,изчакайте края на месеца,когато много неща ще ви станат по-ясни.

ДЕВА-
Независимо от пречките след 09.05.16 на душата ви ще ѝ стане по-леко.Оптимизмът  ще се завърне и ще получите сили и вдъхновение от една любов, творчески план,път в чужбина или помощта и подаръците на членове от семейството  и бизнеса.

ВЕЗНИ-
До 20.05.16 ще имате усещането ,че целият ви план относно финанси и душевен мир се обърква.Хора ,ситуации и новини ще "спомогнат " за това и недоразумнията няма да закъснеят.Много неподходящ период да се договаряте за нещо сериозно,касаещо големи суми от пари,да продавате или купувате имот,да подписвате трудови договори с големи фирми и учреждения.Каквото и да се случи обаче,ще имате любовта на близките,Божията любов и Ангел спасител на своя страна,които ще ви насочват в правилната посока.

СКОРПИОН-
До 23.05.16 ще ви е много трудно да се разбирате с хората от семейството и бизнеса.Необвързаните ще се опитат да флиртуват ,но ще се окаже ,че го правят по неподходящия начин или с неподходящия човек.

СТРЕЛЕЦ-
Атмосферата в обществен ,бизнес и интимен план се подобряват  чак след  09.05.16.Важни лица с власт и възможности може да ви направят интересни предложения.Постарайте се да ги обмислите добре преди да им отговорите. Добър период за това е края на май.Много вероятно е бизнес и любов да се слеят в едно.В плановете ви ще бъде залегнато едно далечно пътешествие ,брак или бизнес -съдружие с чужденец или хора с богата общественост.

КОЗИРОГ-
Май е месецът на старата любов в "нов вариант".Забравени творчески проекти излизат от "чекмеджето" и търсят възможност за реализация.До 22.05.16 нещата ще се развиват бавно,но вероятно -СЛАВНО!Окончателни решения  вземете в края на май,когато ще знаете с точност какво ,от кого и как го искате.След09.05.16 една мечата се сбъдва!Среща и радост с/от роднини или хора от далеч ще е факт.

ВОДОЛЕЙ-
.Някои трудности в дома и бизнеса ще се решат с  добра финансова сума или моралната подкрепа на любими хора, след 09.05.16 .До 23.05.16 ще ви е някак трудно да кажете ,че дома  е мястото за почивка и че отношенията ви с близките са хармонични,но всяка трудност ще е за добро.Проявете търпение.

РИБИ-
Може да ви се струва ,че усилията ви не са възнаградени достатъчно ,но това не е истина и е временно.Затова продължете смело напред.Любовни обяснения от забравени приятелства.Среща с близки и приятели,носещите ви добри суми от пари,подаръци,предложения и приказна любов.Заложете на морала ,закона и обществения престиж.До 22.05.16 ще се наложи да промените много от идеите  и начина на живот,което пък през юли ще ви помогне в любовта и творчеството.

П.П.Разбира се,ТОЧНИЯ сценарий е закодиран ВИНАГИ единствено и само в личния Ви хороскоп..
.....това са само  общи прогнози на база позиции на вашето Слънце(зодия),а в хороскопа ви има още 10...планети и може да имате някоя от тях в позиции на"щастливия шанс"....така,че...
добре е да познавате наталанат си карта
Печеливиши са 14-18 градус на ТЕЛЕЦ,РАК,ДЕВА,КОЗИРОГ,РИБИ,СКОРПИОН(с някои уговорки,подчертаните зодиакални знаци)!

Коментари