За връзка


mmil73@hotmail.com


Венера в Скорпион-04.12.-30.12.2015
"Всичко или нищо"!

.....теоремата,която трябва да решим до края на 2015 ,по отношение на финансите,връзките и любовта!
Емоциите ни ще са много дълбоки ,а сексуалните  желания  яростни и страстни!
С толкова много силни чувства през този период,е естествено ревността и завистта да се завишат,а някои хора да се почувстват  изоставени и отхвърлени.Така границата ,между любовта и омразата лесно  ще да бъде прехвърлена!

Артистичните вкусове и интимните отношения ще бъдат оцветени едновременно с патос и драма! 
Сексът , парите и тайствеността ще са водещи и решаващи фактори .
Ето как ,ще се стигне да крайности във взаимоотношенията ,но и едно е сигурно...!
Това ,което ще ни остане в края на 2015 ще е стойностно и смислено!
Облагодетелствени ще са Скорпион,Риби,Рак и Козирог;
Телец и Дева(по косвен начин)

06-10.12.2015
Венера ,Хирон,Плутон и Юпитер

Дни ,в които ще приемаме всичко твърде на сериозно  ,защото ще ни липсва романтично отношение и обективност. 
Не бъдете твърдоглави и никога не бъдете сигурни в крайния резултат на 100%,защото  има един % на съдбата ,който е решаващ. Именно той,може да промени всичко за  минути,в положителен и отрицателен план.
В случаят, развоя на събитията ще е в положителна светлина за горе изброените зодии ,до толкова че ще бъдат силно изненадани!
За други хора пък,( в зависимост от личния им хороскоп) нещата може да се оправят (финансово ,интимно,духовно,здравословно),като с магическа пръчка !
Затова никога не казвай-НИКОГА!

11-12.12.2015
Венера и Нептун под " строгия надзор" на Сатурн

Силната възприемчивост към фини, изискани, духовни изяви ще е подчертана през тези дни; както и въодушевлението от нещо или някой; +любов или илюзии ! Възможно е,една Романтична любов да бъде прекъсната или по-късно да ви остави ,да се справяте със суровата реалност. Склонността към по-големи разходи( ненужни към момента)обърква сериозно някои финансови въпроси ,а това може да ви остави вкуса на   "изиграните". Наред с творческия  романтизъм и "мъглата" във финансите, са възможни  и много приятни придобивки,като: изпълнение на желание,дете, внуче, ценности(скъпи подаръци) или една тайна и страстна любов.. Благоприятни са дните и за краткотрайни или къси пътувания.  
Знайте само ,че възникналите трудности  към настоящия момент ,ще са във ваш плюс за в бъдеще!

14-17.12.2015
Венера с Плутон и Сев.възел на Луната-КАРМА

Съдбовна любов!
Любов(или творчество) от миналото или пък, "тлеещи" чувства се възпламеняват отново! 
Силна ще е тази страст и предопределена от съдбата,защото се е зародила много преди да се родим! 
Радикални и съдбовни промени ,очаквайте във връзките и финансите  .
Ще трябва обаче,да се абстрахираме  от прекалената чувствителност и неадекватност!
Да не се оставяме да бъдем " жертва"в живота,защото...никой нищо не би ни сторил без наше позволение или желание.
Не се обвързвайте от страх пред самотата ,а само заради облагорядващите чувства на самата любов.
Нужно е,да избягваме излишните и неоправдани рискове и болестни състояние(зависимости,бягство от реалността,фалшиви приятели и нереални мечти)!

18-19.12.2015
Венера ,Уран и Хирон

Дни ,когато разбираме ,че връзките ни са по-скоро бохемски,базирани на  свободната любов или търсене на индивидуалното спасение(чрез любов или нещо подобно).Вероятно в бъдеще, това да се окаже сериозна пречка за доброто им развитие.
С една дума,който опита от  страстта без сериозни доказателства за  моралната ѝ същност ,е заплашен от  провал, кавги и сърдечни крушения.
В обществен план се очакват  стачки и атентати,свързани с морала и финансите на хората.Тъй като обаче,ще се водят по неадекватен начин,няма да решат и променят нищо! 
И ...напротив ,ще задълбочат проблемите!
Не влизайте в пререкание с близките си през тези дни,защото   в резултат на това ще загубите престижа и парите си и защото,просто не си струва.
Само любовта може да излекува всички болка на света!
Който нож вади,от нож умира!
Така и в личен план -"Любов с Любов се лекува".

23-24.12.2015
Венера ,Уран и Юпитер

Период на блажени дни , изпълнени с еротични преживявания. При необвързаните има възможност за женитба. Материални изгоди за други,неочаквани подаръци или пари от лотария. Нови запознанства и приятелства, които в последствие ще се окажат много ползотворни!

