За връзка


mmil73@hotmail.com


ПЪЛНОЛУНИЕ в зодия ТЕЛЕЦ 27.10.2015
-5 градус -14.05 ч.
                                                  


Още през пролетта на 2013 започнаха сериозни промени в материално-ценностна  система и отношението ни към страха от смъртта,добрият и качествен секс и най-вече вътрешната психология ,като основа за добър живот.
Ето,че днес този цикъл се затваря и е дошъл  момент за равносметка дали нещо научихме и променихме,по отношение на    всичко това!
След множество съдбовни събития и запознанства  трябва вече,да сме  преодолели отрицателно- манипулативните си качества и да поемем отговорност  към сексуално(материално) си поведение,което подсъзнателно играе важна роля в израждането на образа ни в обществото!
В днешни дни,  като че ли нещата прехвърлиха всякакви норми на поведение и здрав  разум!
Откъснахме се от всичко човешко в надпреварата   си за пари ,власт и удоволствия!
Движим се   с голяма скорост към един катастрофален модел,който  с математическа точност води към особено кризисен момент!
Създадена е една силна "наркотична връзка" към пари,власт и удоволствия и която като,че ли   е много трудно  да  реконстроираме!
Но, е време да установим къде минава границата на допустимото ,между нас и  хората, с който контактуваме !Да се научим  да се уважаваме ,за да живеем в хармония и в благоденствие?!
Необходимо е и да спрем да упражняваме сила и насилия за постигане на целите си,било то физическо ,материално или сексуално!
Подсъзнателното ни желание за респект у другите  ще се получи само и единствено ,ако   променим начина си на поведение и гледната точка.........!
Енергията на Скорпиона (Слънце е в 5 градус) е много силна!Това е енергия на една "бушуваща река", която  не познава ограничения, докато не бъде обуздана!
Знайте ,че Недоверието винаги поражда негативни чувства за несигурност и когато се научим да   вярваме ,ще придобием максималната сила за уважение  от другите , материална обезпеченост и стабилно домашно огнище!

Направете крачката към вътрешна промяна ,за да се промени  както дома ви ,така и обществото !
Да може и живота ви да придобие истински смисъл!
Създавайте блага и печелете пари по начин,който да е продуктивен,както за вас ,така и за околните!


Какво означава Пълнолунието за всеки един от нас....

ОВЕН-
Край за различни страхове(кредити) и един начин  за "печелене" на пари и любов!Изграждате  нова ценностна система,съобразена с настъпилите промени в семейството и кариерата(или пък тази на партньора ви)!

ТЕЛЕЦ-
 Раздяла с нещо или някой ,поради причини Съдбовни и едно, Ново начало "изгрява" на хоризонта!

БЛИЗНАЦИ-
Бъдете внимателни на/в работата,със закона и здравето!Просто променете модела за действие спрямо колеги и близки!

РАК-
Избягвайте "слепия"ентусиазъм или незаконни сделки,за да не се окажете в "капан"или опасност!Една Съдбовна раздяла(промяна) с една цел(бизнес идея),приятел или любим човек е много вероятна!

ЛЪВ-
Край за едни професионални или домашно-интимни връзки и ангажименти!Нов начин на живот,нови навици!

ДЕВА-
Един щастлив завършек ,обвързан с  мечти ,насочени към чужбина,висше образование,преподавателска  дейност,както и всичко онова,касаещо трудните ви взаимоотношение с роднини или законно-правови проблеми (ако ги имате).Очертават се Нови приоритети в живота ви  !

ВЕЗНИ-
 Край на един проблем или трудност с  наследство,финанси-кредите ,издръжки ,страхове и страсти!

СКОРПИОН-
Край на семейните пречки и финансови трудности с бизнес партньорите!Настъпва период на сигурност.Избягвайте само,силните си егоистично-материални интереси и борбата за власт,за да не се окажете в неловко положение и вместо да спечелите ,да загубите!

СТРЕЛЕЦ-
Човек с пари и възможности може да ви подаде ръка или да ви оцени по добава!Една ,Дългоочаквана цел се сбъдва или спечелвате съдебно дело(ако имате такова )!Единственото нещо което не трябва да правите ,ако държите да успеете е ,да не се обвързвате интимно и професионално с един и същи човек,защото в последствие едното ще отпадне!

КОЗИРОГ-
Край на любовните  разочарование,проблемите с децата(ако ги имате),любимите хора и творческите проекти!Влюбени сте ,а и ви лични!

ВОДОЛЕЙ-
Изправени сте  пред множество въпроси и раздвоения.В такива моменти  е добре да се доверете на семейството  и неговите членове.Да му поискате съвет  в предстоящият ви сериозен избор !

РИБИ-
Поставяте  край  в начина си на живот (свързан с един вид философия или общество в чужбина),както  и в отношението си  спрямо близките хора и приятелите. Същевременно обаче,получавате  и шанс за едно ново начало !


Коментари