За връзка


mmil73@hotmail.com


МАРС-ретрограден в зодия Стрелец 
18.04-30.06.2016

Всички планети с изключение на Слънцето и Луната през определен период от време преминават към така, нареченото ретроградно движение.По принцип ретроградните планети сочат   психически задръжки и отдръпване от обществото ,но носят и потенциал за себепознание.
Повечето хора имат от една до няколко ретроградни планети и много рядко ,нито една.

Феноменолното явление ,когато   една планета преминава в ретроградност има за цел да  подчертае нейната негативна енергия,която  трябва  да трансформираме в правилната посока и начин.
Марс в Астрологията е символ на нашия инстинкт за самосъхранение,борбеност и сексуален потенциал.
В картите на хората с ретрограден Марс той се изразява със слабото им самочувствие,арогантен нрав,сексуални задръжки или странно интимно поведение,както и вътрешен гняв.
Което като цяло им придава един неприятен характер,със склонности към инциденти.
Същността на тази статия е да ни посочи къде и с какво целите ни и интимни взаимоотношения ще бъдат усложнени и защо?!
Какво трябва да променим?!
..защо и какви грешки  правим OTНОВО от 2005 насам...
1.Прекалено силните ни философски(религиозни) убеждения ,лошия морал, желанието ни за безразборен секс,лесни пари ,пътешествия и бохемски живот ще ни създадат много проблеми и напрежение до края на юни!
(Проблемите с емигрантите ще се възпламенят,както и интимните и финансови спекулации!)
2.Липсата на последователност в начертаните цели,както и изразяването на един вътрешен гняв,може да ни създаде проблеми с властта,но и да застраши живота ни като цяло!
Бъдете внимателни когато решавате да пътувате зад граница ! 
Бъдете благоразумни и ясни в намеренията си спрямо другите и закона!
Инцидентите по този повод до края на юни ще зачестят!
Периодът от 28.05-30.06.2016 ще е свързан с много напрежение-(физическо и интимно)!
Обществено -военните събития от март-16 ще се "върнат на сцената"!
В междуличностните ни взаимоотношения ще има натрупване на много ярост и гняв,който през юни ще предизвика много неприятности.
Нека използваме ретроградността на Марс ,която е доста сложна,за да се преборим с "черната си животинска страна "от нашия характер.
В зависимост в кой астрален дом от вашия хороскоп попада транзитния ретрограден Марс ,ще се появят горе посочените целови или интимни трудности.
Разрешаването им обаче,ще ви направи по-успешни в бъдещето ви оцеляване и създаването на хармонични  интимни връзки!


Целта на всичките ми  статии е не да ви разказвам за "едни планети и астрални аспекти "а ,за да може  тази информация да ви помогне, да  станете щастливи и задоволени хора.
Всяка ретроградна планета носи един урок,който човек научава по трудния начин,за съжаление ,но факт.
Урокът на ретро Марс е...

ОВЕН-
Уважавайте мнението и възгледите на другите,ако искате живота ви да е по-хармоничен и без особени трудности.Не "воювайте" с хората ,а ги поведете към нови хоризонти(бъдете за пример)!Това става със знание,висша философия,морал и без арогантно поведение ,включващ висок риск или безразборни интимни връзки.

ТЕЛЕЦ-
Сега е момента да оцените ,че добрият избор на брачен или бизнес партньор е от много важно значение за създаването на дом и бизнес.Безразборните контакти ,било то лични,професионални  или интимни водят само,до липсата на хармония ,пари,семейство и обществен ценз.Силната  вътрешна агресия също ,е пагубна и изразяването ѝ спрямо партньора или пък,свързването ви с такива хора , би провалило брака и връзките ви.Сега е момента да се справите с това емоционално-сексуално напрежение и да се изразявате по-красиво и меко.Без ярост и напрежение!

БЛИЗНАЦИ-
Проблемите които ще срещнете до края на юни са свързани със семейството,партньорите,враговете, работата ,ежедневието  и здравето .Има нещо което е погрешно!Променете го, докато не е късно!Търпението,правилният начин на хранене ,живот и труд са ключът към щастието.

