За връзка


mmil73@hotmail.com


ВЕНЕРА във Водолей 17.02-12.03.2016
Символът на нестандартните,неангажиращи и временни връзки(оff-on).
Любов без брак и без правила!
Внезапни романтични предложения и интимни връзки с хора ,много по-различни от вас.
Връзки с чужденци,на разстояние (οnline) и такива с близки приятели,които неочаквано преминават в интимни.
Добър период за приятелски срещи и романтични авантюри!
Пари из невиделица,които идват лесно ,но така и си отиват!



18.02.2016
Венера в аспект 45 градуса със Сатурн!
 Сериозни проблеми,финансови и интимни!
Трудности и внезапен край за някои от приятелските ни и обществени връзки,по съдбовни или законови причини. Чувство на меланхолия. Усещане, че е трудно  да удовлетворим хората по стария начин, а също така се страхуваме  и да не бъдем отхвърлени. Трябва да се опитаме да  преборим   отбранителната си позиция и неприязън спрямо чуждите интереси и хора.Налице е  висока степен на напрежение и тревожност със сериозни основания!Невъзможността да се приобщим към новите обществени условия е в основата на най-големите ни проблеми,днес.Хубавото е,че събитията са за добро ,което става ясно през март-'16!

21.02.2016
Венера в аспект от 135 градуса с Юпитер
Труден период за брак и сериозни връзки(лични,професионални и интимни).
Налице ще е прекалена суета, лен да се поемат ангажименти(финансови и интимни), високомерие и прекалено емоционалност,което естествено ще води до  влечение към  много любовни авантюри! Усетът към парите не е добре развит и има риск от загуби!През тези дни ще имаме и  склонност към преувеличаване и често желание да си угаждаме. Може някои да решат да използват другите хора,но когато те решат да използват тях ще се огорчат. 
Прекалено оптимистичени ще сми за много неща, играеки ролята на   "големият приятел" и либерали,но когато нещата загрубеят ще станем лесно "запалими-консерватори". Ако успеете да овладеете предизвикателствата позитивно, използвайки интуиция си ще достигнете връх сред голяма група от хора и приятели!  Може да имате голям успехи в работата,  политиката, правото и медиите!
Аспектът подсказва, че прекаленото  угаждане, е чисто лекомислие и много опасно!
В такива случаи  рядко  разбираме истинската стойност на нещата! Често сме прекалено екстравагантни във  връзките и  финансите си- заради което и ще  губим. Мразим да ни насилват да правим нещо ,защото се съмняваме в чуждите мотиви. Това обаче сочи ,трудности в утвърждаването ни в обществото ,в следствие на  лоши навици!

01.03.2016
Венера секстил със Сатурн
Жертвите и положените усилия до момента ,като и проявеното търпения дават своите значителни резултати!Създават се много добри обществени и приятелски връзки с бъдеще и финансова изгода! Тактичността,отговорността, изтънчеността и добрите обноски ще са решаващи фактори при постигане на целите ! 

03.03.2016
Венера в секстил с Уран
Любов от пръв поглед,завладяваща и неустоима с
 магнетична личност,чужденец,в интер нет и неконвенционална ,ще ни даде възможност за нов творчески заряд ,нови хоризонти или повече финанси! Ден за  необикновени контакти при странни обстоятелства!Желанието за живот и свобода е особено силно,при което едни ще са облагодетелствани ,а други разочаровани! Романтичните връзки ще се появяват изведнъж, а едно решение за брак може да бъде взето твърде спонтанно и  изненадващо бързо! 
Нестандартните бракове през този период,имат по-голям шанс да се запазят във времето,отколкото   традиционните.

Облагодетелствани през този период на транзита на Венера във Водолей ,в запознанствата,любовта,брака,съдружието,постигането на целите и желанията ще са Овен,Лъв,Стрелец и Близнаци,Везни и Водолей!
Земните и Водни зодии имат по-голям шанс за обществен и професионален престиж,чрез път и запознанство в чужбина.Неочаквани суми от пари,обезщетения,наследства,тайни обожатели,нови творчески проекти,подаръци,нова работа,приятни новини в дома(нов член).-Телец,Рак,Дева,Скорпион,Козирог и Риби

П.П.Подробности разбира се ,за точния сценарии на събитията, винаги дава анализа и познанието на личния Ви хороскоп.




Коментари