За връзка


mmil73@hotmail.com


Зимно Слънцестоене
22.12.2015 в 06.49 часа е тази година,
а друга може да е на 23.12
Това е фазата на Слънцето ,когато е най-отдалечено от Земята!
Слънцестоене
от Уикипедия, 




Видим път на Слънцето на ширината на България при зимно (синьо) и лятно (червено) слънцестоения, и при равноденствие (черно).
Слънцестоене (по-рядко слънцестояние) е астрономическо понятие, обозначаващо определено положение на Слънцето по неговия видим път върху небесната сфера. Най-често понятието се отнася само за две от положенията на Слънцето - т.нар. зимно слънцестоене и лятно слънцестоене.

Става ясно,че Астрологията не е окултно- гадателна наука,а базирана на много астрономически изчисления ,опити и статистика,за влиянието на енергията на планетите ,върху Земята и живите същества.

Доказано е,че народите на Север  имат по-слаба Слънчева светлина ,(важи  и за хората родени през зимата ),за което страдат по-често от депресии и им е нужно да полагат много повече физически сили за постигане на материална сигурност ,но за сметка на което са  по-проспериращи.
Това е така,защото напрежението и трудностите създават предпоставки за интелектуално и материлано развитие!(характеристиките на зодия Козирог така и са се сформирали,а не просто измислени!)
Много от моите колеги ,занимаващи се със Западна Астрология са доказали,че снимката на небосвода ,в часа на влизането на Слънцето в зодия Козирог(отбелязваща- Астрономическата Нова година или Игнажден за Християните) ,дава насоки за събитията през идните 12 месеца.
Какви са възможните теми и сценарии за 2016
Главните теми

-Пари,финансова и материална стабилност!
Доста сложен период,който ще касае дома(България) или вашата рождена страна(майка) , неговите членове ,  професията и личният ни статус.
Сценарий

№1 е ,да осъзнаем ,че една връзка,лична или професионална вече ,не ни  устройва и  да пожелаем да се отдалечим или да я променим изцяло.
№2 преместване ,нов адрес- професионален или личен,както и   създаване на нов дом и семейство.

№ 3 Нови запознанства(професионални съдружия) и приятелства, които в последствие ще се окажат много ползотворни!

-на световната сцена ще се появи Нов силен политически лидер,а Новият Световен ред ще бъде затвърден 
-много хора биха станали властни ,известни или богати или ,чрез кариерата(талант) си или ,чрез брак с богат(известен) съпруг/а(ако имат такива аспекти в личният им хороскоп,разбира се).
"Без мая,хляб не става"-казват бабите


- Успехът през този период (власт,богатство и известност) ще е за смелите хора,които могат да преминат  през Ада  без да продадат душата си на дявола(има и такива)!
Разбира се ,съществува и "другия свят на богатство и  слава",но..той има своята цена и край!
Изборът е ваш!
Битката "към върха" ще е силна и трудна(може да спечелите или да загубите-много!),но трябва да знаете ,че победителят е винаги САМО един!
Из невиделица могат да се случат много приятни неща - най-вече печалби!
И...ако ,сте достатъчно силни и смели ,сега е момента да покажете на света-" кой сте и какво можете"!
Супер шанс за талантливите---> финансисти,юристи(най-вероятно България ще направи успешна крачка по пътя за съдебна реформа ),
лекари-психиатри,психолози,учители и работници в големи компании.
Имайте предвид,че общественият ни успех  може да бъде подкопан и саботиран от силния ни вътрешен страх "за вина и отчаяние"!
Силното самоограничение в изразяването на жизненоважните ни потребности също,ще е пагубно!
Затова запазете самообладание и  се помирите със страховете си!
Тогава ще станете по-спокойни, здрави и трудоспособни.
Не е възможно ,  виновникът да е винаги само един!Отговорност носете само и единствено за вас самите!
Помощта и грижата за хора в нужда ,било то в болници,институции и психологични консултации е една от добрите възможности за бъдещето ни обществено израстване.
Избягвайте изолацията и страха от интимност с риск, под предлог да не бъдете отново наранени!
Да,със сигурност, преминавайки през разочарованието ще станете по-разумни,но е нужно в едни момент ,просто да се доверите на любимите хора!
Не е задължително цял живот да бъдете наранявани и да се държите на разстояние.Променете душата и мислите си,отхвърляйки страховете !
2018-2020 ще ви възнаградят за положения от вас  труд и усилия !

Желая Късмет ,Здраве и Сбъднати мечти на всеки един от вас...
Без Късмет не е възможно ,но без труд е дори абсурдно!
Само действията дават резултати!

П.П Подробности за всяка зодиакална  декада ,очаквайте .....




Коментари