За връзка


mmil73@hotmail.com


МЕРКУРИЙ във Водолей 01.01.2016
Меркурий -R(ретрограден)-06.01.2016
Меркурий в Козирог(отново)-08.01.2016
Меркурий директен(D)-25.01.2016
Меркурий във Водолей (отново)-14.02.2016

2016 ще е годината на оригиналните идеи,истината(каквато и да е тя) и сериозните проекти!
                                          


Меркурий във Водолей прави умът ни бърз ,иновативен,открит,находчив, наблюдателен, интуитивен,независим и хуманен !
Вниманието и интересът ни ще са насочени към науката,технологиите, изучаването на характера на хората, включване в групи и организации ,чрез интер нет или за голяма хуманна кауза. 

05.01.2016
Меркурий с Марс
Писането и говоренето ще ни се отдава лесно и бързо, но често ще сме и прекалено "гръмки" или абстрактни в съжденията си.Необмислените думи и действия ще доведат до "сблъсък"( в пряк и преносен смисъл)!Раздяла!
Въпреки, че ще сме отворени към всякакво чуждо(различно) мнение, трудно ще променяме своето! 
До началото на март 2016 много идеи(приятелства) могат да се зародят ,но малко от тях ще се осъществят,т.е.нещата ще останат такива,каквито бяха и през 2015!


Доброто на Меркурий във Водолей след 25.01.2016 е,че ще даде ход на грандиозни хуманни проекти,касаещи бъдещето на човечеството,ще чуем за  нови решаващи открития в областта на науката,очаква се и положителна прояма в международните взаимоотношения .Добър период ще е и за връзки с чужбина,контакти в социалната мрежа и подписване на сериозни професионални(лични) договори с бъдеще!

Ретроградността на Меркурий от
 06.01-25.01.2016
има за цел, да промени подхода и начина ни на мислене и действие,защото нещо ни "спъва" и не ни дава бъдещо развитие!
За всеки е различно разбира се и предстои да открие ,чрез среща с приятели,случки,мисли и действие
Например...
Какъв е Урокът за...?

ОВЕН
трябва за напред да станете по-благоразумни в избора си на приятели(интимни партньори) ,професионален колектив  и хора ,свързани с творческите ви проекти,ако искате да успеете!

ТЕЛЕЦ
време е ,да покажете сериозно възпитание,искреност ,честност и маниер в обществото(дома ви) ,ако държите на добрия статус , кариера и взаимоотношения със съпруга/та(родител,шеф)

БЛИЗНАЦИ
ако искате живота ви да е щастлив,ще трябва да промените неговата философия с повече знания.
Да проявите  уважение спрямо близките,децата(ако ги имате),роднините!Да творите и работите честно и законно!

РАК
ще трябва да станете по-благоразумни в мислите и желанията си,ако искате да избегнете финансови и интимни проблеми за напред!Не оставяйте недовършени дела и думи,ако желанието ви е ,да имате стабилен и сериозен интимен партньор и работа с добри  доходи.
Заложете на истинското!

ЛЪВ
Мислете правилно и логично,когато влизате в една сериозна лична връзка(брак) или професионален колектив(съдружие).Знайте ,че не всички са като вас !

ДЕВА
Урокът ,който трябва да бъде научен до март 2016 е търпение,разбиране,уважение към новите тенденции в обществото.Не разчитайте на никой друг,освен на себе си,когато става въпрос за добра работа,здраве и душевно спокойствие!

ВЕЗНИ
Трябва да сте правилно мотивирани по отношение на избора на брачен партньор и бъдещето на децата ви,ако искате да бъдете щастливи и обичани!
С една дума , разграничите удоволствията от ангажиментите!

СКОРПИОН
Сега е момента да се откажете от лошите си навици и мрачните мисли,свързани с  миналото.Това ви спъва и не ви дава възможност за бъдещо развитие!

СТРЕЛЕЦ
бъдещият ви успех се крие в начина ви на общуване.Използвайте всичките си нива на мислене,тъй като да даваш в един разговор  с другите,е също толкова важно ,колкото и да вземаш(слушаш)!Стимулът ви ще дойде от интелектуалното ви извисяване,подкрепено с повече знание и опит.В това отношение и с по-здрави връзки с близки и приятели!

