За връзка


mmil73@hotmail.com


   ВЕНЕРА в Овен 05.04.-30.04.2016
                                

"Любовна война","Любов от пръв поглед" и борба за повече власт и пари!
Характеристиките на връзките ни (лични,интимни,обществени или професионални ) до края на април ще са някак спонтанни,ентусиазиране и с нотка на агресия.
Но,ако искаме новите ни запознанства  и творчески планове да имат продължителсност и успех във времето ,ще трябва да проявим повече толерантност към партньора си.
____Като цяло няма да са малко контактите ни с хора,които вече познаваме,но не сме имали шанс да опознаем от близо.
____Много хора  до края на април  ще вземат едно решения "express",относно  бизнес или интимно съдружие(брак),породено от  силен ентусиазъм.
___Сценарии "В" е да се възобновят " опасни(любовни или бизнес) триъгълници",но с риск да провалят сериозни връзки и взаимоотношения!
Затова, преди да предприемете каквото и да било,си задайте въпроса  за крайната същност от една такава връзка или постъпка?!

12.04.2016
Венера в тригон с Марс
Силна жажда за любов, неудържимо желание за забавления. Радост от среща след раздяла. Засилена общителност. Финансови успехи. Но,не действайте необмислено и прекалено импулсивно.Добър период за семейните двойки,защото ще се  наслаждават на съвместния си живот. В дъното на всички тези емоции обаче,се очаква и малко повече независимост наред с всичко останало.

18.04.2016
Венера в тригон със Сатурн
Ще преобладава голямо себеобладание, благоприличие и нравственост във връзките ни. Също и спокойствие, ред с пестеливост. Добри връзки и финансова помощ с/от по-възрастни хора. Възможни са печалби от земеделие, земи и стопански сгради.
Добри дни за сериозен бизнес,в който е заложен известен риск!
Интимните ни взаимоотношения през този период ще са с хора с голяма разлика в годините или с висок обществен ценз!На първо място ще е важно да оценим обекта на нашите чувства, а после да се впуснем в сериозна връзка. 
С една дума стъпките ни ще са добре обмислени!

19.04.2016
Венера в квадратура с Плутон-R
Възможно е рязко(съдбовно) скъсване-раздяла с любим човек.Като цяло желанието ни за любов и физическа близост ще е много силно, но пък,ще ни е трудно да изразим потребностите си.Съвет към всички самотни хора към настоящият момент е, да не се обвързват и да не се връщат към стара връзка само ,защото да не бъдете сами. Не сваляйте "летвата" ,а се стремете към връзка, основана върху любов, доверие и нежността. В противен случай, с времето проблемите ви било то, финансови или интимни отново ще се задълбочат и пак, ще  се разпаднат,както в миналото.

22.04.2016
Любов от пръв поглед!
Основните теми ,които ще ни вълнуват ще са привързаността в любовта и последователността във финансите,при постигане на бъдещите ни цели!
Поради тези причини се очаква един период на бързи промени! Енергията ни ще се изразява свободно, но може би в не навременни и опасни постъпки.Ще  избухваме и при най-малък повод.Затова  Не насилвайте нещата! На лице ще е безразсъдство в мисловно-емоционалната и физическа сфера от живота ни. Пазете се от инциденти, транспортни и финансови и интимни злополуки. Има вероятност да се влюбите или разделите едновременно. Може би да  тръгнете към  нови хоризонти, но те ще ви задоволят само временно. Вложете енергията си в творчество и изобретателност, а не в угаждане на прищявки и изблици на непокорност.

Възможни сценарии за всеки един от нас...
ОВЕН-
Ще сте много очарователни и напористи  до края на април.Многото срещи ,покупки и забавления ще предизвикат силни емоции и страстни взаимоотношения .Нови любовни и творчески проекти ще променят бъдещето ви.Някои ще се влюбят,други сгодят,трети съдружат ,а четвърти разделят с хора и места,които вече,не им носят нищо хармонично!Знайте ,че Ключът към щастието е в дипломатичните ви и хармонични връзки.Не бъдете агресивни,защото това отблъсква!

ТЕЛЕЦ-
Хората ще бъдат пленени от вашата милост и състрадателни чувства,това ще предизвика една тайна или платонична любов .Други може да се окажат в плен на една забранена любов,а трети да  решат да анализират и реформират връзките си така,че повече никога да не се оставят да бъдат манипулирани и наранявани .В реда на тези мисли е възможно да възникне мисълта   за един развод или раздяла с хора,места и непродуктивен начин на живот!

БЛИЗНАЦИ-
Многото срещи,покупки и развлечения в компанията на добри приятели ще повишат настроението ви .Груповите мероприятия и засилените контакти в социалната мрежа,може ще ви срещнат с бъдещата ви любов или бизнес партньор.Само ,че ще трябва да станете малко повече реалисти,за да избегнете лошите приятели , финансови загуби,неловките ситуации и интимните разочарования!

