За връзка


mmil73@hotmail.com


21-22.02.2016
                                   





Драма,
блясък и самоувереност!
В добри дози тези емоции ни правят известни,а в повечко -нещастни!
Труден период за брак и сериозни връзки(лични,професионални или интимни).
Налице ще е прекалена суета, лен да се поемат ангажименти(финансови и интимни), високомерие и прекалена емоционалност!
Това  естествено ще води до  влечение към  много любовни авантюри и излишни финансови рискове! Усетът към парите не е добре развит през този период и възможността от загуба е голяма!Тези дни носят  склонност към преувеличаване и често желание да си угаждаме. Може някои да решат да използват другите хора,но когато те решат да използват тях ще се огорчат! 
Прекалено оптимистични ще сме за много неща, играеки ролята на   "големият приятел" и либерали,но когато нещата загрубеят ще станем лесно "запалими-консерватори"!
 Ако успеете да овладеете предизвикателствата позитивно, използвайки интуиция си ще достигнете връх сред голяма група от хора и приятели!
 Успех в работата,  политиката, правото и медиите!
Аспектът подсказва, че прекаленото  угаждане, е чисто лекомислие и много опасно!
В такива случаи  рядко  разбираме истинската стойност на нещата! Често ще сме прекалено екстравагантни във  връзките и  финансите си- заради което и ще  губим. Мразим да ни насилват да правим нещо ,защото се съмняваме в чуждите мотиви. Това обаче сочи ,трудности в утвърждаването ни в обществото ,в следствие на  лоши навици!

Пълнолуние в зодия Дева на 22.02.2016--->
Внезапни промени ,настъпили още преди няколко дни и продължават!Засягащи ежедневието,дома ,работата или здравето ни!
Трябва да се опитаме да се противопоставим на суетенето и липсата на самоувереност!
В основата е  нуждата да бъдем  оценени за труда ни и насърчени от другите хора! НО..!

____Да чувстваме дълбока необходимост или да споделим за преживяванията си с другите.
Но...,тази силна и натрапчива емоция може да направи някои от нас   емоционално лабилни!
Причината е нестабилна и непостоянна емоционалност!

Настъпилото напрежение в душата ни ще е ,за да ни накара  съзнателно да култивираме самоконтрол за овладяване на невъздържания ни нрав и склонността  към неблагоразумие!
 Нашата взискателност, склонността да задоволяваме личните си страсти, силният и хапещ сарказъм може да прогонят другите от нас и да останем самотни и огорчени.Постоянните емоционални кризи в живота на един човек,водят до влошаване на здравето. Канализирана правилно тази енергии обаче,дава сила,която е безгранична и може да "премества планини"!
Анализирайте и правилно трансформирайте болката си от  миналото,с помощта на добри знания и съвети,за да изградите по-сигурно бъдеще!
Но не се съпротивлявайте на неочакваните  събития в живота ,защото така ще ви е още по-трудно за напред! 
Погледнете философски на нещата,а не егоистично материално и земно!
----------------
Пълнолунието е един Край..
Край за какво...?
 Край на хаоса,създал се още в края на 2014!

Време е да поемем ангажимент и отговорност за думите и делата си !
Всяка промяна иска своите рицари и жертви!
От нас зависи ,в коя роля ще се  въплътим!
Животът е такъв ,какъвто си го направим!

ОВЕН-
Пълнолунието на 22.02.16 ви кара да действате задкулисно по един или друг повод и да се оттеглите от шума ,правейки нужната  си равносметка за ежедневието ,работата и здравето !

ТЕЛЕЦ-
Пълнолунието на 22.02.16 ви зарежда творчески. Среща ви с любими хора и разделя с цели ,които нямат практично приложение. "Товар" пада от плещите ви!Цял един цикъл от живота ви ,започнал преди две години   завършва успешно !

БЛИЗНАЦИ-
Пълнолунието на 22.01.16 ще ви натовари емоционално,защото ще ви е много трудно да се справите сами с теми ,около дома и работата.

РАК-
С Пълнолунието на 22.02.16 част от темите ,касаещи парите,едно обучение ,път в чужбина или живота там ще бъдат решени!Това  ви дава възможност да се почувствате добре!

ЛЪВ-
Около Пълнолунието на 22.02.16 пазете чувствата и парите си ,за да не се превърнете в "жертва" на чужди "апетити"!

ДЕВА-
Пълнолунието на 22.02.16 е във вашата зодия.Силно ще повлияе на  емоционалната ви необходимост от семейна и професионална хармония и лични изяви!Това са дните ,в които ще положите Края на една епоха в тези сфери и едно Ново начало!

ВЕЗНИ-
Около Пълнолунието на 22.02.16 пазете здравето си и не се преуморявайте излишно!Възможни са инциденти с вас или ще чуете за някого.Това ще ви разстрои!

СКОРПИОН-
Решение вземате с Пълнолунието на 22.02.16 по отношение на важни проблем,касаещ деца,личен бизнес,цели ,любими хора или приятели.Това ще ви направи много романтични и  накара отново,да мечтаете !

СТРЕЛЕЦ-
Пълнолунието на 22.02.16 слага Край и поставя едно Ново начало в досега установените  условия ,касаещи кариерата,съпруга/та,бащата,шефа и дома ви,като цяло!

КОЗИРОГ-
Пълнолунието на 22.02.16.слага Край на един начин на живот,касаещ мечтите и тяхното реализиране!Също и  в отношението ви спрямо роднините и близките .В това число и хората ,намиращи се на голямо разстояние от вас.

ВОДОЛЕЙ-
Пълнолунието на 22.02.16 слага Край на едни страхове(тайни,омрази) ,свързани с пари,данъци,наследства,наеми и интимност!Винаги е по-добре ,когато споделята и обсъждате проблемите.Оказва се ,че много неща не са така ,както на вас са ви се стрували!

РИБИ-
Пълнолунието на 22.02.16 касае и вашата зодия силно,защото е срещу вас! Поставя Края на един самотен период,безпаричие или безделие!Ставате много чувствителни на тема семейство и бизнес връзки!Това  ви тласка към вземането на радикални решения,касаещи  един нов вид творчески проект.Той може да е свързан с увеличаване на семейството ви с нов член или нов бизнес-план ,даващ ви възможност за по-добър обществен стандарт !

Коментари