За връзка


mmil73@hotmail.com


МАРС в зодия ВЕЗНИ 
                   12.11.2015-04.01.2016

                                            

Твърде красиво ,елегантно и дипломатично .... .поведение изисква Марс от нас до края на 2015!НО!!
... ,не води ли този  Свръхкомпромис до повече  проблеми с парите и връзките(лични ,професионални или обществени),предстои да узнаем....?!


Хората с Марс във Везни са изключително свързани с мненията на другите и тяхното одобрение и не използват  волята си,а това е сериозен проблем.
Плахи са и се страхуват да заемат твърда позиция по даден въпрос,от страх да не загубят една връзка или финансов интерес!
Но, ако човек пожелае да се хареса на другите ,има риск да загуби себе си!
 Може да  объркаме така и собствените си желания и амбиции с тези на другите,но това  в никакъв случай не ни помага с оцеляването и интимните връзки!
 Марс ще се окаже в доста неловки положения до края на 2015,след срещата му с Плутон , Уран и Нептун.
Това ще видоизмени  действията(воля) и сексуалността ни така,че  ще бъдем някак вяли,нерешителни , неподходящи или пошли(неприлични,арогантни) при вземане на конкретни решения!В повечето случаи ще очакваме от другите да ни поканят на среща (в леглото) или просто да свършат работата вместо нас!
Ще действаме ,защото ще сме принудени да го направим !
Това  означава обаче ,че няма да е нашият вариант и избор в дадена ситуация,което не би ни харесало особнео,т.е действията ни може да не са в наша полза!
Марс във Везни не е в добра позиция!
В дните със сложни планетни аспекти ще изживеем още повече трудности и ще ни се наложи да се противопоставим на околните,защото  често ще бъдем  въвлечени в спорове!
Сложните събития в живота ни през този период ще възникнат,за да ни научат , да отстояваме правата,парите и любовта си!


24.11.2015
Марс със Сатурн и Нептун
Страх от борбата!
За и против авторитета!
Едно е сигурно ,..."ако не отидеш в планината ,тя няма да дойде при теб "!
Всеки който си мисли ,че борбата за отстояване на позициите му(обществени,семейни,професионални или интимни )е безсмислена ще загуби на 100%,защото точно сега  има шанс и ...да спечели!
Просто трябва да се изправи пред страха от провала и да направи първата крачка!
Всяко действие през тези дни,за да бъде успешно ще трябва да е обвързано с отговорност, много и сериозни ангажименти и най-вече добра организация !Да се избягва пасивната агресия,скрития гняв  под маската на лукавство и съблазън!Сложете край на грубите или измислени,  пошли и губещи интимни,семейни и професионални връзки!
Не се оставяйте да бъдете жертва на насилие било то словесно,телесно или морално!

06-07.12.2015
Марс и Плутон....!!!!
Борба за оцеляване.Борба до смърт!
Сексуална мощ за други!
Погребаната ярост се възпламенява!
Сложни и опасни дни са !Бъдете внимателни!
Очаква се насилие и масови убийства,включително и сексуално насилие,породено от опасни връзки!
Не излизайте и не се договаряйте с непознати!Не пътувайте в опасни страни и бъдете внимателни през нощта и на местата ,криещи риск!
Прозорливостта ,добре обмислените действия ,думи(знания) ,срещи и добрата информация ще ви спасят от много неприятности!

10.12.2015
Марс с Уран
Бунтове,автомобилни или ЖП злополуки,електричски пожари(аварии),избухване на обществени сблъсъци от хора -революционери и борци  за справедливост,скандали с ексхибиционисти!
И всичките тези несгоди,защото хората не могат ,а и не искат вече да чакат!Загубили са вярата си в правосъдието или просто, са научени да постигат целите си ,чрез стряскащ се маниер(арогантност) или липса на търпение!

