За връзка


mmil73@hotmail.com


Пълнолуние в зодия Лъв-24.01.2016-3'29"-03.45 ч.
Πълнолуние=Край.
                                     

Край на един цикъл започнал около 26.04.2015!


Смисълът бе да се научим ,че каквото и да правим,трябва да бъди със стил и бъдеще,ако искаме да успеем!
Край за арогантното и нагло поведение , за заплахите и изнудванията ,както и край за безсмислените идеи,думи,проекти и финансово разхищение !

Пълнолунието в 3 градус на зодия Лъв  и планетните аспекти в него ,предрaзполага към освобождаване от лоша семейна  карма!
Така ,един зловещ цикъл за някои ,може да бъде затворен за винаги!

Едни политически лидери ще се откроят през този период,а други,изявени диктатори ще приключат съдбоносно със своята обществена и политическа кариера!
Власт , лидерство и аплодисменти очакват хората с особено изразени интелектуални и творчески качества.
В Библията се казва ,че Благородоството и Търпението са най-големите душевни богатства!
Така всеки ,който е проявил такиви качества ще бъде възнаграден!

Емоциите ни ще са силно драматични до следващото Новолуние(08.02.16) ,когато и цикълът ще бъде напълно затворен!
Благородните  връзки и цели в живота ни ще са свързани с морала и добродушието  на хората,затова и до 10.02.2016 ще ни бъде много трудно да ги открием!
Самонадеяното и самоуверено поведение с цел да изпъкнем или задоволим вътрешния си Аз,  ще остави връзките ни на произвола на съдбата!Никой няма  да се чувства  лично ангажиран със създалата се ситуация,а това ще доведе до сблъсък ,крах и разочарование!
(Визирам-Русия и Путин,Ципрас-Гърция)-инфлацията ще ескалира!
Нужно е, да променим начина си на мислене,като 
 се откажем от показността , ината и старомодното мислене! 
Станете творци,
добри,
демократични и модерни хора ,с бъдеще!
2016 ще е годината на оригиналните идеи,истината(каквато и да е тя) и сериозните проекти!
 Интересът ни към интелектуалните сфери и рационализъма ще е ярко подчертан,както и  стремежът ни към повече 
свобода и справедливост!


С какво ще се разделим ТОТАЛНО?...
ОВЕН-
Край на ергенския живот и начало на една, нова и обещаваща връзка или пък, нов творчески подем за други.Семейните ще сложат Край на сивото си ежедневие с появата на едно дете  или  повече радост в брака .Финансите   също ще се променят  към по-добро!

ТЕЛЕЦ-
Налага се да вземете радикални решения около бъдещето на децата,дома,родителите,съпруга/-та или бизнеса!
Сега е момента да предначертаете един нов,творчески план или път в чужбина !

БЛИЗНАЦИ-
Край на информационото затъмнение и обществено пренебрежения във ваше лице!Възвръщате блясъка и популярността си!Много срещи и съобщения ви очакват до 10.02.16.

РАК-
Край за един начин, по който печелите пари,градите самочувствие или избирате интимния си партньор!Намалете разходите и помислите за нов финансов план!

ЛЪВ-
Нотка на  умора ,тъга или известно разочарование е възможно да се усети до каря на януари. Като цяло обаче,това е вашето Пълнолуние и ви носи известност ,топли чувства от страна на семейството и бизнес партньорите! Естествено,ако сте били лоялни, търпеливи,коректни и иновативни!

ДЕВА-
Може края на февруари да ви направи много влюбени и щастливи,но до 10.02.2016 ще ви е нужно усъмотяване.Пълнолунието на 24.01.16 ви дава възможност да положите емоциите и душата  си в ред,за да сте по-здрави и професионално успешни за напред!

ВЕЗНИ-
Много срещи и разговори с приятели и любими хора ви очакват до началото на февруари!Чувствате се удовлетворени от сбъднатите ви цели и желания.Животът ви започва по нов начин и сред нови хора.С някои може да се разделите за винаги ,но това е за добро,защото просто един цикъл от живота ви е тотално приключил!Ако искате да подпишете нов документ или да добавите нови клаузи и позиции в личния бизнес,изчакайте дните след 10.02.16!

СКОРПИОН-
Нещо приключва безвъзвратно и завинага в условията ,навиците и структурите ,касаещи кариерата ви и дома!Време е да затворите една страница и да отворите Нова! 

СТРЕЛЕЦ-
Край на един начин на живот и Начало за друг.Желанията ви за среща с чужденци или път с живот в чужбина ще се видоизменят и ще започнат да се реализират по  нов проект.Да,ще имате шанс за това,като приключите първо,със стария си начин на мислене и поведения!В това число  и с връзките и обноските си с близките  хора ,роднините и непродуктивните теория за бъдещето !

КОЗИРОГ-
Сега е моментът да сложите край на самотата,едни страхове,неуредици с наследствата,емоциите и финансите!Имате шанс да се възродите от пепелта и да поставите едно,ново и обещаващо  начало в кариерата(работата) с нов финансов план!

ВОДОЛЕЙ-
Намерете начин да сложите край на недомлъвките,лошите връзки(лични и професионални),задколисието и непродуктивен начин на взаимоотношения!Ако не го направите сега ,то за в бъдеще ще ви е още по-сложно  ,защото идеите ви нямат да могат да се реализират!

РИБИ-
Възможно е да се намирате в период, когато приключвате с лошото и незадравословно поведение и навици!С дейности ,които не ви носят качествен и смислен живот и една работа ,която вече,не ви носи  нужните доходи!Обществените ви контакти и приятелите ще ви подадат ръка в този труден момент и в първите ви стъпки към новия  начин на живот и труд!Една цел ще бъде постигната ,а друга отхвърлена за винаги!







Коментари