За връзка


mmil73@hotmail.com


ΠЪЛНОЛУНИЕ в зодия РАК -25.12.2015-13:11ч
със Съдбоносна развръзка през март 2016!
                                              

Пълнолунието е край на един цикъл започнал първо с Новолунието в същата зодия и процесите от предходното Новолуние( както бе в Стрелец на 11.12.2015). 
Новолунието е началото на един нов цикъл от емоции,опит и събития . 

Астрологията има за цел да ви "въвежда " от "урок,в урок "(Πълнолуние_Новолуние),какво в училище и" всеки издържан тест" да ни прави по-съвършени човеци!
Това са основите  на емоционалните събития на всяко едно Новолуние-Пълнолуние!
Нужно е ,когато четете нещо или се ползвате от дадена информация,да не я разглеждате на "парче" ,а в дълбочина!
Събитята днес имат отражение и в утрешния ден,във нашето бъдеще като цяло!

Новолунието в зодиите Овен,Рак,Везни и Козирог са носители на генерални и силно радикални новости в дома,работа и обществения облик на хората и обществата.

За целта ,нека  се върнем към 16.07.2015 и 
Новата Луна в зодия Рак ,чието край се отбелязва с Пълнолунието на 25.12.2-15 и от части тази,в Стрелец(предходната),за да разберем какви промени настъпиха и тяхната цел!От там и  престоящите бъдещи събития!
На Новолуние всеки  пише и си пожелава  конкретни неща,определящи се от зодиакалното положение на Луната .
Дали се сбъднаха -Да или Не ,е момента сега да научите?
ΡΑΚ управлява всичко ,което е свързано с:
-Дом/семейство
-Безопасност
-Растеж
-Чувства
-Освобождаване
-Несигурност
Събитията и промените ,които започнаха по онова време бяха следните:
-Ново начало  за дома ,работата(бизнес-кариера)  , родината и Света като цяло!
-Настъпи Часът за ...
             Справедливостта(присъда),
                                           мъдрост и морал!
-Трябваше да си създадем Нов начин на живот и труд!

Време е да поемем вината за това което сме обещали,казали или НЕ направили(до сега)!
Истината е,че е  време да станем по-откровени и морални към нас самите,своите близки и в общество,в което живеем и творим!
Борбата с беззаконието и терора през  следващите две години(до 2017) ще е още по-силно изразена,поради престоящите събития.
Затова нека всеки един от нас  се опита да прозре ,че величието на човека и човечеството се състои в неговото мислене и начин на живот и сам избира,между доброто и злото!
Никой не му го налага!

Водните и земни знаци(Телец,Рак,Дева,Скорпион,Козирог,Риби) от първата и втората декада,които от 2012 са променили коренно живота си към по-добро,благодарение на  много труд и усилия,вече  могат да разчитат на успех.
В противен случай разочарованието им днес,май  е голямо!Но,до март 2016 имат шанс да променят нещо в положителна насока!

Огнените и въздушни (Овен,Близнаци,Лъв,Везни,Стрелец и Водолей)знаци(също от първата и втора декада) 
...бяха принудени да изберат промяната,наречена реформа!
Дали това  им е харесало е дуго нещо!...

Ето защо, човек трябва да прави сам  промени с живота си,за да  може да избира!Когато това   бъде наложено от вън,рядко му е "по-мярка"!

Нова Луна -Нов късмет през януари -2016 и нека НЕ се сърдим ,ако бъдем критикувани или разочаровани в края на 2015!
Това ще ни е за урок и бъдещо добро,за всеки според личния му принос и сценарий,разбира се!
С Пълнолунието на 25.12.2015 се "спуска завесата" и "пиесата" приключва до тук!

За едни тези събития приключват в положителна светлина и със  слава(задоволство) ,а за други драматично!
Истина е,че ако човек си е взел бележки от стари грешки ,би избегнал напрежението ,около Коледа на 2015 !
Какво се промени...и приключва ..
...............................................?....

ОВЕН-Наложи  ви се да   промените нещо в  дома, отношението  и спомените ви към майката(съпруга/та,тъщата,бабата)-бащата ,родината, навиците и миналото.Коренна промяна  в ценза(статуса) ви в обществото и кариерата ви за напред!

ТЕЛЕЦ- Краят на 2015 ви оставя с  коренна промяна в ежедневието,близките ,приятелите и мечтите . 
Усвоили сте по желание или Не- Нов мироглед и философия за всичко това.
Разбирате ,че "всяка трудност(зло) ,идва за добро"!

