За връзка


mmil73@hotmail.com


Промени ли се живота ни....,
защо и как....
30.03.2015 ----->13.11.2015-09.05.2017!
Северните възли на Луната се вече в оста 
Дева-Риби

Там  ще се осъществят и идните 
Лунни и Слънчеви затъмнение-
                   (Радикалните,съдбовни промени).
Що е то СЪДБА?!
...това е,когато човек сам не е в състояние да разреши  житейските си проблеми с участието на лична воля и се налага намесата на външни фактори(съдба) !

Знакът в който се намира Сев.възел на Луната,определя промените в характера и начина ни на живот, които "искаме -не искаме" ще се случат(т.е. ще бъдат наложени и неизбежни)!
По принцип Сев.възел на Луната в личния хороскоп на човек сочи неговите дарби,таланти и смисъл на живот!
Разкрива  мисията му на Земята.
Качествата от които трябва да се освободи,за да спре напрежението с околния свят и чувството за провал са посочени от Южния възел на Луната!
Но за съжаление,именно тези качества от характера си използваме  най-често  ,защото са ни вродени и вътрешно познати!
Целта на всяко прераждане на душата е да ни усъвършенства така,че да спрем да изживяваме човешки страсти ,болки и страхове!

Подробности ,около вашия личен живот може да получите само от анализ на личния ви хороскоп,според стандартите на Кармичната Астрология.


Общо за всички ни обаче ,от края на 03.2015,
с подчертан характер от 
 13.11.2015 до 09.05.2017 ще важи следното:

Качества ,които трябва да развием ,за да успеем за напред!
-съпричастност с другите
-внасяне на ред в живота
-създаване на режим
-съсредоточаване ,върху живота тук и сега( в логичния му смисъл и практично приложение,избягвайки "летенето в облаците"
-да се научим на състрадание  и взаимопомощ
-да анализираме фактите и събитията без да влагаме емоции,избягвайки провала 
-да развием повече трудове умения в областите ,които творим(работим)
-да не се изтъкваме прекалено много без повод и причина
-да се научим да не се страхуваме и да преодоляваме болезнените събития в живота(колкото и сложни да са те)
-да придаваме значение на малките подробности,жестове и радости 


Качества ,от които трябва да се освободим,за да излезем от "омагьосания кръг" на ежедневието
Така и живота ни да стане по-смислен и по-лек!
-да не бъдем " жертва"в живота,защото...никой нищо не би ви сторил без ваше позволение или желание
-избягвайте излишните и неоправдани рискове и болестни състояние(зависимости,бягство от реалността,фалишиви приятели и нерелани мечти)
-не се оставяйте "по течението" и не прекарвайте дните си в безделие
-абстрахирайте се от прекалената чувствителност и неадекватност
-научете се да не се отказвате с първата срещната трудност,защото нищо даром не става

Естествено това важи на 100 % за всички хора от зодия Дева-Риби  с планети и точки ,намиращи се в тези зодиакални позиции
Тук са и родените през лятото на 1978-01.1979!
В обществен план,настоящите  събитята ще наподобяват  много с тези, от преди 37 години! 


За всяка зодия по няколко думи, макар че всеки човек освен транзитния Възел на Луната към настоящият момента ,има да усвоява и други кармични уроци(заложени от неговия личен Сев.възел на Луната в личния му хороскоп).
Тоест, рождените  ви възли на Луната, може да са в друга зодия,но въпреки всичко и цялостната  общата прогноза е в сила!

ОВЕН-
 Кармичният ви урок до 05.2017( а той винаги е свързан с напрежение) ще е ,с преодоляване на страховете в илюзорния ви свят, изграден през последните години.
Изпитанията могат да намерят и израз в принудителна връзка с болници или затворени помещения,институции(затвори,военни поделения,старчески домове,приюти) по повод работа ви или поради стечения на обстоятелствата.

ТЕЛЕЦ-
Предизвикателството и провокациите ще идват от пропастта, която понякога дели вас с приятелите и семейството. Ще възникват недоразумения и конфликти, когато се смесят любов и приятелство.Затова не го правете! Това положение на възлите е вашата Благословия или Проклятие по повод  реализирането на една  мечта.Ако чувствата ви са  егоистични да,това ще донесе  само нещастие..или обратното!

БЛИЗНАЦИ-
Предизвикателството за вас до 05.2017 ще се състои в откриване на баланса между изяви в кариерата , показността пред публика и личното ви щастие – в семейството или просто чувството, доколко сте забележими или безлични за другите.Ще трябва да се справите с неудовлетвореността си от липсата на "прожектори"(т.е. прекомерно внимание от страна на другите)  или да откриете възможности за съвместяване на кариера и семейни задължения.

