За връзка


mmil73@hotmail.com


                       МЕРКУРИЙ в зодия СТРЕЛЕЦ
                                   20.11-10.12.2015


Информационен хаос,
псевдо-Оптимизъм и НЕ- желание да се борим с проблемите!
„Когато наближава буря, някои строят стени, други - вятърни мелници"(китайска пог.)

Често ще говорим без да се съобразяваме с последствията,а това в повечето от случаи може да изложи репутацията и живота на риск,както нашата ,така и тази на близките  ни.
Ефектът на "щрауса и главата в пясъкът "пък,ще  създаде още повече проблеми(разочарование,депресии,самота),защото ще мислим повече ,отколкото действаме и няма да обръщаме внимание на фактите!Така  след Новата година на 2016 "въздушните кули "ще рухнат и ежедневието  ще ни се стори сложно ,напрегнато и с множество  непосилно и непреодолими ангажименти!
В добрата си светлина ,Меркурий в тази зодиакална позиция(в Стрелец) е,че   насочва вниманието ни малко повече към философията и за смисъла на живот, вяра и мечти!
Добър е  за предприемачество, реклама, литературните агенти или импресарии - това са и сферите, където може да се изявим или да получим помощ за идеите и бизнеса ни!

20.11.-22.11.2015
Меркурий със Сев.възел на Луната,Юпитер  и Уран
Успехът е на страната на хората с разумен практицизъм и прекрасни хрумвания!
На всички онези, които имат здрава философия за живот и труд.Отворени са към чужди общества ,религии и не са консервативни и "отнесени в облаците"!
Това ще им даде възможност да преодолеят някои административни проблеми,свързани с държавни или съдебни учреждения.
В противен случаи ,много хората ще са страшно разочаровани ,депресирани,самотни и финансово разорени.

Следва ...

24-25.11.2015 
Меркурий със Сатурн и Нептун 
...Потиснато настроение, неохота, несъгласие с по-стари и еродирани хора. Неуспех, пречки, накърнено честолюбие. Склонност към себелюбие и скъперничество. Малки здравословни смущения - предимно главоболия.Склонност към непочтени прояви, възприемчивост на лоши влияния. Душевна депресия,неприятни посещения и кореспонденция. 
Духовна слабост ,морални,съдебни и финансови  вреди ,в следствие от всичко  това!

27-29.11.2015
Меркурий с Плутон и Сев.възел
Обсебване  от една идея може да има своите гениални хрумвания,но и развитие на остри маниакални постъпки със сериозни последици. Така ,ако се съсредоточим и вложим  цялата си енергия ,вяра и морал  в един проект,ще успеем.
В противен случай ," летенето в облаците" без логична връзка е опасно и загуба на време!.

01.12.2015
Меркурий с Уран
Плодотворната интелектуална дейност ще даде своя гръмък успех. Добри идеи, ще бъдат  реализирани и на  практиката.Неочаквани срещи с хора, притежаващи изключителни умствени способности ,променят начина ни на живот . Внезапна необходимост от изучаване на чужд език или път в чужбина,възниква в повечето от нас.Очаква се цялостна  Промяна в начина ни на мислене. Настъпва Период на Необичайните и Нестандартни неща,само за хората ,които са надхвърлили Земните си комплекси и емоционално-религиозни предубеждения!

04.12.2015
Меркурий с Юпитер
Логичната мисъл на хората ще ги спаси от глупостта и словесния хаос!
В такива дни   пленяваме хората(публиката) с дар слово и философия или ставаме за смях, в следствие на глупави постъпки , думи и лоши приятели!

06-08.12.2014
Меркурий с Нептун,Марс и Сев.възел
Така настъпва период ,когато Лошите идеи , мисли и действия  се оказват вредни за здравето,работата и репутацията ни в един колектив-общество!
Изводът е,че...
Животът на човека е резултат от неговите мисли ,действия и начин на живот!
(Открийте вашия Меркурий и узнайте ,колко Успешен може да бъде живота ви?!)
Неговата позиция и аспекти в хороскопа сочи това!








Коментари