За връзка


mmil73@hotmail.com


        ВЕНЕРА в зодия ВЕЗНИ 08.11.-04.12.2015
                                            


...Да се върнем в епохата на  високия стандарт в социалното ни поведение, красота, лукс и интелектуално поощрение!
 Хармонията, женитбата и всички обществени взаимоотношения ще са изключително важни за нас до началото на декември.
Особено важен период за Везни,Близнаци,Овен,Стрелец,Водолей и Лъв!
Ще избягваме скандалите и пошлостта на всяка цена и с всички средства.
Дипломацията в отношенията ни ще е на високо ниво!
Независимо обаче,от толкова хармонична енергия,която Венера ще внесе в живота ни,съдбовните раздяли и  финансови неуредици няма да липсват !
Проблемът с Венера тук ще е ,че когато се боим да вземем становище по даден наболял въпрос,той се разраства и става все по-голям с времето! 
Именно сега ,много хора ще трябва да се разделят тотално с илюзиите ,че всичко на Земята е толкова лесно и красиво!
Може би е време,да погледнем истината в очите (що се касае за връзки или пари!) и да се опитаме ,да направим наистина този свят красив,защото той ,днес е в "болнична  карантина"!
Знайте,че този който иска да се хареса на всички губи себе си и бягството от отговорност не ви освобождава от отговорност,лоша Карма или грешки!
В  живота сме отговорни не само затова,което правим и казваме ,но и за това което НЕ правим и казваме!

08.10.11.2015
Венера,Сев.възел на Луната и Марс
Край или начало за връзки Кармични,които ни учат ,че за да бъдат един мъж или жена двойка ,трябва преди това Съдбата да ги е "избрала",за да се научат на любов!
...и още,че времето прекарано с неподходящите хора ,носи повече загуби ,отколкото погубено  парично състояние!
С една дума, безпереспективните връзки само ви изтощават!Губите ценно време от живота си ,което никога няма да се върне назад!

13-14.11.2015
Венера,Сатурн и Нептун
Голямото себеобладание, раздялата с самозаблуди и глупави връзки,благоприличието и нравствеността,водят до  спокойствие, ред и пестеливост. Добрите и сериозни връзки през този период,ще са с по-възрастни(роднини )или еродирани хора,които ще   ви доносат  освен полза ,но и престиж в бъдеще. Възможни са  печалби от земеделие, земи и стопански сгради,личен бизнес,както и от добре организирани и планувани финанси!Успехът е на страната на всички онези,които са убедени в своите желания и знаят ,разумно да използват средствата си.

20-23.11.2015
Венера и Плутон
Ако не сте се разделили със страховете,лошите спомени, опасните връзки и неморалното поведение за развлечение и финансиране,се очаква....
... рязко "скъсване" с любим човек или силна болка!
Засилената емоционалност, нервното състояние, отчуждението, споровете,ще водят единствено и само до неприятности и любовни страдания.
Желанието ни за любов и физическа близост ще е много силно, но ще ни е много трудно да изразим потребностите си. Не се обвързвайте само и само ,за да не бъдете сами. Не се и подценявайте - стремете се към връзка, основана върху любов, доверие и нежност!

26-28.11.2015
Венера,Юпитер,Нептун,  Сатурн и Хирон
Истина е ,че човек докато не се опари никога не се учи!
Така ще и този път !
Всеки ,който се опита да надхитри другите или още вярва в "спящите красавици "и "принца -Жаба" ще се събуди с "потно чело"!
Реалният свят е изтъкан от повече трудности и отговорности,отколкото е описан в приказките!
Колкото по-рано го осъзнаем ,толкова по-добре за нас,защото ще успеем да избегнем множество разочарования за напред; и най-вече неуспехи, придружени от финансов и емоционален крах!








Коментари