20-29.12.2015
Марс Хирон,Сатурн,Сев .възел на Луната,Нептун

Коренна промяна в житейският ни път!
На повърхността изплуват стари рани от насилие,обиди,слабо самочувствие,водещи до прибързани думи и необмислените действия, пораждащи спорове и затруднения във връзките ни. Мълчете, бъдете предпазливи и не се обвързвайте с мнение.
Единственият ви лек на този етап е ...

...… любовта ,защото е дълго търпелива, пълна с благост, любовта не завижда, не се превъзнася, не се гордее, не безчинства, не дири своето, не се сърди, зло не мисли, на неправдата не се радва, а се радва на истината; всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява. Любовта никога не отпада…./БИБЛИЯ, НОВИЯ ЗАВЕТ: 1-во Коринтяни 13 глава/
.....„Творчеството ,защото е качеството, което внасяш в това, което правиш. То е нагласа, вътрешен подход, показва как гледаш на нещата…
Не всеки може да бъде художник – и не е нужно. Ако всички са художници, светът ще е много грозен, ще бъде трудно да се живее! Не всеки може да бъде танцьор, и няма нужда от това. Но всеки може да проявява творчество. Всичко, което правиш, ако го правиш с радост, с любов, ако действията ти не са чисто практични, е творчество. Ако то кара нещо в теб да се развие, ако води до израстване, значи е духовно, творческо, божествено. Колкото повече творчество влагаш, толкова по-божествен ставаш. Всички религии казват, че Бог е Творецът. Не знам дали е така, но знам едно нещо – колкото по-съзидателен ставаш, толкова по-божествен ставаш. Когато в своята съзидателност стигнеш връхната точка, когато целият ти живот стане творчество, ти живееш в Бог. Явно той наистина е създателят, щом тези, които проявяват творчество, винаги са били най-близо до него. Обичай това, което правиш. Бъди медитативен, докато го правиш – независимо какво е то!“                                                                                           ОШО
Налага се да променим начина си на действие и да се откажем от пасивността!
Бъдете внимателни с:

ОВЕН-
Внимание се изисква и нов подход в отношенията ви в един професионелен колектив,семейството,съдружника,адвокати или врагове(ако ги имате)!Бъдете законни , морални и преценявайте позицията си в обществото и приятелите!Абстрахирайте се от ревност,завист,ярост !Потърсете проблема(което е и решение) дълбоко в  подсъзнаниeто ви , ежедневието и начина на живот.

ТЕЛЕЦ-
Здравето и нервите ви,ще са опънати до предел!Работата -колегите,спорта във фитнеса или ходенето по улицата ,ще ви срещнат с хората и местата ,където може да  възникнат проблеми от прибързани действия.Следете и за домашните си любимци,за тяхното здраве и безопасност(ако ги имате)!В такива моменти споделете с психолог,отдайте се на музика и духовенство и все някъде ,ще откриете изход от ситуацията!Не се чувствайте онеправдани ,а потърсете вашите грешки в настъпилия конфликт!

БЛИЗНАЦИ-
Многото удоволствия и думата "искам "са опасни!Трябва да поставите  граници и направите добър избор в интимните си връзки и поведението , спрямо децата-любимите хора,в това число развлеченията(хазарта),за да не се компрометирате ,загубите или  попаднете в инциденти!Ако сега не станете по-отговорни към темите- семейството и работа,след 10 години ще се окажете в "нищото"!Използвайте този силен творчески или интимен заряд за изграждането на вашето по-добро бъдеще!Нужно е повече смелост ! 

РАК-
Заядливостта , ядът и скритата агресия няма да ви помогнат нито в дома,нито в кариерата.Време е да кажете открито на близките си какво искате,но не е нужно да засягате някого или да му обявите война!Общуването ви със съпруга,родителите ,роднините или  шефа може да се обострят,именно по тези причини !Знайте,че емоциите са   като солта ,може да придават вкус на храната или да ви разболеят!Любов , творчество,кратко пътуване или срещи с хора в чужбина или философски разговори(книги)  са вашият лек и спасение!

