За връзка


mmil73@hotmail.com


Новолуние в зодия Везни-13.10.2015 -19 градус,в 03.05ч.



Окончателна раздяла с непродуктивните връзки и лошите финанси,започнали още с лятото на 2012!
Самоанализът и самообладанието ще ни помогнат да осъзнаем подсъзнателните си комплекси за малоценност и да  насочим енергията си към полезни дейности.
Ако желаем  да сме на висота в обществото и сред близките си трябва да активизираме своя чар, оригиналност и творчески дух. Да изхвърлим от живота си "Дивите изблици",които са само признаци на незрял нрав и вътрешно напрежение!
Анализирайте страховете си и изградете стабилна морална и ценностна система.
Изгонете гнева си, стремете се да бъдете самоуверени, а не агресивни! Скритото огорчение и гняв навярно ще отприщят небивала буря,но "ножът отдавна е опрял в кокала" и се налага "операцията" да бъде довършена до край! Борбата във Вас е на емоционално ниво и ще окаже трайно отражение на връзките Ви,затова простете и забравете ! Гневът е като въглена,който изгаря най-вече вашата душата ви,а след това и другите! Опознайте спонтанните си реакции и им  наложете  контрол. Използвайте положителен подход,а не агресия.Избавете се от Силното  чувство на загуба, отчаяние, безнадеждност или объркване.
Връзките с по-зрели (или с голяма разлика в годините),еродирани и вещи хора през идните 30 дни ще се окажат съдбоносни и "животоспасяващи" за финансите и емоционалната ви хармония.
Ако сте се справили с чувствата си,финансовите и интимни  проблеми , очаквайте увеличаване на възможностите и популярността. Успехи в бизнеса.Силни и импулсивни ще са  действията ни  през този период,носещи известен риск! Привличането с лице от противоположния пол ще е  взаимно и много слино. Възможно е и брачно обвързване или зачеване на дете. (За по-възрастните)- Успехи в деловата сфера и  нестандартно отношение към парите. Внезапен импулс за пътешестване ще се появи у други с Новолунието на 13.10.15, както и жажда за нови места и лица. Изливате енергията си в чувства и страсти ! Но,се Налага този силен заряд за действие и любов да бъде по някакъв начин разумно овладян или за известно време потиснат.С една дума правилно изразен без емоционални кризи. В никакъв случай не трябва да  пилейте времето си в търсене на идеалната работа, партньор или приятел, пренебрегвайки прекрасните настоящи възможности. Не угаждайте само на капризите си, защото можете да съсипете постигнатото или да изпуснете една добра възможност.Не търсете "гуру", който да има отговор на всичките ви въпроси и проблеми,а потърсете скрития си запас от  душевна сила.
Бъдете логични и разумни!
Периодът е много силен и носи радикални и положителни промени за 
родените или с планети и важни точки в  18-20 градус на следните зодии
Везни-12-14.10
Овен-08-10.04
Рак-11-13.07
Козирог-09-11.01
Телец-09-11.05
Близнаци-23-28.05,09-11.06
Лъв-20-22.08; 11-13.08
Дева-26.08-07.09
Скорпион-30.10-01.11;05-07.11
Стрелец-24-26.11;04-06.12
Водолей-16-18.02
Риби-25-28.02 ; 03-05.03
---------------
Правила за поставяне и изпълнение на нашите желания.

Не пишете повече от 10.
Напишете вашият списък от желания до 8 час от точния момент на Новолунието и максимум 48 часа след него.Пишете вашите желания на ръка всеки месец задължително.
Поставяйте дата на листчето.
Не правете пожелания за други хора.Това няма да действа.

Необходимо е да изразявате желания,променящи вашите действия спрямо другите,на които искате да помогнете.Например не може да си пожелаете лицето "Х" да се влюби във вас,а трябва да си пожелаете да направите така ,че действията ви да накарат "Х" да ви забележи и оцени.
Ако, едно от пожеланията ви не действа, не се натъжавайте,може би Вселената иска нещо по-добро за вас!Нейната роля е да ви направи щастливи.
Смисълът на Астрологията е да ни накара да опознаем себе си и да се научим да искаме реални неща.Например, нормално е всеки човек да поиска семейство,деца и добра работа.Но,ако той е роден да дойде на Земята и създаде велики дела за благото на много хоро,е много възможно създаването на семейство да не го направи щастлив.
Изводът е бъдете себе си,а не като всички останали.Всеки има своята мисия !

Какво да си пожелаем,когато новолунието е в зодия ВЕЗНИ,нещо което е свързано с:
-брак
-да използваме ползотворно уменията си за преговаряне по определени бизнес или лични въпроси,да сдобрим,ако е нужно
-да установим житейска и семейна хармония и красота,да подобрим вътрешния декор на дома-офиса,да развием моден дизайн(ако имате такива)
-да се включим в работа в екип
-да станем по-изтънчени
-да открием лечителски си възможности и усет за по-добър живот 

По отношение на здравето ,ВЕЗНИ управляват и придават възможност да намерим лек и помощ при заболявания като:
-надбъбречна жлеза
-тазобедрени стави
-захарен диабет
-бъбреци
-------------------------------

П.П Когато Новолунието съвпадне с "Луна без курс"(повече в статията ),както е в това, налага желанията си да  напишем  ден преди това или 24 часа след него.Имайте   предвид , че някои от желанията ви няма да се сбъднат веднага и най-вероятно в началото на 2016  или пък,ще бъдат неочаквано  за вас видоизменени!

Коментари