За връзка


mmil73@hotmail.com


МЕРКУРИЙ в КОЗИРОГ 09.12.2015-01.01.2016
Край!!!
...на Информационият хаос,
псевдо-Оптимизма и НЕ- желанието да се борим с проблемите!


Меркурий в Козирог носи здрав разум и способност да превръщаме идеите си в практична изгода и смисъл. 
Дисциплината и логиката ще са издигнати на пиедестал.
Меркурий в тази зодиакална позиция е   поддръжник на традиционните идеи; 
Той е повече  реалист, отколкото идеалист! Притежава  ясното съзнание и добри сили за концентрация.

Борбата ще е силна и яростна, интелектуалния сблъсък в обществото и ежедневието ни ще дойде  от  това което искаме днес и това, което може да направим  на този етап! 
Възможно е  да станем по-  големи материалисти,по- амбициозни, догматици и даже подозрителени!

Хората със субективизъм , оригинални идеи дисциплиниран ум, способност към предприемачество и административно-организационна работа,ще имат възможността след голямо напрежение и положени усилия да сбъднат една мечта!
Това важи и за България,защото полага основите на сериозни административни  реформи,с  много напрежение в ежедневието !

13-16.12.2015
Меркурий ,Хирон,Нептун,Сатурн
Реалните идеи и логични действия стават факт,а всички останали са поставени под въпрос!
"Преобразуване и редукция в целите , вярата,морала и справедливостта" за всички ни!
Съдебната система също ,ще бъде  размита и разградена до основи.Ще  се разкрият много скандали и измами в нея,след което ще се наложи да бъде изградена  отново и изцяло!
Голяма "чистка" ще настъпи  на политическата сцена както у нас,така и по света!
Много политически формации ще изчезнат ,а други ще се зародят.
Силният натиск и засиления превес на радикалните и националистически течения,ще доведе до атентати и опит за покушение на известна обществена личност(политик) през 2016!
Събитията на декември 2015 ще получат развръзка през март 2016!
Много от нас ще пожелаят да се върнат към старите духовни традиции , религии и вяра,които са се доказали във времето.

19-20.12.2015
Меркурий с Плутон и Уран
Мисълта ни ще е проницателна, сетивата изострени. Нищо  няма да ни  убягва. Вътрешното прозрение ще ни даде отговори на всички философски и религиозни въпроси. 
Нужно е, да избягваме догматичното поведение и сарказъм ,за да не развалим взаимоотношенията си с висше стоящите или възрастни хора или ,за да не провалим плановете си от егоизъм ! 
Старият начин за реализиране на идеите ни сега, ще са подложени на изпитание! 
Отворете душата си към огромното познание, за да разширите кръгозора си и да се научите повече да цените живота и близките си,а не когато ги загубите.

Силната  егоистична мисъл, ексцентричните  прояви, самонадеяно държане, огромна снизходителност към собствените ни слабости,ще води до цинични и саркастични спорове, несъгласия и огорчения!
Бездействието по отношение на ...
морала,вярата и етиката ще са в основата на раздора!
Истина е ,че това са едни от най- важните елементи за здравите основи в едно общество ,неговите структури и в израждането на една нация и държавата ,като цяло!
Решението и справянето с целия този обществено-политически и морално-религиозен хаос,ще ни направи по- свободни ,заменяйки стария държавен и обществен модел с нов, след 2017!
Поемайки контрола над безправието  и установявайки  норми на поведение ,ще се засили  личностния ни авторитет,просперитет и обществено-държавни граници!
Целта  е, да поправим всичко "развалено и не работещо "  !
 Ако имате финансови затруднения, то те се дължат на неправилна ви преценка и рисковани(аморални) действия. Чрез самоконтрол обаче, можем да стигнем много далеч. В противен случаите  опасността  да се провалим е много голяма.

21-27.12.2015
Меркурий,Нептун,Сатурн,Юпитер и Сев.възел на Луната
КАРМА!
Всяко сторено Добро от нас ще бъде   възнаградено и обратното!
Най-важното което научаваме е,че няма сила във Вселената, която да е добра или лоша;а само как ,се използва --->за добро или зло.
Успех в деловите преговори,изпити,път в чужбина или съобщения от далеч.Добри резултати за хората ,свързани с образованието,телевизия,радио,научни работници и творци!

Когато обаче,сетивата ни ще са объркани, мислите ни ще са неточни, а грешките в съжденията ще са факт! Породени  ще са най-вече от неверни впечатления и логическа бъркотия.Ако откажем да видим истината в лицето и търсим начин да  избягаме от реалността,може да развием лоши навици.
Последиците съответно ,са:
меланхолия, прояви на депресия.
 Възможно е и да сме силно самокритични,което допълнително ще затрудни действията ни. Мислете за нещата извън вас(за отвъдното и мистичното)научете повече за това,за да изградите жизненоважната  за оцеляването ви, Самодисциплина!

29.12.2015
Меркурий с Марс
Прибързаните думи(критика),интригата и необмислените действия със сигурност ще  породят спорове и затруднения! 
Мълчете, бъдете предпазливи, не се обвързвайте с мнение,защото една съдбоносна раздяла не е изключена!
Ако пък вече сте в стадии,който няма "път" напред,във взаимоотношенията ви с висше стоящите ,възрастни роднини или приятели с голяма разлика в годините,да ,време е да се сбогувате за винаги!
Възможно е,това да е един болезнен процес на пръв поглед и не много тактичен(по заобиколен начин) ,но понякога ,за да осъществим мечтите(желания) си,е необходимо да "жертваме нещо" или да се разделим с хора , ситуации и позиции,които са "висящи" и неясни(двойни)!
Всъщност Истината винаги боли,но е за предпочитане!Нека бъде казана морално(без обиди) и с такт,за да не си навличаме повече лоша съдба !
Край за "големи и фантастични проекти и мечти"!
Много от нас ще си кажат:"Да,така си и знаех" или "Просто бях сигурен в предчувствието си"!
Сигурно е едно!
Тези събития са краят на един цикъл от декември 2013 ,но и е много възможно да повлияят и на първо шестмесечее от 2016!
Решението от създалата се ситуация се крие в разумния практицизъм и прекрасните хрумвания. Духовното общуване  с приятели или път в чужбина също, ще ни се отразят положително. Доброто отношение към околния свят и създаването на  ползотворни запознанства и връзки пък, могат да доведат до  печалба, подаръци, къси пътувания, малки успехи, благоприятни преговори с високопоставени лица или с администратори и служители в учреждения.
Така ,като казах в самото начало , душевната енергия на човека и напрежение може да бъде трансформирано в добро или зло и това определя бъдещето ни!








Коментари