РАК-
Проблемите с децата,любимите хора ,здравето и работата са в следствие на некачествени връзки и лоша интимност с хора без морал.
Време е да станете по-искрени с вас и любимите хора.Да не търсете само насладата или скритите лични интереси в една интимна връзка ,но и нейната творческа страна,т.е. нещото, което ще ви остане за цял живот ,а не само за един миг.

ЛЪВ-
Време е да промените навиците си,ако искате да се радвате на любовта , децата и да може да се задомите(ако не сте).Не бъдете арогантни и не преследвайте бързите и лесни пари!Трябва да знаете ,че домът и емоциите в душата ви са много важни за това ,дали ще сте удовлетворени за напред от живота - любовта или не!

ДЕВА-
Начинът ви на поведение в дома и в обществото,както и навиците на изразяване трябва да бъдат коригирани.Сигурно и вие усещате ,че ви е все по трудно да бъдете разбрани от близки,съпруг/а,управители,приятели и роднини!Търпението,дипломатичността и по-добрите знания ще ви насочат в правилната посока и ще ви избавят от хаоса(интимен и финансов).

ВЕЗНИ-
Невъзможността да общувате хармонично с вашите съседи, близки,братя ,сестри и свекър/а или липсата на висше образование ви се отразява зле ,както на самочувствието ,така и на финансите.Научете се да бъдете независими и това ще промени живота.Никой не може да ви направи щастливи ,ако вие не се чувствате така.Също и никой не може да ви излъже ,ако вие не му позволите.

СКОРПИОН-
Ако в миналото за вас са били важни само секса и парите ,не е възможно днес да търсите и любов във всичко това.Тази формула е сложно приложима и почти невъзможна!Тези негативи естествено водят до пари със самота или интимни падения с финансови  загуби.Става ясно ,че и  в двата случая нещата са пагубни.После ,който "война " започва ,трябва да е готов и на жертви.
Дошъл е моментът да промените всичко във ваша полза с градивната енергия на една здрава ,морално- ценностна система.

СТРЕЛЕЦ-
"Живот на късмет" е винаги несигурен и рискован.Всички трудности в семейството и на работа ще са ,именно заради това.Арогантното поведение и връзките ви с хора за удоволствия и бързи пари няма да ви донесат нищо сигурно. Сега е монета да разберете ,че не може винаги да имате щастлив шанс в живота ,при който само да получавате ,без да се жертвате. Нестандартните и тайни връзки,създават винаги предпоставки за проблеми със здравето и работата.

КОЗИРОГ-
Войственото ви поведение в обществото  носи риск за развалени приятелства,провалени амбиции и интимни разочарования.Трябва да се справите с професионалния си и ежедневен стрес,защото това води до проблеми в трудовите ви постижения и здравето.
Всеки получава това ,което излъчва в обществото:"Каквото повикало,това и се обадило"!

ВОДОЛЕЙ-
Лошата компания и двулични приятели са много опасни за вашата репутация и връзките ви с любимите хора.Констатация ,която ще направите след известни трудности , с които предстои да се сблъскате до края на юни.Дошло е време с некоректните хора да се разделите за винаги!Връзките ви със съпруга и управитела на работа също,трябва да бъдат променени така,че да се заложи на повече доверие и морал .Налага се да полагате повече усилия в изграждането на обществените си и лични взаимоотношения.

РИБИ-
Важно е в какво вярвате!Живота без морал с много удоволствия е пагубен!Егоцентричността ви може да отблъсне хората от вас и да направи контактите ви некачествени и изпълнени с провал.Нужно е постоянство и ясни морални цели.Контактите ви с партньори от друга морална и духовна ценностна система трябва да се реконстроират ,ако искате мечтите ви да се сбъднат!Прекаленият фанатизъм или разгулен живот един ден,ще провалят името и бизнеса ви.












Коментари