26.12.2015
Малките подробности,жестове и радости в живота ще ни направят щастливи ,както никога до сега.Радвайте им се,защото в тях е бъдещето ви щастие и страст.
Съпричастността с другите,внасянето на ред в живота  и създаването  на режим в ежедневието ни,ще заздрави връзките ,финансите и хармонията(здравето ) в живота ни.
Налице ще е едно активизиране на взаимоотношенията ни и финансовите  операции.Очаква се разгръщане на възможностите ни в дълбочина , с истински философски смисъл.
Възможни са сериозни политически споразумения ,по отношение на напрагнатото военно напрежение в Сирия и Турция,а това е добре за много хора.

За всяка зодия (асцендент) по малко...

ОВЕН-
Очаквайте по-добри финанси до края на 2015.Пари от трети лица,като съпрузи,кредите ,наеми,хазарт,застраховки,наследства,социални добавки(помощи).
Сексапилът ви ще е толкова силен ,че малко ще са онези,които биха ви устоили !Но, ако използвате този магнетичен чар за  непочтени цели ще останете разочаровани в началото на 2016!
Възможно е ,да се обвържете с хора с отлично финансово и обществено положение ,което ще повлияе добре на работата и името ви! Така,по-добрият вариант е ,да заложете на истинските и стойностни връзки и да избягвате непочтеното поведение и хазарта,ако желаете да имате по-добър живот!

ТЕЛЕЦ-
Едно е сигурно ,че до края на 2015 ще се почувствате обичани,уважавани и подкрепени финансово и емоционално  от семейството и близките хора.Това ще ви даде сили и повече оптимизъм за напред.Ежедневието и работата ви ще придобият дълбок смисъл.Една мечта,около съпруга,любовта,децата или творческите ви планове става реалност ,а това е всичко от което се нуждаете сега!Избягвайте излишните страхове,свитост и емоционално  напрежение!

БЛИЗНАЦИ-
По добри дни идват за вас ,след преживяния емоционален хаос с близките  и здравословните проблеми .Толкова време се опитвахте да намерите спокойствие и може да се каже ,че вече сте успели.Повече пари от работа се очакват,път в чужбина за развлечение и по-добро душевно настроение .За онези, които търсят работа,лек на един проблем или някаква промяна  също, е настъпил момент  за действие!Откривате,именно онази страст или финансов план ,който  ви допада най-добре,но и носи по-стабилни финанси,вдъхновение(ако е хоби) или пък,страст(ако е една любов)за други!Не са изключени съдбовни или тайни връзки с колеги или хора от ежедневието,но!..
Ще трябва да  останете честни ,както към вас самите ,така и към партньора!Очакват се радикални промени с любимите  хора или обществото в което живеете,а това естествено  ще повлияе и на бъдещите ви взаимоотношения.Със сигурност ще имате сто причини да се чувствате радостни,оптимисти и щастливци до края на 2015.Някои е възможно да влязат в богат дом,като се задомят или съдружят  с  хора-чужденци(или богати),но  ще трябва и да знаят ,че освен радост ще имат и много , сериозни задължения.

РАК-
Вашият дом ще се окаже мястото за срещи с любими хора,приятели или професионалното  поприще, за развитие на една творческа дейност(идеа) ,която ще ви донесе - радост,деца,любов.Моралните цели ще бъдат оправдани ,а другите възпрепятсвани.За обвързаните ,това е период на  семейно щастие и радост от децата,след  дълъг и тежък период на радикални реформи в професионален и семеен план.Усиленият  ви труд и напрежение в ежедневието и на работа ,ще даде своите резултати или ще ви подбуди към по-сериозни действия за промяна.

ЛЪВ-
 За първи път от 2012 насам, се чувствате добре емоционално  у дома и сред близките .Желанието ви за свой ,красив и спокоен дом е вече факт!Компанията на стари приятели и близки, ще ви донесе много душевна хармония и по-добри финанси.Не е изключено,една "забравена"любов да се "завърне " и да започне от начало!Връзките ви с братя ,сестри и приятели от миналото ще са много важни през този период,по отношение на финансите и емоционалната страна на нещата ,в живота ви.Пари от наеми на земя(бизнес) или продажба на имот ,биха ви се отразили добре.Пари и от писателска дейност или бизнес от дома,също.Някъде сред тези хори на творчество е възможно ,да откриете и вашия обожател или бивш, страстен ухажор!