РАК-
Силната ви амбиция,както и доброто излъчване ще спомогнат да получите известност,повишение в работата или интимно партньорство(брак-съдружие) с професионални изгоди!Късметът и успехът ще са на ваша страна до края на април.Избягвайте прекалената любов към кариерата,за да не си останете сами и "омъжени за работата"!

ЛЪВ-
Желанието ви за наслада от културните аспекти на живота ще бъдат задоволени!Партньорството ви (брак-съдружие)с чужденец или човек от висшите интелектуални среди ще промени бъдещите ви цели и начин на живот.По всяка вероятност до края на април,по отношение на любовта и финансите  ще се насочите  в правилната посока с правилните хора.
Но,ако се окажете малко повече мързеливи и апатични или с мисионерски духовни цели може да провалите късмета си.

ДЕВА-
Вашите финанси и самочувствие до края на април ще зависят изцяло от  партньора и извършените от вас услуги.Възможно е някои  да вземат изгоден кредит,да узаконят една тайна връзка ,да получат скъп подарък или да решат да си останат в сянка и на спокойствие.Писателите и духовниците ще имат финансова и морална изгода,както и подкрепа.Знайте ,че липсата на дисциплина ,сладострастие или лошо хранене,може да провали  хода на събитията ,касаещи финансите и интимността ви.

ВЕЗНИ-
Страст ,пари,любов и отмъщение са ключовите думи до края на април !
Радост от брака и семейството за обвързаните,както и от едно сериозно съдружие(приятелство).
Очаквайте и една победа в спорни правови казуси,ако имате такива!Хармоничното ви излъчване и добри връзки ще е най-силният ви коз до края на април.Избягвайте негодуванието и маниакалното преследване на пари и любов,за да не си създадете неочаквани врагове и проблеми!

СКОРПИОН-
Способността ви да си създавате ежедневен комфорт ,да помагате на колеги и близки  ще подобри здравето ви,както и стандарта на живот!Любовен роман ,в/около работата е много вероятен,както и нов творчески план влиза в действие за повече финанси и комфорт!Хора с проблеми в здравето и работата намират добро и неочаквано решение с трайно влияние за бъдещето им.Дошло е време да се откажете от лошите си навици в храната (захар и тесто) и емоции и да заживеете хармонично.

СТРЕЛЕЦ-
До края на април дните ви ще се изпълнят с много развлечения ,любовни авантюри и много щастливи мигове.Е,няма да ви липсват и някои разочарования от носно парите и чувствата ,но те ще са ,за да ви накарат да направите правилния избор в живота!Всъщност,през този период  ще имате много ухажори и творчески идеи за реализация.От вас  зависи, какъв  избор ще направите ,така че той(тя,това),да има истинска стойност  за вас!

КОЗИРОГ-
Любовта ви към родителите дома и добрите стари обноски ще ви донесат повече хармония и пари до края на април.Една стара интимна или професионална връзка ще се завърне във вашия живот и ще подобри сигурността и общественото ви положение.Очаквайте и помощ от родител или съпруг .Нов интериор в дома ви или пък,нов член в него  също ,ще спомогнат за разрешаване на проблемите ви от 2012.Ако пък, вземете сериозни решения за брак(или професионално съдружие) и сте от хората,които до сега не сте предприемали подобно нещо ,е много вероятно  да се окажете щастливи в близко бъдеще!
Само не бъдете прекалено взискателни  в избора си на партньор,както деспотични или ревниви по отношения на близките си,за да не провалите хармонията и бъдещият си финансов и интимен успех.

ВОДОЛЕЙ-
Предстои ви задоволство от настоящия хармоничен  начин на живот и връзки с близки хора и приятели."Излишните" мисли и груби отношения на някои хора спрямо вас предстоят да изчезнат  окончателно! Добрият и оригинален начин на изразяване ще ви отведе в компанията на интересни хора и идеи.Нови знания и проучвания биха обогатили знанията ви,както и променили живота ви към по-добро.
Ще  спечелите в един спор(ако възникне такъв) ,защото дипломатичното ви отношение и разбиране спрямо близките и приятели ще ви открои от тълпата,като човек  с по-богато духовно и материално състояние.Само не бъдете повърхности и довършете до край идеите,решенията и връзките си ,ако не искате да ви вземат за несериозни.

РИБИ-
През този период от живота ви ще доминират материалните интереси,пред духовните.Но това пък,ще подобри самочувствието ви за в бъдеще.Така  ще придобиете ясна представа за хармоничната връзка ,между материята и духа.Очаквайте пари и любов от из невиделица,както и бизнес предложения с добри доходи и трайна реализация.Способността ви да очаровате другите ще ви направи по-богати и по-обичани.Само не излизайте извън допустимите морални и финансови граници!


















Коментари