За връзка


mmil73@hotmail.com


ВЕНЕРА в зодия Козирог-23.01-17.02.2016
                                    


Финансовата несигурност и слабото самочувствие на много хора през този период,  ще ги накара да потърсят  партньор(бизнес или интимен) ,който е по-зрял и финансово стабилен .Със сигурност ще има разлика в годините и обществено- финансовия статус.Възможно е за други ,този партньор   да е по-млад;но  пък,ще сподели с тях самотата и ще е налице взаимна грижа и уважение ! 
Връзките ни до 18.02.16 ще имат сценарий в стил, наподобяващ :
"нещо от миналото" или "past returns".
Така,не са изключени и забравени любовни истории,приятелства и връзки да се "възпламенят"(възобновят) или съдбовно да приключат!
За други Венера в Козирог може да донесе обещаващи и страстни запознанства от "пръв поглед",с хора различни  по дух и култура,предлагащи им  годеж ,брак или съвместно съжителство.

Сложно ще е за семейните двойки до 12.02.16,защото ще трябва да доказват отново,сигурността и моралните ценности в брака си.Но,...
бъдете сигурни и благодарни за  възникналите препятствия,защото именно те ,ще ви сплотят !
Трудностите  ще бъдат предизвикана най-вече от емоционалните задръжки на много хора и невъзможността им да изразяват нежността си към партньора , коготото в действителност обичат. Гордостта и сдържаното поведението на хората  през този период  ще ги направи сноби, независимо че  извоюваният от тях успех, е напълно реален. 
До 17.02.2016 често ще потискаме емоциите и сексуалността си или просто, ще е налице някаква физически  или бюрократични пречки за хармоничното развитие на връзките ни.
По отношение на бизнес отношенията и финансите,някои хора с талант  да ръководят ще се почувстват много добре ,както емоционално ,така и финансово. Само ще трябва да съчетаят  хармонично времето  , парите и любовта ,за да не си създадат емоционален и финансов дисбаланс !
В основата на интимните ни ,бизнес и обществени връзки до края на февруари ще стои Материалното благосъстояние и Високото обществено положение!
Знайте обаче,че ако се обвързвате професионално или интимно ,заради материална сигурност или други интереси,винаги поемете един много сериозен ангажимент!

30.01.2016
Венера с Нептун
"Любов -мечта "или красива измама!
 Множество духовни изяви и срещи ще направят денят ни красив.Една романтична или платонична любов ще ни накара отново да мечтаем.Но дали тази любов ще е искренна и дълготрайна ,предстои всеки сам да узнае! 
Благоприятен период е и за краткотрайни или къси пътувания ,съчетаващи приятното с полезното,т.е. удоволстивето с работата.

06.02.2016
Венера с Плутон
-интензивни и страстни връзки!
Професионални съдружия за много пари или такива,с незаконен произход! Ще се ръководим от девиза 'всичко или нищо'! Знайте обаче,че ако старата ви връзка е слаба  ще бъде прекъсната и обратното!Ако е силна, ще се "възроди от пепелта"! Сексуалните ни импулси ще са силни и е повече от сигурно ,че ще намерят реализация в една настояща  или бъдеща връзка. През тези дни откриваме и терен за  изяви и финанси  в областта на  творчеството ,като- писане, рисуване и др.

07.02.2016
Венера с Марс и Уран 
Силна жажда за любов, неудържимо желание за забавления. Радост от среща след раздяла. Засилена общителност. Финансови успехи. Активизиране на взаимоотношенията и финансовите операции. Разгръщане на възможностите ни.Но,не действайте необмислено и прекалено импулсивно!
Засилената и прекалена чувственост,както и  превъзбуденото  състояние,може да доведе до отчуждение, спорове, неприятности или любовни страдания!
Бохемството, свободната любов, търсенето на индивидуално спасение, чрез любов или нещо подобно,ви  заплашват с провал, кавги, сърдечни крушения и силни главоболия. Започнали сте да се бунтувате срещу условностите и в резултат на това,губите от престижа и парите си . Всъщност обаче,това поведение просто не си струва!Намерете друг начин да докажете силата си и желанието за свобода!

