За връзка


mmil73@hotmail.com


         МЕРКУРИЙ в зодия СКОРПИОН 03-20.11.15
                                            

Период на Подозрителния ,Безпощаден, Хитър и Критичен ум!

Положителната страна на Меркурий в зодия Скорпион е,че ще започнем да мислим в дълбочина и да сме непоколебими във вземането на решения.
Докато през изминалите два месеца,с Меркурий във Везни ,бяхме прекалено толерантни и с желание да се харесаме на всички .Ужасна  трудност ни създаваше факта  да изберем ,из между две позиции(хора,път)  и да предприемем съответните действия.
До края на ноември-'15  обаче,ще си оформим  ясно мнение и реална гледна точка по много въпроси .
Нищо и никой не ще ни разубеди или убеди в противното.
Умът ни ще е задълбочен, но рядко състрадателен!
Ще преодолеем всички пречки, за да достигнем целите си и всичко онова, което преследваме. 
Необходимо е обаче, да превъзмогнем склонността си да използваме слабостите на другите за своя собствена изгода!
Да избягваме да произнасяме "тежки присъди" и характеристики за  онези, които може да са по-слаби ,но и по- нещастни от нас.
Добър период за хората ,които се занимават с някакъв вид проучване,разследване,тайни служби и журналисти ,славещи се с "огненото си перо"!
Също, периодът е добър за  лекари -психолози,сексолози,лечители. Благоприятен е и за изследвания в областта на химията, фотографията, детективската работа, окултизъма и големите сделки за много пари.
Абсурдно е ,да остане нещо скрито или на половина!
Думите и действията ни няма да са много,но ще са точни , крайни и някак, болезнени .
В основни линии ще сме безпощадни както към нас самите,така и с хората в обкръжението ни.
 Плановете и проекти ни ще осъществяваме тихомълком!
 Способни ще сме да преодолеем всякакво съпротивление от външния свят!

02-06.11.2015
Меркурий със Сатурн и Нептун
Желанията и мечтите ни се сбъдват,по начин магичен и завладяващ!
Точните ,логични и ясни решения и действия ще превърнат много хора в "гласа на авторитета"!Дисциплинираният ум и добре дефинираните идеи дава своите блестящи резултати и сделки ,носещи освен престиж,но и  много пари!За други е налице голям прилив на интелектуална(сексуална) енергия и заряд за действие.
Знанието е сила ,а мозакът е вашето оръжие!
Единствено ще трябва ,около -09-10.11.2015 да избягваме прибързаните думи и необмислените действия,защото те, ще породят спорове и затруднения. Мълчете, бъдете предпазливи, не се обвързвайте с мнение(точно сега).

12.11.2015
Меркурий с Хирон и Уран
Доверете се на силната си интуиция и няма да сбъркате!Възможно е,да се "възродите от пепелта"!Само ни си внушавайте неща,които дълбоко в себе си ,знаете "как стоят".Бъдете проницателни и се пазете от ексцентрични прояви. Самонадеяното държание, огромната снизходителност към собствените слабости също, са във ваш минус през тези дни! Не се плашете от споровете, несъгласята и огорченията ,защото те ,само  Ви носят просветление, което ще отключи оригиналността  . Ако имате финансови затруднения, знайте ,че се резултат на неправилната ви преценка и рисковани действия,а не на някои друг. Чрез самоконтрол обаче,може да стигнете много далеч. В противен случай има опасност да се провалите Тотално!

13.11.2015
Меркурий с Юпитер
Успех в деловите преговори, изпитите,път и връзки с чужбина и комуникациите,като цяло. Добри резултати в области, касаещи умствения труд: образование, научна работа, квалификацията и творчеството.

16-19.11.2015 
Меркурий с Уран,Плутон ,Венера,Слънце
Засилената умствена дейност и духовно израстване изпълва дните ни. Благоприятен период за съществени решения, за провеждане на делови срещи и всякакви контакти, за търговски сделки и преговори за съвместна работа. Възможни са кратки пътувания, съпроводени с нови контакти и запознанства. Може да бъде проведена успешно една рекламна или агитационна кампания.
Творчески период,като цяло. Плодотворна интелектуална дейност и добри идеи, които  реализираме и на практиката. Срещи с хора, притежаващи изключителни умствени способности ни дават нов тласък в любовта и бизнеса. Внезапна необходимост от изучаване на чужд език или път в чужбина. Налице е една промяна в речта,начина на поведение,изказване и писане. Нови книги правят своя дебют. Период на необичайни и нестандартни неща.
Силните емоции , множеството контакти и информация обаче, може да предизвикат отпадналост, неохота,а от там и малките неуспехи .Не са изключени и спекулативната дейности,към които трябва да подходите  много внимателно!В сценария е включен и една Досада, предизвикана от жена(и). Някакви неприятни посещения или съобщения. Избягвайте излишните развлечения и ненужно харчене,защото в последствие ще се влоши бъдещето  ви финансово положения.Не искайте всичко ,което видите около вас и на всяка цена!Избягвайте    бурните и лоши мисли,както и рискованите   задачи и операции,които пък,се появяват от "нищото"!







Коментари