За връзка


mmil73@hotmail.com


Лунно затъмнение в зодия Везни на
 23.03.2016-14.01 ч.
Край на един сложен период започнал през 03.1998!


Лунните затъмнение винаги са свързани с много емоционално напрежение и събития касаещи цели нации.
В това Лунно затъмнение губим тотално баланса ,между разума и чувствата!
А това  пък,ще е повод за скандали и раздяла,между приятели и роднини!
Грубите думи или тези изказани не на място ще се окажат "ябълката на раздора"!
Доброто на тези неприятни емоции обаче е ,че чрез тях  разбираме ,че не всички хора са благонамерено настроени спрямо нас!
Маските падат и истината излиза на яве!
Чувството в края обаче ,ще е положително,независимо от яда и напрежението,през което ще преминем,защото много неясноти ,около близките и приятелите ни ще излизат на яве и ще се решат за винаги!
Това ще ни даде възможност за по-конкретни действия и решения.
Така много хора ще могат да избегнат  компанията на неподхоящите за тях хора или да се спасят от едно опасно задкулисие.
Всъщност се налага да бъдете много внимателни от сега нататък с емоциите ,доверието и парите.
Няма да са малко хората ,които ще се разведат или ще изпаднат във финансова несъстоятелност,именно заради  рисковани действия и проявено неблагоразумие!
В рисковите групи са Близнаци,Дева,Стрелец("всяко зло за добро") и Риби
Всъщност много от темите са били факт и в края на септември 2015,но така и не са били решени още тогава!

Какви са възможните сценарии...

ОВЕН-
Истината е,че след 23.03.16 много от лошите черти в една връзка,било то семейна или професионална ще излязат на повърхността и ще трябва да промените корено ,установения до сега  ред.Желателно или не,но повече така не става!Заради това,не е изключена и една съдбовна раздяла!

ТЕЛЕЦ-
След 23.03.2016 ще трябва да сте по-внимателни в работата, ежедневието и със здравето!Дозирайте емоциите си,за да не се окажете в неловка ситуация или на границата на имунен срив!

БЛИЗНАЦИ-
Дошло е време да поставите ред в живота си !Разчитайте на близки хора в разрешаването на сложните проблеми!Радостта ,около едно дете (ако го имате) , хоби или пък ,вид развлечение ще ви вдъхне кураж!Но, напрежението    остава до края на март!

РАК-
След 23.03.2016 ще се окажете "забъркани"в сложни домашни проблеми!Но ,е крайно време  да ги решите ,защото те са  още от 2012!

ЛЪВ-
Избягвайте излишните емоционални и финансови рискове!След 23.03.16 ще пожелаете да се завърнете или срещнете със стари приятели, идеи,роднини или родни места,а това ще ви се отрази добре!

ДЕВА-
След 23.03.2016 ще трябва да внимавате с парите и чувствата!Цялото това напрежение може да ви накара да се захванете с нещо или някого ,което/който да се окаже безпереспективно(емоционално и финансово)!Разбира се това важи  само, ако сте действали твърде емоционално и нелогично!

ВЕЗНИ-
!След 23.03.2016 ще е трудно да се разбирате хармонично с членовете на семейство,  интимния си или бизнес партньор!Но,тези затруднения са ,за да ви подскажат ,че нещо е нужно да се промени и всеки един ,ще трябва да поеме своята роля и ангажименти!

СКОРПИОН-
Лунното затъмнение около 23.03.16 може да ви направи малко тъжни! Желанието ви да се срещнете със стари приятели и любими хора от миналото ще е голямо!Не е изключено с някои от приятелите си да се разделите в края на месеца по съдбовни причини или пък,заради финансови недоразумения!

СТРЕЛЕЦ-
Със сигурност, преминавате в атака и активно действие при разрешаването на всички належащи проблеми !
След 23.03.2016 един близък приятел ще ви подкрепи,а  една любов може да повдигне самочувствието !Поне временно!

КОЗИРОГ-
Пазете се  от злополуки и тайни врагове !Лунното затъмнение на 23.03.2016 ще ви ангажира със силни емоции около кариерата,шефа или съпруга/та(ако сте семейни) .Така ,личните ви чувства ,касаещи стари навици, едно минало,къщата,майката или съпруга/та ще останат на заден план!

ВОДОЛЕЙ-
Лунното затъмнение на 23.02.2016 ви носи завършването на  една мечта , заминаването на дългоочаквана почивка,завършването на едно обучение или пък,път в чужбина!

РИБИ-
Един скандал няма да бъде избегнат или злополука! Обърнете повече внимание   на финансите  и интимните си взаимоотношения  след 23.03.16 !Възможно е някой да ви унижи,разори или пък,да решите необмислено да вземете кредит с неизгодни лихви !Може също и да сте   в някакъв вид еуфория и да похарчете много повече ,от колкото може да си позволите на този етап!Налага се просто ,да бъдете логични или да поискайте съвет,ако не сте сигурни!
От вас зависи дали до края на 2016 ще успеете или ще се провалите!


Коментари