За връзка


mmil73@hotmail.com


МЕРКУРИЙ в зодия Телец-06.04-13.06.2016
"Когато фактите говорят и Боговете мълчат"- се казва в стара поговорка.


Мислите ни през тези два месеца ще са насочени изцяло към материалната страна от живота .
Предстоят  глобални реформи в начина ни на живот и оцеляване ,които ще окажат трайно влияние за напред.
Взетите решения няма да могат да бъдат промени,затова ще ни трябва време ,за да пристъпим към тях.
Консервативния дух ще надделее над иновативния.Така ще се окаже,че към настоящия момент ,поради намесата на силни финансови фактори,не сме готови за радикални промени,които биха улеснили живота ни.Има още какво да се направи в  посока на интелектуалното  развитие.
Сериозните проблеми ще възникнат ,именно по тези причини!
След 28.04.2016 Меркурий ще премине към ретроградно движение и този факт става очевиден.
От друга страна проекти,идеи и приятели от миналото ,в които сме вложили много труд и финанси ще пожънат успех.
06.04.2016

Меркурий в 135 градусов аспект със Сатурн
 Може да имаме трудно ежедневие , поради проблеми и неразбиране от страна на по-възрастни или еродирани хора и близки .Това със сигурност ще създаде несигурност, самозащита, мнителна природа или може да доведе до депресии. Проблеми със зъбите и слуха са обичайни за тази позиция. Това обаче,е добър аспект за големия бизнес и политика.
Аспектът предполага умствени задръжки и силна връзка с традиционния начин на мислене. Често  мислите ни или тези на заобикалящите ни ще са песимистични и твърде старомодни. Ще се безпокоим прекалено много и то, за незначителни неща.  Може би ,защото живота ни или живота им в детството  е бил много строг и ни/ги е научил  на строги канони,които не ни/им позволяват да проявим/ят разбиране ,спрямо другите .

12.04.2016
Меркурий в секстил с Нептун
Възприемчивост към добри и изтънчени влияния, вдъхновение. Духовна творческа сила, богати планове, стремеж към реформи. Промени и малки пътешествия. Запознанство с духовно извисени хора, нови приятели.Много добри дни за рекламна дейност,която може да подпомогне бизнеса ви.Подробностите ще са от много важно значение.

14.04.2016
Меркурий в тригон с Юпитер
Период на разумен практицизъм и прекрасни хрумвания. Радост от работата и от писменото общуване. Добро отношение към околния свят, ползотворни запознанства и връзки. Импулсиращи и водещи към печалба писма(договори), дълги пътувания, големи успехи и благоприятни преговори с високопоставени лица или с администратори (служители) в учреждения.
С една дума доброто образование и приятелските връзки от миналото ще спомогнат за успеха,популярността и добрите ни финанси през този период.

17.04.2016
Меркурий в тригон с Плутон
Голям прилив на интелектуална енергия!
Силно интуитивно усещате за развоя на бъдещето ни,свързано с финанси и сигурност.
28.04.2016 Меркурий -R
(подробности в статията за Ретроградния Меркурий в зодия Телец)



Коментари