КОЗИРОГ
време е, да отсеете истинското и важно в живота ,от това което е безсмислено.Това са теми, касаещи както любовта ,така и парите.Нужна ви е нова ценностна система!

ВОДОЛЕЙ
на показ излизат всичките ви негативни черти,като склонност към черен хумор, шутовство и съзнателни опити за измама.Съжденията и идеите ви са  повърхностни ,водени от  неустойчиви настроения, театралничене и  фантазьорство. Така ще имате много идеи,но едва ли ще осъществите ,дори и една от тях.

РИБИ
трябва да овладеете маниера си да не преценявате другите твърде бързо(по интуиция или с хитри замисли).С една дума ,избягвайте импулсивната реч,необмислените действия,мнимото благоразумие,за да нямате проблеми с работата,ежедневието и здравето!

Добре усвоените уроци дават своите резултати!

15.01.2016
Ретрограден Меркурий с Юпитер

Сбъдване на една щастлива (интимна) връзка,започнала през 2015.Успех в деловите преговори,касаещи една стара и добре отработена идея,свързана с научен труд,творчество,път в чужбина или работа по специалността.
Разговори от началото на януари-'16 се подновяват!

20-22.01.2016
Ретрограден Меркурий с Уран,Плутон

Силната и ексцентрична мисъл,лошото поведение,лъжите и самонадеяното държание ще доведат до спорове,несъгласие ,провал,финансови затруднения и огорчения!
Всичко това ,заради неправилната ви преценка на хората,техните характери и обективността на ситуацията!
Старият ви начин на мислене и идеи ще са подложени на редукция!Оказва се ,че не са  продуктивни!
Заложете на знанието и фактите ,а не на предчувствието и на старото си и непоколебимо мнение!

18.02.2016
Меркурий (135 )с Юпитер
Трудностите със съсредоточаването в определени убеждения, философии или способности ще  възпрепятства  комуникирането в  правилната посока !
Няма да можем да овладеем даден   проблем,поради юридически,морални,философски или религиозни проблеми.
Напрегнати дни са за политици ,духовници,преподаватели и юристи.
Този аспект показва тенденция да се поддържат твърде "величествени" идеи и да се предприемат неща, които  са извън нашите способности към настоящия момент. Губят се  детайли и важни подробности в процеса на разговор,учене или разрешаване на даден проблем,казус. Нека  се опитаме да се концентрираме!  Това ще е едно от най-големите предизвикателства на идните  дни.Този аспект често показва неохота или нежелание за морално,религиозно или философско мислене!

25.02.2016
Меркурий секстил със Сатурн
Добре развития интелект и желязна логика ще донесат успех на политици,бизнес-управители,икономисти,учители,писатели-журналисти.

27.02.2016
Меркурий секстил с Уран
Аспектът на гениалните идеи , гениите и научните новатори и откриватели!
Откриваме решение на сложни проблеми от 2012 насам ,по начин иновативен  и неочакван.
Победа на Гърция в разрешаване на много спорни въпроси от години насам!
Добър ден да предложите идеите си на Света и да спечелите приз.
Статуквото отсъпва пред новаторството!
Добри дни и  за философия, психология, образование, литература и драматургия.

05.03.2016
Меркурий в квадратура с Марс
Разходът  на ментална енергия може да  доведе до изтощение! Трябва да се научим да се съсредоточаваме и да отстъпваме!Наблюдава се Успех в борбата за правата ни,в изграждането на нова целова стратегия , действие, драматургия, спорт и управление.
Квадрата между Марс и Меркурий създава винаги напрежение!Опитвайте  да  огледате всички факти и гледни точки и след това да дадете мнението си. Трябва да сте наясно, че то е  безпогрешно. Дори и когато сте убедени в правотата си , се постарайте да го налагате по мирен начин, а не с партизански маниер. Този аспект често е причина за злопулуки с машини и остри метални предмети, главоболия и нервни разстройства.
Кара ни да се учим на търпение и смирение с мълчание!

















Коментари