10-12.02.2016
Венера с Юпитер и Нептун
Много любов и пари!
Щастлива комбинация!
Период на блажени дни , изпълнени с еротични преживявания. При необвързаните възможността за годеж или женитба е много голяма. Материални изгоди за други.Също и  нови запознанства и приятелства, които в последствие се оказват много ползотворни.
Покани за забавления, радостни новини, общителност, посещения, дребни подаръци. Щастие в любовта. Успехи, признание и добра оценка за работата. Добро здраве и настроение. Участие в различни празненства.Това са едни от възможните сценарии!
Избягвайте само повишената чувственост и излишните разходи!

Какво предлага Венера за всяка зодия до средата на февруари-'16?
ОВЕН-
Желанието ви да бъдете забелязани и оценени по добава ще се сбъдне!Дали с добро или не,зависи от морала на всеки един!Така ,че се очакват предложения за брак ,но и за раздяла след скандал!Похвали ,повишение или уволнение!Така някои ще могат да  развият кариерата си,а други ще се сблъскат с разрешаването на сериозни лични и обществено-професионални проблеми!
Необвързаните ще получат предложение за брак или ще се обвържат с известна личност ,заради материални или обществени цели и интереси!Със сигурност идните дни ще ви подсигурят повече популярност,добри финанси и шанс ,за да докажете  добрите си професионални качества! Съпрузи,родители и водещи обществени фигури ще бъдат правилно оценени !

ТЕЛЕЦ-
Любов или приятелство с чужденец или пък, добре изградената ви  философия за живот, ще ви донесат много радост ,пари и лично щастие до средата на февруари!Добрите случки през този период,както и сбъднатите мечти, ще повдигнат особено силно самочувствието ви!Сексапилът и ясните цели също ,ще изиграят своята положителна роля!Само дозирайте силата,за да не се получи обратния ефект! Така, оптимизмът и сексуалното желания ще се окажат движеща сила за реализацията на много от бъдещите ви проекти!Доверете се и на вашите роднини(чичо,лели,братовчеди,свекър/-а),защото чрез тях получавате ценна информация,помощ,пари и интелектуален престиж!Не са изключени и пътувания за удоволствие,след което ще се върнете щастливи!

БЛИЗНАЦИ-
Тайни връзки ,страстни и опасни.Скъпи подаръци,платена любов и "любовни триъгълници"! Или ...самота!По-добри финанси за едни или финансов крах за други!Зависи от картата(хороскопа) на всеки един !Някои  получават банков кредит със  сериозни ангажименти за напред или  любовник ,за повече пари и страст!Връзките със силни личности от средите на политици,дипломати,военни или адвокати може да има решаваща роля за бъдещия ви социален статус(имидж),финанси или емоционално спокойствие!Със сигурност  ще изживеете много силни емоции през този период! Тайни страсти ,ревност,пари или самота!Добър период е да откриете ,какво всъщност ви харесва от света на парите,секса и любовта!

РАК-
Брак или развод!Съдружие или разтрогване на трудовите взаимоотношения!Всичко зависи от това,с кого сте се обвързали финансово и емоционално!Враговете  стават видни!Двойните връзки и честата смяна в настроенията си оказват  влияния!Време е, да се откажете от хора,които не се чувстват отговорни и ангажирани морално и финансово спрямо вас,т.е не ви уважават!Те са в ежедневието и на работа!Със сигурност връзките ви (семейни,професионални и обществени )от сега нататък ще са с хора,носещи ви повече финансова  сигурност и стабилност!Трудно ще е обаче,ако нямате едно мнение по тези въпроси!

ЛЪВ-
Работа за удоволствие (,като правите от хобито си бизнес)или раздяла с любимият(любовник/-ца,баща,деца) ,заради работата!Едно е сигурно!Отваря се нова страница- "Живот -здраве и работа" пред вас.Любовта и хармонията до средата на февруари ще е подсигурена от факта ,че дълго време сте били търпеливи и сдържани,както и от хора в ежедневието ,колеги или такива които се грижат  за вашето здраве(лекари,фитнес треньори) и красота(фризьори,козметици и т.н)!Избягвайте само,връзки с аморални жени и мъже,защото това няма да направи живота ви по-качествен( емоционално или финансово),а точно обратното!Добър период е ,за да се разкрасите и подобрите жизненото си състояние ,като се откажете от вредните храни  и безсмисленият начин на труд и живот!