БЛИЗНАЦИ-Наложена ви бе промяна , касаеща ценностната ви система,финанси и интимност. Дошло е време  е да излязат на "бял свят" всякакви тайни ,врагове и токсични емоции!За добро или не ,със сигурност   става ясно! Научихте сигурно и да си държите на думите и приятелите!Ако ли не, е нужно да го направите,ако искате през 2019 да сте сбъднали желанията и мечти си,като ви стане по-леко на душата!

РАК-Съдбовни дни бяха от лятото до сега за вас!Наложената ви Промяна  със сигурност се оказа трудна,но полезна за семейството  и отношението ви с колегите!Много неща се случиха от 2012 насам и стана ясно,че нещо не бе както трябва!Време е да прекратите с токсичните си връзки,навици и обноски!
Някой  вероятно ще  са доволни около Коледа -'15,затова че са успели да удържат на емоционалния натиск,напрежение и критика от 2012 насам ,като са "взели "  необходимите ,спасителни мерки.Но други ,може да са натъжени и обидени!Въпрос на интелектуално развитие!

ЛЪВ-Истина е,че е настъпила е коренна промяна  в работата и начин ви на мислене   към настоящия момент!Именно от  нея зависеше здравето , работата и качеството   на бъдещия ви живот. Става ясно кои са ви врагове и какво, не трябва  да правите и работите ,от сега нататък!Вземате си сериозна бележка,ако пък,ли не...е време да го направите!

ДЕВА-промяната при вас е свързана с целите  и обществото,където творите и живеете,сред приятелите,групите(партийни или обществени) убежденията,любимите хора,децата,бащата или хобито.Трябва да приемете критиката ,защото знаете ,че е за ваше добро !Бяхте наистина на погрешен път ,но и вие си го знаехте!

ВЕЗНИ-промяната е свързана в начина и желанието ви за обществен ,личен и професионален успех! Всъщност ви бе наложена ,защото парите,емоциите,приятелите ,партньора и любовта  се оказаха проблемни за напред или начина по който ги създавахте и избирахте!Коренната промяна засегна ,най-вече  дома и отношението ви към родината , съпруга,миналото, (майката,свекърва,баба-баща) и работата.

СКОРПИОН- промяната в целите и мечтите със сигурност ви оставя  доволни в края на 2015.На прага сте на едно Ново начало в ежедневието и мислите ,както и отношението ви към приятели и близки!Не са изключени и  правно-финансови проблеми,които отдавна трябваше да бъдат решени(дали за добро или не),но със сигурност  приключат.Естествено ,това важи само за хората,които са имали  такива  и усложнения със закона към настоящия момент!За други,един път в чужбина,образование или връзки   с роднини ,деца или близки приятели  се оказва  сериозно предизвикателство!Затова  по-добрите и качествени контакти от сега нататък и начина  на мислене и поведение са задължителни.

СТРЕЛЕЦ-с коренна промяна  ще посрещнете 2016  по отношение на интимността ,парите и емоциите!Един болезнен край,свързан с любим човек(спътник,любов,родиел) или начина за печелене на пари и сигурност,  ви кара да се промените до неузнаваемост!Стигате до извода,че "не трябва да съдите,за да не бъдете съден"!

КОЗИРОГ-Радикалните промени в семейството и трудовия  ви колектив приключват с Пълнолунието на Коледа-'15!Със сигурност е за добро!Направихте си със сигурност една добра самокритика и равносметка ,и разбрахте ,защото сте били в това или онова семейно или трудово-професионално положение?!Ако  към този момент се чувствате добре ,значи промените от 2012 са успешни !Получавате  удовлетворение и признание за своя труд и принос!Но,ако ли не....е крайно време нещо да промените!

ВОДОЛЕЙ-настъпилата промяна е свързана  със заниманията ви в ежедневието ,новият поглед към здравето,работата  и начина ви на живот!Време е да приключите с  нечестните и не реализиращи се сделки ,нервност ,душевен смут,неподходящи приятели и лоша психология(навици).Това определено ви води към провал,но и вие вече ,вероятно сте  разбрали!Настъпил  е моментът да кажете-СТОП и да започнете от начало!

РИБИ-промяната  е в любовта(как се влюбвате и в кого) ,отношението към децата ,хобито и как вие гледате на всичко това.Дошло е време да направите своя избор,защото "седенето на два стола"или безделието,както и голата вяра в "светлото бъдеще(идея)"  често водят до "задънена улица"!
"Думите без дела,не струват и пет пари "!
 2015 приключва с теми  за ...
             Справедливостта(присъдата),
                                           мъдростта и морала!




Коментари