РАК-
Клопките за вас до 05.2017 са в по-трудното общуване с околните и нехармоничните ви отношения, съпроводени с неразбиране  . Липсата на самочувствие пък,може да намери израз  в един по-труден брак(професионално съдружие). Ако пък, сте  свикнали на по-голяма свобода,то  сега ще трябва  да придобиете максимална информация за начина на взаимоотношения ,между двата пола ,така че да си съжителствате хармонично.От друга страна по една или друга причина ще   се стремите към поддържане на повече връзки..и по-малко обвързване.В това ,именно ще е и най-голямото ви напрежение,как да се получи всичко в едно!

ЛЪВ-
Урокът, който трябва да се усвои до 05.2017 е свързан с преодоляване на отрицателните ви  качества  ,като– неуважение към живота(вашия и на другите), до безскрупулното унищожение на хора, идеи или просто хубавото настроение; ревността, свързана с деградирало чувство за собственост; унищожителеният сарказъм и негативизъм..

ДЕВА-
Най-голямото ви предизвикателство до 2017 ще е да  се утвърди Аза ви, без да се отхвърлят напълно другите и партньорството !Възможно е и едно трудното раждане , забременяване(за заинтересуваните) или развитието на един съвмествен семеен или професионален проект.

ВЕЗНИ-
Прекалената работоспособност и високите изисквания към вас и другите до степен на мазохизъм; критичност и вечно недоволство от несъвършенството на света..води до чести изпитания, свързани  с болести или с проблеми с професионалната реализация или задълженията в живота. Ще трябва да се научите до 05.2017 да се справяте с неудовлетворението и самосъжалението.

СКОРПИОН-
Основният ви урок до 05.2017 е да се научите да се дистанцирате от себе си и от "главната роля" ,която обичате да играете сред приятели и любими хора.Същевременно ще е добре и за вас вече,да  отстъпите тази позиция   на другите. Изпитанията ви най-често ще са свързани с брака,защото склонността да търсите любов,внимание и удоволствия( игри и закачки) цял живот на друго място,  може вече  да се окаже НЕ най-адекватното поведение за едно здраво семейство . Посланието  е, да се подчините на живота и  интересите му, в  службата на обществото,  приятелите, семейство  или на един колективен проект...

СТРЕЛЕЦ-
Най-често кармата (събитията ,сложността)ще е свързана със семейството ви до 05.2017, в което на практика само единият родител ще е всеотдаен. (важи както за родителите ви,така  и за собственото ви семейство). Но ,не може друго яче,защото някога вие сте си  избрали този сценарии, за да се научите на един отказ от професионални амбиции, в името на семейството и душевната хармония.

КОЗИРОГ-
Кармичните ви уроци до 05.2017 ще са свързани с общуването, обучението, интеграцията на физическия ви и духовен свят. Целта е в изключително широкия ви кръг от познати да  откриете истинските приятели; а сред изключително широкия кръг от интереси,  да  изберете няколко трайни, които да са свързани с една мечта, носена от минали животи .

ВОДОЛЕЙ-
Това разположение на възлите за вас до 05.2017 предполага справяне с няколко основни проблема, носени и от предишни животи.Свързани са със страст към притежаване, завист и ревност.. Това е първата ос, по която се разгарят силни страсти, в краен вариант водещи до унищожение и самоунищожение. Твърде често душата преди да се роди, си задава програма, свързана с болест или физически недъг; сериозни материални трудности и дори до физическо оцеляване, която да я научи да цени това което притежава без да проявява завист. Посланието е ,да се премине през символичната смърт на всички натрапчиви желания за притежание – на пари,  близки хора,  удоволствия.. Твърде често това положение е свързано и с ексцентрична сексуалност(чести и краткотрайни връзки), която тласка човекa към крайности. Следва да се преодолеят тези модели на поведение, чрез символичната смърт, пречистване и развиване на една висока духовност..

РИБИ-
 Уроците ви до 2017са за уважение към другите чрез сферите на брак, партньорство, съдружие. Съдбата така ще подбере партньорите ви,че те ,ще се окажат  вашите добри  приятели от векове.Подбрани са много внимателно, за да ви помогнат при усвояването на тези уроци и онези, описани в началото на статията!
                                                        Jan Spiller
                                       Karmic astrology

Коментари