За връзка


mmil73@hotmail.com


Тригонът на Юпитер -Плутон 
11-16.10.2015 и 28.02-04.03.2016!


Понякога стават и чудеса.......
.....,макар много рядко и не във всяка инкарнация на душата ни....

Плутон  в Астрологията е символ на ДНК информацията от всичките ни инкарнации,свързва се и със страстта(страха),властта и парите.
Юпитер -увеличава ,раздава и го наричат "Дядо Коледа" на зодиака.
Казано на кратко ,когато душата ни е готова за пълна промяна и преобразувание,събрала е необходимите "бонуси" за добри дела,справила се е със страховете през различните периоди и животи , идва  момент да получи своето Грандиозно възнагражедение !
(подробности в статиите "Юпитер" и "Плутон")

Всеки ,който има планети в 12-14 градус на земните и водни знаци(Телец,Рак,Дева,Скорпион,Козирог и Риби) и аспект на Юпитер с Плутон в Рождения си хороскоп, е много вероятно да се намира в групата на Щастливците!
....ако е зодия...
..може да очаква,..
...че...

ОВЕН-
Добре изградената ви философия за живот ще е фактора, от който от тук на сетне  ще зависи високият  жизнен стандарт,финанси,здраве и кариера.
Ако сте (или имате връзки -интимни или професионални) с..политик,лектор ,учител ,управител на бизнес , занимаващ с внос-износ ( или като погребално бюро или секс-шоп с добре изградени структури) и отговаряте на горе посочените условия със сигурност, ще имате повод за радост,власт и солидни финансови и емоционални изгоди.

ТЕЛЕЦ-
Оцеляването,радостта и сбъдването на мечтите ви ще зависи от това," в какво и кого вярвате"!Целта е ,да откриете най-добрата законнова и морална форма ,за да осъществите целите и да сбъднете  творческите си идеи или тези на/около децата и любимите  хори.Със сигурност радостта,парите и приятните изненади ще дойдат от страна на   децата (ако ги имате или искате да имате),любимия човек,творческите проекти или близките роднини(приятели)!Ако ли пък,търсете благонадежден бизнес или интимен партньор ,то със сигурност ще го срещнете в лицето на човек от друга култура или с различни от вашите философски възгледи!

БЛИЗНАЦИ-
Независимо от трудностите към настоящия момент,е възможно  да почувствате голямо емоционално и финансово облекчение .
Вече със сигурност ще знаете дали искате да се обвържете сериозно или да се разделите за винаги или пък,да си останете ергени .
Ако пък ,сте личност публична и не ви достига време за близки интимни контакти,може да откриете съвсем случайно, партньора който ще ви подсигури сигурността и комфорта  ,а това за вас ще е всичко онова,от която се нуждаете до момента най-много и е вашият истински късмет в живота! Работа или връзки с банкери,брокерски къщи или тези за недвижимо имущество ще ви подсигурят финанси и завладяващи запознанства !

РАК-
Време е да вземете "лопата и да изринете" всичко ненужно  от живота си.Получавате  шанс  да се влюбите страстно и да забравите за стари травми и съдбовни раздели и е задължително да го използвате!Шанс  и да се съдружите с човек ,който ще ви даде устрем в творческите и бизнес проекти.От друга страна връзките ви или участието в/с медии ,реклама или пък,път в чужбина биха се оказали особено доходоносни  и успешни за напред.

ЛЪВ-
Ако сте променили успешно и радикално работата си и начин на живот,то несъмнено може да разчитате на солидни доходи !Най-голям успех ще пожънат хората ,занимаващи се с творчество и личен бизнес ,разработен на база личен  дом и семейство.Доходи може да очаквате и от инвестиции в имоти или от едно интимното  обвързване с човек с финансови възможности.

ДЕВА-
Желанието за страст ,власт и пари ще ви накара да се разраснете личностно и професионално.Да разширите диапазона от връзки  и възможности и да привлечете вниманието на интересен човек с вашите нестандартни идеи и поведение.Добрите шансове ще дойдат най-вече ,от страна на вашите родители(родител),дом или доходи от имоти.

