За връзка


mmil73@hotmail.com


Меркурий в зодия Риби
 от 05.03-22.03.2016

Двойственост в мислите и липса на понятие за същността на реалността.Сложна позиция за планетата на разума и ежедневните ни ангажименти и задължения!
Срещите ,действията ни и запонанствата ще са съпроводени от неискреност и подражателство, поради липса на собствени идеи!
Много лабилни хора могат да изявят склонността си към неврози ,меланхолии и наркомании.
Това естествено ,ще е риск за здравето и живота им,както тяхното така и на близките им!
 Мислите, впечатленията и усещанията ни през този период ,за да бъдат изразени на обикновен език ще бъде доста трудно!
Можем да сме и доста разсеяни,което да доведе до загуби,злополуки или кражба на ценни вещи информация,със сериозни последствия!
През този сложен период на умствен хаос , съветът ми е да се отдадете на някакъв вид творчество,духовна философия,повече спокойствие ,музика,поезия и филми.
Така ще избегнете сериозните неприятности и разочарования,ако решите да предприемете отговорни и сериозни действия,касаещи работата ,здравето или ежедневието ви.

                По-добре изчакайте до средата на април!
Хората с висш духовен интелект и развита подсъзнателната дейност на мозъка ,може да получат подтик към гениални творчески идеи!
                           Но тези хора ,които умеят да творят с Божи талант са рядко срещани!
Затова за останилите е по-добре да са внимателни с мислите ,идеите и действията до средата на април!
Вероятността да изпитате разочарование ,болка,да се натъкнете на мошеници,интриганти,психопати или крадци е по-голяма,отколкото да станете монах или напишете книгата на века!

06-07.03.2016
Меркурий с Плутон и Уран
Дни със склонност да рушим бързо и по-трудно  да създаваме нещо .
Добри дни за философия, психология, образование, литература и драматургия.
Получаваме възможност да схванем и разберем дори и най-неуловимите и неясни теми и задачи. 
Други пък,могат да бъдат разобличени,затова нека бъдат честни ,както със себе си,така и с другите!

07.03.2016
Меркурий в съвпад с Нептун

Патологична чувствителеност!
Много мечтателни, музикални, поетични хора ще изпъкнат с творенията си!"Отнесените" ще пострадат!Глупавите ще бъдат лесно манипулирани или ограбени!
Любовта към танците,  водните спортове и фотографията при интелектуалците ще са силно подчертани.Живото въображение ще е изострено, но може и прекалено да идеализираме,а това е опасно,защото винаги води до сериозни разочарования!Ще имаме и склонността да избягваме неприятните преживявания ,чрез фантазии,  заблуди или вещества,т.е. изкуствените стимуланти, особено наркотици и алкохол.
 Често ще бъркаме илюзията с логиката! След месец обаче,"слизайки на земята" ще усетим силно разочарование от действителността.

14.03.2016
Меркурий в квадратура със Сатурн
 Меланхолия,умствени задръжки и силна връзка с традиционния начин на мислене. Често   ще сме песимистични,неспокойни и  силно тревожни за незначителни неща.Загрижени за последствията от почти всичко,но пък, ще е трудно да вземем  конкретни решения . Особено сложно и хаотично ще протичат  ежедневните ни ангажименти , срещи и общуването с близки и управници.Обучението за учениците и студентите през този период ще е с препятствия и разочарования.

15.03.2016
Меркурий в секстил с Плутон
Използвайте силата на волята си интелигентно,защото ще имаме възможността да упражним влияние върху другите хора.Това обаче,може да се окаже"нож с две остриета",ако не знаете как да боравите със силата! Проблемът може да е ,че ще очакваме твърде много от другите ,отколкото те ,могат да ни дадат!Добри дни за психологични анализи(терапия) и творческо обучение и клетъчна медицина .

15.03.2016
 Меркурий в опозиция с Юпитер и Сев.възел на Луната!
Ще ни си иска да стартираме от върха, очаквайки твърде много неща или опитвайки се да намерим лесния изход от една ситуация!
 Може да се окажем или да попаднем на добри блъфьори,което в последствие да ни компроментира,защото ще сме обещали невъзможни неща или ще сме се доверили на хора "фантоми". 
Образованието днес ще е важно за нас, но то може да бъде прекъснато по съдбовни причини! 
Любопитни и импулсивни ще сме .
Намеренията ни често ще са по-добри от самите действия,за съжаление!
Налице ще са множество трудности със съсредоточаването в същността на убежденията, философиите или  комуникирането !
С повече знания и помощ от страна на близки и приятели ,може да спечелим в един правен спор, философска дискусия, литературен анализ или в обществените си взаимоотношения.
 Това е добър аспект за политици с богато развита хуманност!
Опозицията  на Меркурий и Юпитер показва склонност да се стига до крайности! 
Затова,не се правете на всезнайко пред хората ,за да не ви избягват след това.Но пък,  апетита на други хора за знания,ще ги издигне в живота !
Необходимо е да се научим да фокусираме вниманието си в едно нещо и развиваме в конкретна област!

Коментари