За връзка


mmil73@hotmail.com


ВЕНЕРА  в зодия Стрелец 
30.12.2015-24.01.2016

"в търсене на идеалният партньор
(личен и бизнес) и...повече финанси и живот -Мечта"

Венера управлява любовта, романса и хармонията. Разположението ѝ по знак определя отношението към тази сфера на живота.
 Наличието на Венера в този знак понякога води до нереалистичен образ на любимия и професионален партньор!
През този период   прекалено високите ни очаквания и изисквания към партньора, ще доведат до загуба на възможността да бъдем истински щастливи. 
Родените с Венера в зодия Стрелец са хора с късмет!
Ако нещо обаче, не им "върви " в живота ,е резултат на гледната им точка ,защото винаги вярват ,че някъде в бъдеще ги очаква още един и по-добър партньор с финансово състояние.
По този начин създават много проблеми, както на самите себе си, така и на близките си, децата  и любимите хора. Но дори и тогава , не губят своя оптимизъм, че нещата някак си ще се наредят и ще бъдат още по-добре !
---------------

Връзките ни през този период ще са с хора идеалисти,пътешественици,чужденци.
Финансите ни ще се основават по-скоро на лесните пари,отколкото тези ,изкарани с "пот на чело"!
Разходите ще са повече от приходите и затова е необходимо да си изготвим един ,по-добър финансов разчет за следващите месеци.
Нехайността и непреднамереност ще създаде проблеми до 24.01.2016,не само в интимните,социалните връзки ,но и в търговско-финансовите ни сделки .
Възможно е да говорим за   печалби ,със сценарии-"кон за кокошка"!
Положителното ще е, че някои ще спечелят пари,съвсем неочаквано  или пък,ще се влюбят(отново)!
Доколко обаче,тази връзка или финанси ще имат бъдеще ,зависи от изградените ни навици и морал до момента.
2015 приключи с окончателният КРАЙ за безпреспективни връзки(лични ,социални и професионални) !
Сега е моментът да потърсим своя идеал за партньор и нов начин за емоционална хармония(или нов начин за печелене на пари)!

Заложете на оптимистичното си настроение и благоразположението, спрямо другите хора.
Избягвайте догматичността и цинизма, в усилието си да наложите на партньора личните си морални норми и начин на живот,защото ще загубите!
Уважавайте мнението на другите ,за да ви уважават и те, и за да не се налага  цял, един живот да загубите в търсене на "идеалният/та"!

05.01.2016
Венера и Нептун
Сега можете да  докоснете висините на алтруизма в между човешките отношения.
Може да откриете своя принц или принцеса ,с който да решите да се обвържете -"Во веки веков",но може  да станете жертва на измама от любим човек!Затова бъдете логични в делата ,емоциите и парите за удоволствия!
Други пък,може  да открият ,че романтични(творческа нагласа) чувства са налице  ,но същевременно и голямо различие във философските им убеждения ,начин на живот или религия,с тези на партньора.Това ще  се окаже обаче,сериозна пречка за бъдещето на тази връзка! (професионална или лична).
Изходът от ситуацията ще е един!
Сериозно приспособяване и толерантност спрямо партньора,ако държите на тази връзка разбира се.
Бъдете логични и се придържайте към нещата ,които са реални и възможни,на този етап!
Съветът ми касае и любовта ,и парите!

09.01.2016 
Венера и Сатурн
Край на несериозните отношения и поведение!
"Времето е пари и ако го губиш ,трудно ще наваксаш" -казва една поговорка!
За други времето за любов все повече няма да достига и така, чувствата ще са незадовлителни,но това ще е въпрос на приоритет в даден момент!
Сериозни събития свързани с любовта ,предстоят. Ако сте се страхували от нещо и то Ви е сполетяло,знайте,че то, вината е било във Вас,затова не унивайте! Ако любовта Ви е стабилна, тя ще надживее всякакви събития! Но ,ако е била свързана само с материални интереси има опасност да бъде подлежена на "тест за издържливост" и да се разпадне!
Стабилитет за други се очаква през тези дни,във финансовата сфера  и интимна с хора еродирани или с разлика в годните.Успех и за хората ,работили усърдно през изминалите месеци. 
Не търсете нова работа, нова любов или нови доходи. Стабилизирайте основите си,т.е това което имате към настоящият момент.
Възможно е, да усетите потиснато настроение, несъгласие с бащата, със съпруга,шефа  или по-старите хора от семейството.Не са изключени и  нападки от роднини, неприятности, разочарования. Известна склонност към непочтени действияе налице,но стойте надалеч от всичко аморално и незаконно,защото са възможни  здравословни и законови проблеми!

13.01.2016
Венера и Уран
Очаквайте промени в социалният ви модел,като - успехи, почести, награди, слава,радост. Влюбване или разочарование от любовта(за всеки е различно).Любов може да е-нетрадиционна!Любов- "off-on",любов на разстояние-"оnline"!
 Промени във финансовото ни и социално  положение,предстоят.
Привличенето ще е много силно!Възможни са и неочаквани суми от пари или творчески предложения за други!
Очаквайте също,неочаквани посещения или подаръци, малки радости. Понякога е възможно едно добро начало,да бъде последвано от обрат!
Затова не вземайте всичко на 100% ,а спечелените  пари не бързайте да похарчете!
Защото...следва....

18.01.2016
Венера и Юпитер
Малки несъгласия в любовта, отчуждение и разочарования. Юридически спънки! Склонност към прахосничество. Загуби, предизвикани от непредпазливост,както и финансови затруднения или проблем със закона,поради това!

Предстоят ни много срещи и обаждания на забравени приятелства или възможност за реализация на стари творчески проекти,които ще ни изненадат приятно ,но дали ще останат постоянни или отново ще изчезнат ,предстои да узнаем!?
Не повтаряйте стари грешки,за да не губите време и пари!

Проблемите с финансите и кариерата ще ангажират вниманието изцяло,  до началото на март -2016.Необходимо е, да имаме  здраво изградена философска концепция за любовта и парите,за да избегнем капаните на 2016!










Коментари