ЛЪВ-
Бъдете внимателни с думите,намеците, ,действията,срещите и близките(съседи)!Необмислените и прибързани движения  може да  застрашат вашето здраве ,работата или да попаднете под ударите на закона!Острите думи са като секирата.Може да отсекат дърво за огрев ,за да ви стопли или пък, нечия глава!Не е изключено да сте изнервени от лоши новини или скандал около вас,а това да наложи промяна в поведението ви,начин на живот , далечно пътуване ,обучение или хода на съдебни дела(ако ги имате)!

ДЕВА-
Липсата на добри обноски е вредно и най-вече за любовта ,добрия секс и финансите!Грубостта или бездействието е пагубно!Ако не промените нещо срочно ,т.е да "свалите розовите си очила"ще бъдете поставени под голямо емоционално напрежение и материални лишения за напред ,касаещи  семейството ,кариерата,съпруга и  дома ви!Заменете философията си за  живота като цяло!Развийте усещането си  за собствена сила и стойност и така, ще откриете любовта и хармонията около вас!Ще може и да сбъднете мечтите си един ден!

ВЕЗНИ-
Високата степен на борбеност,независимост и сексуалност ще трябва да бъде добре дозирана,за да не си навлечете неприятности в семейството,обществото или с шефа(съпруга/та).Предпазливото планиране на финансите(доходи) и разходите,търпението ,логичните и морални обноски,ще ви спасят от много трудни ситуации!

СКОРПИОН-
Смътното и пасивно недоволство спрямо настоящето ще ви изнерви силно и създаде сериозни неприятности с работата и здравето!Ако искате други неща в живота,освен тези които имате днес,ще трябва да не се самосъжялавайте и да не разчитате на другите!Може би е време да повярвате на интуицията и пророческите си сънища ,за да предприемете по-добри и резки действия,касаещи вас,семейството и работата(здравето)  !

СТРЕЛЕЦ-
Приятелите и обществото, в което живеете са един вид стимул за добрите ви емоции и творчески заряд ,но от друга страна,именно  те ще ви срещнат с един конфликт на интереси и завист!Искате вероятно да запазите своята самоличност ,но ще трябва да положите усилие за това.Любовта и уважението се печелят ,а не идват даром!

КОЗИРОГ-
Големите ви амбиции и самочувствие ще ви струват скъпо!Не са изключени сериозни проблеми с началници и авторитетни фигури!Получавате  ролята  на пълководец(ръководител),която може да запечата името ви в историята или да ви накара да паднете пръв в необмислена(безсмислена) битка(лична ,професионална или интимна)!Затова внимавайте  със злополучните си интимни и професионални връзки и действия!
Целта ви ще оправдае средствата само ,ако те са морални!

ВОДОЛЕЙ-
Избягвайте път в чужбина,пресилени националистични изказвания или незаконните сделки за бързо забогатяване!Всичко това, би ви  създало големи неприятности!
Ролята на "големия философ ",който всичко знае, може да ви скара с леля,чичо,братовчеди,тъщи(свекари) или закона!Бъдете внимателни, какво публикувате и правите (ако имате професия ,свързана с някакъв вид философия или духовно течение)!
Ако сте военен лидер,мениджър или лекар ,прокарайте нови и оригинални идея за действие и развитие и така ,ще излезете от една сложна ситуация!

РИБИ-
Битки с брачни(професионални,интимни) партньори и кредиторите ще ви "заформи" Марс до края на 2015!
Сериозни проблеми се очакват с наследства,завещания,пари,секс,самочувствие!Завистта,алчността  и ревността ще усложнят допълнително живота ви !Затова ...,избягвайте ги!Сигурно е,че след толкова напрежение ,до края на 2015 истината ще изплува и ще ви промени изцяло ,...и за винаги!Ако пък ,от края на 2014 до сега се постарахте да изградите един морален и силно духовен образ в обществото ,очаквайте почести и доблест,защитавайки  най-съкровените си желания и убеждения!











Коментари