ВЕЗНИ-
Посредством едно писхологическо изследване,дълбок вътрешен размисъл и медитация,както и чрез себепознанието ще успеете да се избавите от натрупаните страхове и проблеми ,и да се почувствате спокойни и сигурни от дълго време  на сам.Доходите ви през този период може да дойдат от работа от/ с хора ,свързани с политиката ,работещи в различни държавни институции,духовенство,правителствени програми,имуществени покупко-продажби или вътрешен дизайн.Да притежавате ваш собствен дом е една мечта от дълго време  и винаги жизненоважна.Радвайте се,защото е настъпил момент (и в зависимост от до сега изградената ви ценностна система) една такава мeчта да стане  факт!Разбира се ,това ще ви изненада приятно и вдъхне хармония със завладяваща страст . 

СКОРПИОН-
Дълбоката възприемчивост и способността ви да се перобразявате до неузнаваемост ,както и участието ви в рисковани операции ще ви направи отново щастливи,след поредица неуспешни и трудни години!Източници на приходи и емоционално удовлетворение са:
изследователска дейност,психологията , парапсихологията,антикварство или един специфичен  финансов или интимен риск ,касаещ ваш бизнес или интимни отношения  с близък човек(приятел).
Ценностна ви система и мислене ще  зависи изцяло от тази на приятелите и близките ви!Приемането и предаването на информация и идеи, около желаната от вас цел също,ще изиграе важна роля за бъдещото развитие на  финансовия ви и емоционален успех.

СТРЕЛЕЦ-
За вас парите от тук на сетне и любовта ще са първо ,много важни и второ,взаимносвързани по една или друга причина! Желанието ви да бъдете забелязани , с власт и оценени по добава  ще спомогне за бъдещия ви материален и емоционален успех.Определено всичко това ще получите, поради силната си любов към горепосоченото  или заради възможностите  на вашия съпруг/а или родител.Със сигурност ,през този период ще откриете  истинското си Аз и ценностна система и ще успеете да развиете талантите си.Възможно е, една лична драма да ви накара да поемете по друг път ,а това да ви направи по-щастливи и успешни за напред!

КОЗИРОГ-
Прекалено голямото напрежение ( страх) около работата ,здравето или ежедневието , ще ви накара да промените всичко ,коренно и радикално.С една дума, философската ви теория за начин на живот и мечти!Сега е момента ,с помощта на  приятели и обществото,в което живеете и творите да промените изцяло житейския си път и бизнес амбиции.Печеливши ще се окажат всички онези,които имат здраво изградени религиозни и морални основи  и онези ,които са готови да ги разпространят смело .Чудесата се случват само и единствено на онези,които вярват в тях! 

ВОДОЛЕЙ-
Ако се освободите от всякакъв вид тайни(емоционални и финансови )ще успете да "овладеете " създалата се ситуация,в обществото,близките(роднини,приятели,съпруг/а) или личния  ви бизнес!Успехът ви най-вероятно няма да бъде видим за известно време или  наистина,е по-добре да движите бизнес,имоти ,чувства и пари на "тъмно".Разбира се ,в зависимост от методите които ще използвате  може да се наложи да поемете известен риск,така че ще трябва и да сте подготвени и много внимателни!Сценариите за власт,страст и пари при вас може да са най-различни, от това да станете "наследник" или управител на имотите на приятел(роднина) до факта да получите финансова или тайна интимна подкрепа от такъв.

РИБИ-
Целите и най-съкровените ви мечти могат да се сбъднат с помощта на силни(с власт,с обществено ,правно и политическо положение , пари )или издържали във времето приятели  или ако пък,личният ви бизнес е свързан с психология и връзки с обществеността.Със сигурност трудностите в бизнеса,шефа,родителите или съпруга/та ще се решат ,а вие ще излезете от "сянката" в която се оказахте от известно време!Така някои ще се радват на публична и успешна кариера и популярност,а други ще се обвържат(бизнес или лично) с известна личност .










Коментари