За връзка


mmil73@hotmail.com




ВЕНЕРА в зодия Риби 12.03.-05.04.2016


*В плен и жертва на един блян , една нереална или несъществуваща любов ,а може би и някаква творческа идея!
*Период на двойните и тайни връзки.
*Период и на мълчаливото страдание, "болните връзки"(лични или бизнес) !
В 90 % от случаите до края на март-'16 настъпва разочарование от досега установените връзки,начин на взаимоотношение с другите хора,но и безпаричие,защото Венера е символ и на парите!
В рисковите групи са Риби,Стрелец,Дева и Близнаци от първата декада,както и онези,които имат Венера в тези зодии.Очаква ги едно разочарование и финансов дефицит,заради сложните аспекти на самата Венера!

Изход ,чрез дълбоко прозрение и смелост ще имат родените във втората декада на Козирог,Рак,Скорпион и Телец!Но, преди това ще трябва  нещо да пожертват!

Овен е нужно да внимават с тайните връзки,клюките ,хаоса в работата и здравето.

Лъв ще изживее една съдбовна раздяла и ще приключи със стария си  начин на финансиране и влюбване за напред.

Везни !Очаква ви край на един начин на живот и труд!Възможно е ,да се лишите от някои неща в името на по-доброто ви здраве и работа.

Водолей стават по- внимателни в любовта и парите!Оказва се,че "Не всичко ,което блести е злато"."Красотата от вън,  се оказва мухъл от вътре!"Ще трябва да  внимават с  големите покупки(може да имат фатален дефект или голямата реклама да не отговаря на действителността) ,същото важи и за скъпи инвестиции, храната,алкохола и емоциите!


Като цяло дните до 05.04.2016 не са никак обнадеждаващи относно парите и сериозните бизнес дела!
___Много хора ще се разделят с един партньор или една илюзия (интимна или творческа)!
Възможно е да бъдат привлечени от друг човек и да започнат паралелна връзка ,защото  настоящата им  не ги задоволява вече, или защото пък,няма реална почива за развитие!
Истината която повечето от нас ще прозрем е ,че всяка Саможертва трябва да е подкрепена от силна кауза,за да си струва!В противен случай води  до болестно състояние,с  фатален край !
Всъщност никой не може да ви навреди умишлено,ако сами не поставите себе си в риск!
Добре е да сте внимателни с хората,които имат ангелско лице,но са си живи дяволи!
Голямата   чувственост на Венера в Риби може да ни направи  неадекватни по отношение другите хора и финансите!Това ще се дължи на неспособността ни да отстояваме  позициите си, от страх да не обидим ближния до нас!Ще търпим  и  прикриваме чувствата си, до момент когато възмущението ни ще стане непоносимо и  от "мъченици ще се превърнем в бегълци"!

20.03.2016
Венера в" прегръдката" на  Нептун
Дни ,когато ще сме лесно възбудими, темпераментни, ценители на красивото, артистичното, поетични,милосърдни или силно влюбени в човек или идея .Като цяло е период от няколко дни на спокойствие, романтика, мечтателност и в търсене на решения за мир и помиряване . В такива моменти обаче ,е опасно да гледаме на другите ,като на "ангели" без доказателство за това! Много възможно е,  след известно време  да се разочароваме ,когато узнаем истината. Много от представителите на водните зодии(Риби,Рак и Скорпион)  ще бъдат пленени от един  истински ухажор,творческа идея или духовно преживяване!
Преди обаче,да изберете саможертвата в името на  една голяма кауза или "неземна любов" направете първо ,нещо  малко и красиво за вас и вашите близки !
Трябва да знаете и,че мечтите се сбъдват само и единствено ,ако  ги реализирате!
Красивите думи са само за романите,а в живота се иска действие!

25.03.2016
Венера в сложни аспекти с Юпитер и Сатурн
Край за един живот с големи и безразборни разходи ,и безсмислени връзки(лични или професионални)!
В такива моменти много хора,които са живели на "чужд гръб" се оказват в "нищото",защото  "всичко е до време",се казва в една стара поговорка!
Край на безгрижния живот на политици,  мошеници ,край за тайни и двойствени връзки,както и край на "помощта " за безделниците!
Не са и изключени разводи ,заради различни морални и религиозни проблеми и трудности.
***Много хора разбират,че повече не могат да жертват щастието и парите си в безсмислени връзки,хора, неща или идеи!
*Добър период е  за диета и лечение,като се откажем от безразборното си хранене и лоши навици! 
През тези дни някои хора могат да изпитат меланхолия и болка от една болезнена и съдбовна раздяла!

26.03.2016
Венера в аспект с Плутон
Много добър период за любов с /и добри доходи за психолози,политици ,проповедници ,защото самопознанието и съзидателна оригиналност  носят успех ,страст и власт.Такива  хора ще намерят избавление от дългогодишни мъки и финансови трудности!










Коментари