За връзка


mmil73@hotmail.com


          МЕРКУРИЙ в зодия Овен 22.03.-06.04.2016
                                           

                                        

Настъпва часът на истината !
Τова за някои хора ще дойде със задоволство,а за други с болка!
Меркурий в зодия Овен кара хората да имат усещането за уникалност и липса на достатъчно време ,както и това,че егоизмът ще е в повече!

Казано накратко,край на лъжите и двойствените връзки ,мнения и неискрени чувства.Вече знаем определено,как изглежда "лицето" на  разочарованието ,болката , мошениците,интригантите и психопатите в близкото ни обкръжение. 
Това естествено има своите плюсове,но и минуси със загуби!

Меркурий и Слънцето в зодия Овен ще направят ежедневието и контактите ни много динамични до средата на април-'16!
Думите и действията ни ще са буйни ,резки ,но и много искрени!
Понякога тази импулсивност ще води до резки промени в обещанията,всекидневните ни ангажименти и работата .
Често тази жизнена енергичност ще преминава в язвителност и дори саркастичност.

_______Няма да е лесно да се справят с толкова "скорост" и "словесни битки "представителите на  Телец,Дева и Скорпион,но това е период за отстояване на позициите им,защото нищо не идва даром!

______"На върха" ще се почувстват във всяко едно отношение(нещо,като желан път в чужбина,известност,любов,ново начало) -Овен,Лъв и Стрелец!

________Добри шансове за постигане на определени -логични и практични цели,както и промяна в начина им на живот ,очакват  Близнаци и Водолей,чрез използването разбира се,на креативни идеи!

_____Везни създават нови връзки и контакти (лични и професионални).Време е за "свеж въздух" и повече действие!

_____Козирог и Рак решават въпроси ,свързани с дома и кариерата,ползвайки стари контакти и познания,но със сигурност не по най-лесния начин!Ще се наложи да рискуват,както "едно време"!

25.03.2016
Меркурий в тригон с Марс
"Бързи-смели и сръчни"!
Време е да приложим на практика знанията и уменията си!Да затвърдим позициите си ,чрез остроумие и сръчност.Смелите ще  съумеят да се наложат и да спечелят в дебати и състезания.

30.03.2016
Меркурий в тригон със Сатурн 
Успех в сферите на бизнеса и работа, където се изисква точност и структурирано мислене.
Този аспект е отличен за генерали, политици, историци, учени, писатели, изследователи и хората,участващи в корпуративен бизнес.
Добър ден да подпишете нови договори с дългосрочен план за действие.
Разчитайте и на по-зрели приятели(роднини) или такива, заемащи висши позиции в обществото,за разрешаване на проблеми ,свързани с работата,образованието или ежедневието.
Добрата памет , практичност, логичност, прилежността,както и светския и находчив характер на някои хора ,ще бъдат щедро оценени . 

30.03.2016
Меркурий в квадратура с Плутон
В дни ,като този ще започнем маниакално да преследваме целите си и ще сме готови на всякакви рискове ,за да ги постигнем! Добър период за нови методи на изразяване във всякакви област.Избягвайте язвителната реч и критика ,за да не загубите,вместо да спечелите!Не манипулирайте другите с това,че знаете някои тайни,защото може и те ,да знаят нещо за вас!

02.04.2016
Меркурий в 135 аспект с Марс
 Трябва да се научим да се съсредоточаваме и да отстъпваме. Да избягваме  своенравието, язвителеността и придричивостта.
Квадрата между Марс и Меркурий дава напрегнатост и желание за спор. Опитвайте се обаче,първо да огледате всички факти и гледни точки, а след това да давате мнение. Трябва да сте наясно, че вашето мнение не винаги ще е безпогрешно. Дори и когато сте убедени в правотата на вашето мислене, се постарайте да го налагате по мирен начин, а не с партизански маниер. Този аспект често става причина за главоболия и нервни разтройства. 

06.04.2016
 Меркурий в 135 аспект с Юпитер
Този аспект показва тенденция да се поддържат твърде "величествени идеи". Да сме прекалено оптимистично настроени и често  да предприемем неща, които определено са извън нашите способности. Ще сме импулсивни в решенията си,като цяло без много-много да му мислим. Ще губим съществени детайли в процеса на учене. Нужно е да се концентрираме.Да сме малко повече философски и религиозно достоверни.





Коментари