ДЕВА-
Благополучие,радост,срещи за развлечения и творчески подем!Влюбване за други,зачеване за трети или радост от/около децата!Добри финансови    изненади от лотария  ,пари,хоби и развлечения от/с богат мъж или  от рискови операции!Връзката с млади и еродирани хора ще ви носи престиж,пари и любов!

ВЕЗНИ-
Желанието ви за мир и хармония до края на януари ще бъде отхвърлено!Но,след 10.02.16  любовта и щастието у дома и на работа ще се възстановят .Финансите ще са в повече и всичко си възвръща стария  ритъм!Майката , жената или обстановката в  родния ви дом ще спомогнат за това!Заложете на морала и ценните ви,стари приятелства с жени !Една неочаквана среща с хора от детството  или от далечното минало ,може да се окаже повод за нова и страстна връзка!Разбира се ,важи за онези които търсят подобна.За други. такива срещи ще са носители на много радост,по-добри доходи и забавления!

СКОРПИОН-
Нови и стари запознанства ще изиграят своята важна роля за бъдещето ви!Братя ,сестри и близки приятели ще ви създат радостно и приятно настроение в ежедневието.Възможно е да ви подкрепят финансово или да ви запознаят с подходящите еродирани хора за това!Добрите обноски и благите думи ще ви направят ценна компания ,носейки ви  шанс за много успешни контакти!Откажете се от ироничните намеци и нападките ,за да не изпуснете късмета си !

СТРЕЛЕЦ-
Любовта ви към парите и сигурността ще бъде подкрепена от новите ви радикални реформи ,които ще предприемете!Усещането ви за благосъстояние ще бъде задоволено!Приходите,хармонията, спокойствието и любовта ще дойдат  от сферите на красотата,маркетинга, продажбите на красиви дрехи,козметика и бижута!Художествените и творчески начинания и занимания също ,ще са в листата за късмет и любов,както и дипломацията,юристите и банкерите!Стилът ви и изискаността  ще са магнит за хората ,около вас.Така несъмнено ,някой ще се окажат пленен от вашата красота,чар и умения!Справедливотостта ще е  "козът "ви  до средата на февруари.Това естествено ви носи повече,пари,сигурност и любов!

КОЗИРОГ-
Външната ви красота ,както и чувството ви  за изтънченост и добронамереност ,преплетено с морал и стил ще бъде оценено ,привличайки много обожатели и съмишленици!Това ще ви накара да изпитате особено задоволство и щастие!Ако сте обикнали себе си ,след толкова  емоционални и финансови кризи от 2008 насам,значи сте готови за една любов с бъдеще или професионално съдружие за много пари!В противен случай ,разочарованието ви от емоционалния и професионален живот ще е налице!

ВОДОЛЕЙ-
В търсене на съвършената любов,едни ще се окажат в обятията на "забранената ",други ще навлязат дълбоко в средите на благотворителността ,а трети ще изберат платоничната любов и нейните висши идеали!Съветът на Р.Асаджиоли(основателя на психосинтезата) в такива случаи е :,"когато човек оценява всичко,значи е спечелил висшата любов и е останал свободен"!Може би тази сентенция да ви наведе на някои мисли и ви спаси от множество грехове за напред ,в търсенето на повече любов,власт и пари!Хората ,чиято работа не е изложена на показ,като задкулисен дизайн,сценични костюми и грим ще имат успех и по-добри доходи.Това важи и за работещите в музеите , болниците , затворите или старческите домове!Не са изключени и случаите на "любов от пръв" поглед,изваден от приказките ,но в последствие ,последван от кавги и раздяла!

РИБИ-
Приятелите и груповите интереси ще са ключът към щастието,любовта и парите!Така едно приятелство може да премине в страстна любов с бъдеще,а един  приятел  да се окаже вашият бъдещ социален партньор с всеобщи финансови изгоди!Сигурно е,че ви предстоят множество мероприятия за развлечения и някъде там, не е изключено да срещнете бъдещата си любов или работодател!Една цел ще бъде постигната ,а това ще изпълни сърцето ви с топли чувства!Избягвайте само ,зависимостта от някои хора,завистниците и такива с неморално поведение!

Коментари