За връзка


mmil73@hotmail.com


Πълно Слънчево затъмнение(Новолуние) 
в зодия Риби
09.03.2016-03.54 ч.-19 градус

"Изгрев след мрачен залез"!


__Време е да узнаем една болезнена истина за начина на живот и труд!
___Да прозрем!
Възход или Падение за хора с власт!?

____Съдбовен край и Ново начало след болка или преживяно разочарование!
_____Душевно освобождаване от едно болезнено съществуване!

Различното на това Новолуние е ,че е и Затъмнение с участието на "Луна - без курс".
Става ясно ,че Не е време за нови желания.
Просто ,защото Няма да се сбъднат или поне не така ,както би ви се искало!
Добър период е да вземете решение да се разделите с нещо неприятно по най- безболезнeния начин!
Нещо, което объркваше работатата,здравето и душевния ви мир!
През такива периоди един край е завинаги!

С това Слънчево затъмнение ,ние се разделяме завинаги с болезнени спомени ,"заченати" през далечния 26.02.1998!
Животът на много млади хора,родени след тази дата коренно ще се промени!

Зодия Риби е символ на Исус Христос и безграничната човешка любов!
Затова е добре , вместо да искаме нещо, да дадем и то безвъзмездно,за да получим по-късно!
По този повод пожелавам на всички в навечерието на Великия пост и идващите сложни 4 месеца на 2016,Бог да даде на всеки не това което иска,а това от което има истинска нужда!
Навлизаме в сложен период ,където ще трябва да се сложи край на хаоса,бедността и душевната болка!Борбата ще е трудна!
Със сигурност Затъмнението е вече усетено ,защото то е в действие поне два месеца преди определената дата(т.е от началото на януари-16) ,а резултатите от събитията ,предизвикани от него ще продължат да ни засягат  до края на юли '2016 .

Възможните сценарии са :
-Патологична чувствителеност,която води до преувеличаване с радостта и тъгата !
-Ще  обръщаме повече внимание на незначителни неща,а съществените ще ни отбягват!
-Двойственост в мислите и липса на понятие за същността на реалността.
-Нежелание или физическа невъзможност да изпълняваме ежедневните си задължения или работа .Често ще сме ядосани по причини от физическо или бюрократично естество,породени от страна на колеги  или преживяна обида!
_Силно желание за бягство от реалността
-Проблемите с работата или здравето могат да зачестят!
-Възможно е и Съдбовно лишаване от щастие,развод или невъзможност за творчески успех,поради сериозни законни ,морални ,логични ,интелектуални различия в обществото или по здравословни  причини
-Проблем с държавни институции,управници и възрастни хора
-проблеми с мошеници,вода(каналазицията в дома),газта и газови уредби,хапчета,алтернативна медицина,псевдо-медици,духовници или лечители,алкохол и др.вещества.
Бъдете внимателни !
Търсете помощ от доказано вещи лица,специализирани институции,както и  доказателства и фактите , относно казаното от друг!Сравнявайте мненията или диагнозите,по въпроси касаещи  работата и здравето ви през този период!


Всички тези  неприятности ще се появят в живота ни,за да ни подскажат ,че е крайно време  да се променим,да станем по-разумни,практични и отговорни!
Да простим,да помогнем и да си "мерим" думите !
Любовта към ближния и Бог  ще направи чудеса!
Постепенно житейските предизвикателства и борбата срещу несправидливостта ,ще променят човечеството към по-добро!

Възможни сценарии за всеки един от вас са...:

ОВЕН-
След 05.03.16 и до края на месеца може  да се окажете в центъра на много задкулисни сделки.Затова бъдете   внимателни! Къде и с кого се сработвате или обвързвате!Разочарованията през април няма да са малко,имайте  "едно на ум"!Нека връзките  и пътищата ви с хора  в/с чужбина ,както и философските ви идеи за живот бъдат добре обмислени и умерени,за да не си навлечете излишни неприятности!Избягвайте и тайните интимни връзки!Много възможно е да се зароди една такава,но тя идва ,за да ви научи на нещо полезно по болезнен начин!

ТЕЛЕЦ-
Очаква ви коренна промяна в отношенията  с приятели и начин на живот в едно  обществото.Бъдещите ви цели ще се променят радикално!Така ще останат само най-добрите и съществени неща !Да,дошло е време да си "разчистите сметките"!Хубавото е,че на мястото на всичко остаряло и непродуктивно ще дойдат  нови приятели,една съдбовна любов,ще се роди дете или дейности ,предлагащи ви  по-добро бъдеще!

