За връзка


mmil73@hotmail.com


      НОВОЛУНИЕ В СКОРПИОН 11.11.2015 19.45ч
                                            


Силата на личната воля  ще е в основата на Успеха ни до края на ноември!
Успех,който идва от образованието на всеки един от нас, писане или комуникации,както и от   добрите ни взаимоотношения с  роднините и с многото" взимане-даване." Високите  идеали също ще изиграят своята роля ,в това число и интуицията ни,добрия ,практичен и здрав разум.
Добрата памет ще ни напомни "какво не трябва да правим!" ,давайки ни възможност да се "възродим от пепелта" !

Много нови интимни и страстни връзки ще "пламнат" през този период,а други ще завършат трагично или ще се преродят(започвайки от начало,както преди ,в "доброто старо време")!
Така,може да се обвържете по необходимост или да преживеете развод, бягство с любимия или изчезване на партньора!(в зависимост от личната карта на всеки един от вас) .
Може и да станете новатор и да създадете глобално становище във вашата област. Възможно е и да получите публично одобрение и издигане, споделено и с един страстен партньор.

Със сигурност до края на ноември -'15 ще се радваме на добри връзки с нашите братя и сестри ,приятели и  хармоничен  живот. 
Компромисът ще е нещо лесно за нас и в общи линии винаги ще се опитаме  да се поставим на "отсрещната" страната ,запазвайки добрия тон. 
Умът ни ще е изтънчен ,а уменията ни да се изразяваме силно завишени.Склонността към изследване и любовта на някои  да обикалят света и да правят кратки пътувания ще ги направи особено щастливи и в добра духовна кондиция с другите. Един чаровен интелектуалец, може да ги спечели  с добротата си.
(Важи за родените 25-27.09,23-25.05,22-24.02,25-27.11,21-22.09,19-20.03) . Ако пък,вие самите сте артистични и творчески настроени, бихте могли да се превърнете в много добри писатели,артисти,тур оператори; ако пък ,ли не пишете книги, поне със сигурност имате възможността да напишете интересни писма(статуси)  което пък, ще ви донесе полза(интимна или финансова) за бъдеще.
Пазете се само от склонността  да сте капризни, упадъчни и повърхностни,защото именно това ,би разрушило добрия  ви шанс!
Постоянството в дадена област ще разкрие нови хоризонти и предложи добър старт за всички ,които се занимават с преподаване в областта на математиката,някакъв вид правителствена работа, писане , психология , изкуство,медицина,военни, спорт,развлечение или търговски сделки (с/за много пари).
Важи за родените 8-12.05; 10-14.11; 31.01; 6-10.02 ; 10-14.08

Новолунието на 11.11.2015 дава отговор на много тайни и заплетени въпроси(интимни или финансови)!
Дошло е време да   се научим ,да  се хвалим сами  и да отстояваме себе си!
Нашата позиция на този свят не е резултат на умението ни да се трудим и да слугуваме на хората или да сме професионалисти в това, което правим, а продукт на наследения от родителите ни ген(занаят или други прераждания) или добър начин за приспособяване към околния свят!
 От тях сме се научили как да оцеляваме, как да сме полезни в обществото, за да получаваме прехрана и признание.
Знайте ,че провалилите се деца(или мечти на възрастните) ,са резултат от неуспеха на родителите им да ги научат да се справят добре с живота!
На този свят  нашите дейности засягат другите хора толкова, колкото и нас самите!


Правила за поставяне и изпълнение на нашите желания.

Не пишете повече от 10.
Напишете вашият списък от желания до 8 час от точния момент на Новолунието и максимум 48 часа след него.Пишете вашите желания на ръка всеки месец задължително.
Поставяйте дата на листчето.
Не правете пожелания за други хора.Това няма да действа.

Необходимо е да изразявате желания,променящи вашите действия спрямо другите,на които искате да помогнете.Например не може да си пожелаете лицето "Х" да се влюби във вас,а трябва да си пожелаете да направите така ,че действията ви да накарат "Х" да ви забележи и оцени.
Ако, едно от пожеланията ви не действа, не се натъжавайте,може би Вселената иска нещо по-добро за вас!Нейната роля е да ви направи щастливи.
Смисълът на Астрологията е да ни накара да опознаем себе си и да се научим да искаме реални неща.Например, нормално е всеки човек да поиска семейство,деца и добра работа.Но,ако той е роден да дойде на Земята и създаде велики дела за благото на много хоро,е много възможно създаването на семейство да не го направи щастлив.
Изводът е бъдете себе си,а не като всички останали.Всеки има своята мисия !

Какво да си пожелаем,когато новолунието е в зодия СКОРПИОН,нещо което е свързано с:
-мощ
-промяна
-преодоляване на някакъв вид криза
-себеусъвършенстване
-секс/душевен партньор
-финансов партньор
-победа над враговете или смъртта

По отношение на здравето ,СКОРПИОН управлява и придава възможност да намерим лек и помощ при заболявания като

-рак на дебелото черво ,пикочните или полови ограни
-ПМСиндром
-сексуалност(потенция)
-душевни болести

Коментари