За връзка


mmil73@hotmail.com


ПЪЛНОЛУНИЕ в зодия БЛИЗНАЦИ-
26.11.2015 в 00.44 ч. -03'20 градус


Настъпил е краят за идеи,връзки и емоции нямащи реални и практични цели!
Край за безгрижния начин на живот,обагрен с "цветя и рози"!
Настъпил е моментът на емоционалното и морално разочаровние и сериозни размисли ,върху бъдещето!.
До 12 .12.2015 ни очакват различни неприятни новини от/за роднини,близки,приятели,медии!
Възобновяват ударите си АД над Западния свят.
Възможно е много хора да вземат решение за една съдбоносна раздяла с хора и места ,които не отговарят на техните философско-религиозни разбирания или начин на живот.Ако това което ни е на сърцето няма реална и истинска основа ще бъде прекъснато!
Болката от разпада на илюзиите ще бъде осезаема!
Стойте далеч от мошеници с ангелски лица!
Те носят много душевен хаос ,който ще поемете и вие ,ако се решите на една връзка .Избягвайте задкулисието и провакацията!
Време е да затворим една страница от живота ни,изпълнена с илюзии ,лъжи и пошлост и всеки да поеме по своя път ,борейки се за свобода ,вяра ,мечти и повече обществен морал.

Започнете да действате!
Вземете инициативата в свои ръце,кажете какво ви е на сърцето и го променете,ако искате нещо повече и по-добро ,защото ако :
" Не попиташ въпроса ще е винаги-НЕ!"
"Ако не се бориш за това което искаш,никога няма да го имаш!"
"Ако не направиш една крачка напред ,ще си все едно и също място"!
Най-голямото ни предизвикателство ще бъде да се утвърди Аза ни, без да се отхвърля напълно мнението на другите и взаимопомоща,като цяло !
Обсебването  от една идея(човек) може да има своите гениални хрумвания,интимна връзка с цел брак,блестящ творчески проект,носещ финансови и морални облаги,но и развитие на остри маниакални постъпки със сериозни последици(ако мислите и средствата не са морални !). Така ,ако се съсредоточим и вложим  цялата си енергия ,вяра и морал  в един проект,който има бъдеще за много хора,а и най-вече за нас самите ,ще успеем!

В противен случай ," летенето в облаците" и безцелното лутане в думи и идеи без логична връзка е опасно и загуба на време!.
Силно повлияни са:
родените и с планети ,около 2-4 градус на зодиите:
Близнаци-23-25.05
Стрелец-25-27.11
Дева-25-27.08
Риби-21-23.03

Щастлив изход от сложна ситуация за родените ,около 6-8 градус на зодиите:
Везни-29.09-02.10
Водолей-26-28.02
Овен-27-29.03
Лъв-29.07-01.08

 В подробности...

ОВЕН-
 Пълнолунието на 26.11.15 ще ви даде надежда да продължите да мечтаете за едно по-добро бъдеще,в  корено различна обстановка и с нови приятели!

ТЕЛЕЦ-
 Пари или желание за повече финанси и крупни покупки!Работата и здравето също ,ще са водещи теми,които отново излизат на дневен ред.

БЛИЗНАЦИ-
Пълнолунието на 26.11.15 ви кара да забравите за безгрижния си и неангажиращ живот до сега и да се отдадете на сериозните задължения.

РАК-
Едно желание се сбъдва и сте много щастливи,заради това!Тъй като напрежението няма да е малко, по един или друг повод ,ще трябва да внимавате със здравето,работата,закона и мошениците!

ЛЪВ-
Пълнолунието на 26.11.2015 ви разделя с едно общество от една страна ,но ви среща с  нови и стари приятел,от друга.Дните ви ще бъдат изпълнени с  развлечения и покупки за удоволствие.

ДЕВА-
Истина е,че Пълнолунието на 26.11.2016 ще ви обърка още повече по отношение на кариерата и дома ,а и ще трябва да вземете сериозни решения,за да не стане по-зле.

ВЕЗНИ-
Пълнолунието на 26.11.2015 променя живота ви,като премахва всякакви пречки по пътя към осъществяване на мечтите .

СКОРПИОН-


До 15.12.2015 дните ви ще са   изпълнени изцяло с теми около финансите,страстите,тайните и някои страхове.Възможно е да искате ,да намерите голяма сума от пари,да направите скъпа покупка или просто да се отървете от финансовите си дългове!

СТРЕЛЕЦ-

Пълнолунието на 26.11.15 ви кара да "разчистите сметките си"  с хора от семейството ,враговете и интимните партньор.Край на всичко онова ,което ви натъжава и кара да се чувствате несигурни !

КОЗИРОГ-
Лица с добри обществени позиции ще ви направят блестящи предложния,касаещи една мечта или път в чужбина. Едно от тях , в края на месеца е възможно да пοжелае да се обвърже с вас ,освен професионално,но и интимно !

ВОДОЛЕЙ-
Пълнолунието на 26.11.2015 разчупва студенината ,между вас и един приятел или любим човек( дете,роднина).В следствие   на което ви "пада камък от душата"!Това ще се отрази положително както на работата,така и на атмосферата в дома ви.

РИБИ-
 Пълнолунието до известна степен ще ви стресира и обърка , защото нещо в дома(роднина) или на работа(или със съпруга,или родител) приключва радикално ,рязко и някак болезнено!От друга страна  ,може  да разчитате на роднини,хора на правосъдието или приятели от далеч. 

Коментари