БЛИЗНАЦИ-
След 09.03.2016 темите около кариерата ,съпруга/та,шефа или бащата(майката) ще са напрегнати!Стресът ,хаоса и разочарванието ще се отразят отрицателно,както на душата  , така и на дома ви!
Време е да поставите живота си в  ред!Разчитайте на близки хора в разрешаването на сложни проблеми!

РАК-
Като най-чувствителните и сензитивни представители на зодиака, Лунните и Слънчеви затъмнения винаги са ви влияели сериозно!Затова месец март '16 ще се окаже съдбовен!Една мечта се сбъдва ,но след  раздяла!Раздяла  с едно болезнено минало или член от семейството!В сценария на март са още ,срещи с роднини,чужденци,учители,адвокати или път в чужбина!Нови хоризонти се разкриват пред вас!

ЛЪВ-
Слънчевото затъмнение на 09.03.2016 ще засили някои от страховете ви , свързани с пари,секс или смъртта.Въпроси от типа-"Кой съм аз" и "В каква посока се движи живота ми" ще завладеят мислите ви!Най-доброто което може да направите на този етап е,да не се сдружавате с никой ,нито за пари,нито по любов!Просто изчакайте до края на лятото!Избягвайте излишните емоционални и финансови рискове!

ДЕВА-
Трудно е да се определи какво точно изпитвате и мислите през този период!Най-сериозните ви теми,в които предстои да положите  ред са  свързани със семейството и отношенията ви към работата ,здравето или в един работен колектив !Затова и ще сте   много чувствителни по отношение на всичко това!

ВЕЗНИ-
Трябва да пазите здравето си,било то телесно или душевно!Силните емоции не ви се отразяват добре!
Проблеми с работата и ежедневието също са възможни!Което пък ,ще ви създаде сериозни пречки,за да се чувствате сигурни,добре и комфортно през следващите месеци!

СКОРПИОН-
Слънчевото затъмнение на 09.03.16 ще засили творческата ви нагласа и желание за деца,любов и развлечения.Ще трябва обаче, да проявите далновидност ,относно една идея или връзка,защото това може да се окаже чиста загуба на пари и чувства!Имайте предвид ,че след 06.03.16 по един или друг начин разходите ви ще се увеличат ,а това ще застраши бюджета ви,като  ви постави на "червено"!

СТРЕЛЕЦ-
Много от нещата и отношенията ви в дома и на работа ще се променят !Така, че повече нищо няма да е както преди!Идват дни ,когато "маските падат"!По един или друг начин дома ,родителите , съпруга/та или шефа ще изиграят важна роля за предстоящата коренната променя в бъдещите ви цели и планове.Възможно е ,да бъдете подведени от искрените чувства на един човек от семейството или някой ,който до сега  е бил "дясната "ви ръка в бизнеса!Със сигурност преминавате в атака и активно действие при разрешаването на всички тези проблеми !

КОЗИРОГ-
След 09.03.2016 поставяте началото на един нов начин на живот и мислене.Съставяте си нов план за действие,касаещ вас и вашите близки(братя,сестри,приятели или деца) или едно обучение,път в чужбина ,философски проучвания.Март  крие и много напрежение ! Затова ,ще е разумно  да не се преуморявате излишно,било то умствено или физически.Пазете се  и от злополуки ,както и тайни врагове !

ВОДОЛЕЙ-
Вниманието ви ще бъде изцяло завладяно от финансите ,интимни тайни или личното самочувствие!През целия този месец ще изпитате един вид напрежение ,касаещо бъдещите ви цели, приятели или хората в обществото ,в което живеете.Това е така,защото тежестта под една или друга форма ще "падне ",върху вас!Нещо не е така,както го бяхте планирали!

РИБИ-
Нещо ще си отиде за винаги,а на неговото място ще се зароди друго, много по-различно !Ще станете известни за голяма аудитория от хора,ако  сте творци с талант или ще завършите трагично,поради болест или зависимости.След 06.03.2016 ангажиментите около съпруга,шефа или бизнеса значително ще се увеличат!Възможно е, да ви предложат ръководен пост или да добавите още задължения към обичайната си работа .Това обаче,ще привлече завистта на някои хора от близкото ви обкръжение , умората може да ви сломи!Един скандал ще бъде трудно избегнат или една злополука .Затова бъдете внимателни с думите и действията си!





  

  

Коментари