ДЕВА-
Венера до края на 2015 ще ви донесе много специални срещи и запознанства от съдбоносен характер.Любовта към думите,книгите и философията ,ще ви даде много отговори по теми,свързани с   по-добрия и смислен начин на живот.Думите и идеите ви ще пленяват хората до вас.Това ще ви даде възможност  да постигнете целите си с лекота или да привлечете вниманието на човек ,със силно еротично или обществено влияние.
Доходите ви основно ще са от писане,семинари ,преподавателска , офис дейност,изкуство,политика или търговия. Интересни предложение се очакват от страна на ваши роднини или приятели,по отношение на път в чужбина ,както  и срещи с хора от далеч. 

ВЕЗНИ-
Вие и зодия Телец винаги, сте особено повлияни от движението и аспектите на Венера,защото е ваш управител.За вас до края на 2015 тя ,е подготвила  много любов,страст,подаръци,добро настроение, повече самочувствие и усещане за благосъстояние.Доходите ще са много важни за вас през този период.Те ще са предимно от художествени начинания,продажби на козметика,красота,любов(-връзка с мъж или жена с добри финанси)...дипломация.Всичко това ще завърши с успех ,т.е ще бъдете подкрепени емоционално и финансова,само ако ,целите ви са морални!В противен случай загубите може да се окажат сериозни!

СКОРПИОН-
С Венера във вашата зодия ще сте неустоими  и завладяващи!Ако сте се научили до сега, да уважавате и цените себе си,ще се окажете магнит за околния свят.В противен случай, манипулативните ви средства ще доведат до сблъсък и вероятен,съдбоносен край!Сега е момента да погледнете дълбоко в душата си и да откриете ,кое е това, което  желаете най-силно.Хора от развлекателния бизнес,политическата сцена или продажбите, биха изграли важна роля в живота ви,по отношение на финансите и любовта  или общия бизнес.
Не е изключено запознанството ви или страстта с известен човек да промени живота ви за една нощ!

СТРЕЛЕЦ-
Налице е едно желание да надхвърлите различното у вас и да се слеете с другите.Една емоционална болка или раздяла с връзка (интимна или професионална) ще промени изцяло ежедневието ви,здравето и душата .Със сигурност, любовта и парите до края на 2015 ще имат( по един или друг начин) -таен характер или един вид задкулисие.Доходите ви могат да дойдат от работа в уединение ,работа със социално слаби хора,душевна терапия или театър .
Вероятно  вашите цели и задачи ще са свързани и с мед.професии,здраве,естетика или изследователска дейност.Приятелите ви ще изиграят много важна роля до кря на 2015.Те ще се онези ,които ще ви запознаят с бъдещата ви любов или в подобрението на  финансите.Избягвайте само, егоистите и завистливи хора,защото  те,ще се окажат "ябълката на раздора"!

КОЗИРОГ-
Положителното ви влияние в обществото сред приятелите  или в една социална мрежа ще изиграе важна роля както за вас ,така и за по-добрия ви живот и финанси .Да,със сигурност ще бъдете забелязани от много хора,някои от които с голямо влияние в обществото.Вероятно е ,едно приятелство да се превърне в страстна любов или да завърши с омраза !Едно предложение с обществено развлектелен(или обучителен) характер ще се окаже съдбоносно до края на 2015!Много вероятно е,да се запознаете със знатен човек(с влияние) ,който да е с решаваща роля за бъдещите ви финанси и любов.

ВОДОЛЕЙ-
Вие искате да бъдете забелязани и удостоени с внимание , любов и Да,..това ще се случи до края на 2015!Хора от сферата на правото,политици,красота и мода ще допринесат за по-доброто ви самочувствие ,любов и пари.Със сигурност професионалните ви идеи и амбиции ще бъдат реализирани,а това ще завиши самочувствието ви.Ще бъдете чути и разбрани.Ще може да кажете всичко онова ,което сте таили с години,спрямо една авторитарна(или мъжка) фигура!Ще трябва да внимавате на кого се доверявате обаче,за да не пострада репутацията ви,която през този период ще бъде изложена на показ.Доходите ви могат да идват и от професии,свързани с туризъм,пътувания,правосъдие,чужбина или философия.

РИБИ-
Страстта към пътуването и приключенията ще ви донесе добри перспективи за ползотворни и приятни изживявания,свързани с любов и финанси.Възможно е и брак(съдружие) с чужденец,духовник или пътешественик.
Разчитайте и на добри взаимоотношения с адвокати и роднини до края на 2015.Висшето ви съзнание ще изиграе важна роля за емоционалната ви и финансова трансформация и... обратното!Възможно е сбъдването  на едно ваше желание, свързано с обучение,път в чужбина или завръщането ви към "добрия, стар начин на живот" .Само внимавайте ,как използвате всичката тази енергия ,защото  желанията ви могат да се окажат  ,бъдещето ви разочарования и проблем в живота.Заложете на морала и логиката!














Коментари