За връзка


mmil73@hotmail.com


              ВЕНЕРА в ДЕВА 08.10-08.11.2015
                                               



Любов и желание за  практичност в чувствата и връзките ни.
Необходимост да сме полезни на близките си , да им служим и помагаме.
Но,прекалената сдържаност в чувствата,дребнавият критицизъм във всяка естетическа подробност може да попречи на сантименталността и интимността ни,като цяло!
Периодът на Венера в зодия Дева от 08.10 до 08.11.2015 се разделя на два етапа.
Първият:
- носи разочарование,загуба интимна и финансова !
До 20.10.2015 е желателно да избягваме тайните или неясни връзки!Вероятността да бъдем подведени или използвани е много голяма!Не инвестирайте ,а се доверете на сигурните и изпитани хора и позиции!
                                              Вторият :
-нов интимен флирт или бизнес съдружие с човек с власт и пари!
-Бурна любов  ,но и болка!
Връзките на работа и от ежедневието ще са силно  "взривоопасни"!
Дните след 23.10.2015 са много по-печеливши и с по-добри попадения за успех и реализация на една любов,творческа идея или бизнес план.

В лицето на един колега(шеф) ,лекар,естет  треньор или човек с когото общуваме ,пътуваме ежедневно,може да се окаже страстта,любовта или материалната изгода,която търсехме в живота! 


10.10.2015
Венера в квадратура със Сатурн е винаги един сложен аспект!
Потиснатото настроение,напрежението ,произтичащо от проблемите със здравето или работата ще "витаят из въздуха",отразявайки се зле на душеният ни мир.
На повърхността ще  изплуват натрупаното напрежение от последните години,създалият се финансов хаос(ако преживявате такъв),емоционалната студенина  от една интимни раздяла или едни ,сериозни и съдбовни пречки ,и препятствие ,между нас и   човека  когото обичаме и желаем да бъдем заедно!

12.10.2015
Венера в сложен аспект с Уран...
Водещо до отчуждение, спорове, неприятности и любовни страдания ,в следствие на нежеланието ни за промяна в чувствата и начина за печелене на пари!

16.10.2015
Венера в опозиция с Нептун и ...
...Силните емоции и прекалена  раздразнителност вземат превес. Има опасност  от самосъжаляване или сериозно объркване в една интимна(професионална) връзка или финансова операция(проект).Вероятността от измама ,от страна на любим човек е много голяма!Но пък, през тези дни ще  имаме възможността да се докоснем до висините на алтруизма в междучовешките отношения. 
Налице ще е и един силно изразен  творчески процес и романтизъм.
Почувствате ли се объркани по някакъв начин моля,потърсете съвет от вещ човек!

22.10.2015
Венера в абстрактен аспект с Уран
Налице ще е една възможност да трансформираме творческите си идеи и чувства по най-оригинален начин .Така ,че да покажем талантите си и да бъдем забелязани от хора на добри обществени позиции или просто, за да привлечем вниманието на човека ,от който сме пленени еротично.

23.10.2015 
Венера в тригон с Плутон
Страст,власт,пари и болка!
Силна и предопределена интимна(професионална) връзка изгрява на хоризонта. 
Възможни са и неща, свързани с големи суми пари.Избягвайте само сделките с "тъмните сили" или с "подземния свят"!

25.10.2015
Венера в тригон с Юпитер
Период на блажени дни , изпълнени с еротични преживявани и материални придобки. При необвързаните,голяма е вероятността за женитба с човек от друга култура или запознаство на/от дълъг път. Приятелства и връзки, които в последствие ще се окажат  и много ползотворни.

27.10.2015
Венера,Хирон и Уран
Време е да затворим "стари рани" !Да загърбим минали конфликти, ядове, сътресения, които са довели до  загуби и раздели(материални и емоционални). Да се откажем от лошите си навици за лесно и бързо забогятяване и еднодневни интимни връзки без бъдеще! Да станем по- внимателни и отговорни с финансите и трудово-търговските си връзки и взаимоотношения . Да забравим за "великите" безпереспективни  бизнес сделки!Да се научим да се  пазим от странни   сътрудници, партньори, съучастници или 'приятели'. Възможни са проблеми и с интимния партньор,ако не сте си взели още,поука от миналите грешки!

02.11.2015
Венера в съвпад с Марс
Разпалените чувства раждат страстен романс.
 Действията ни ще са импулсивни и затова ще трябва да запазим самообладание. Привличането с лице от противоположния пол със сигурност ще е взаимно и спонтанно. Възможно е и брачно обвързване или зачеване на дете! (За по-възрастните)- Успехи в деловата сфера, екстравагантно(или нов начин за печелене) отношение към парите. Появява се и един внезапен импулс за пътешестване  и жажда за нови места и лица,които да разведрят живота ни. 
----------------


ОВЕН-този период ще ви предложи един шанс да се занимавате с дейности и хора,които са малко "в страни" от вашата професия,но пък ще допринесат за  професионалният ви  и материален успех.Възможни са сделки с/за имоти,туризъм,селскостопанска продукция и офис обслужване.Областите ,като здравеопазване и красота ще ви помогнат да се почувствате обичани ,красиви и здрави.Някъде из между всички тези контакти (заинтересованите ), откриват   интимният си партньор или "горещ"романтичен флирт ,а много скоро след това и любовта им ще се обвърже  с бизнес!
Нищо няма да е лесно,но пък ще си струва....

ТЕЛЕЦ-
Странни , страстни авантюри или радост с/от любимите хора и децата ,вещеа за вас Венера  до 08.11.2015.Ако до сега чувствахте умора от ежедневните си ангажименти и работа знайте ,че  това вече няма да е така.Именно тези задължения  ще  вършите с любов и интерес,защото в основата им ще е заложена  една силна "страстна нотка",която ще ви дава кураж и зарежда положително!Възможно е  някои да се решат  да превърнат хобито си в бизнес или да реализират успешно  творчески проект или интимна връзка!
Бъдете внимателни само с банки ,тайни и имоти!

БЛИЗНАЦИ-
Необходимостта да бъдете себе си или да откриете своя домашен уют се сбъдва!
Няма да ви е лесно със съпрузи,съдружници и врагове,но битката ще бъде спечелена от вас .
Едно е сигурно ,че след едно емоционално напрежение около дома и близките ,настъпва период на хармония и страст.Домът за вас ще се окаже  мястото за отдих ,срещи и приятна творческа работа.Мястото, където ще посрещате гости и ще обсъждате интересни предложения.Имате възможността и за инвестиция в недвижимо имущество или за получаване на пари от такова.Ако се появи една любов из невиделица,то най-вероятно да е свързана с миналото ви или с човек ,кого ще посрещнете у дома.

РАК-
Роднините и близките приятели  от миналото ще изиграят важна роля за подобряването на финансите и   ежедневието ви,емоции(любов) и търговски сделки!Успехът ви(интимен или финансов) ще зависи изцяло от начина  на мислене и възпитание.Вниманието ви ще е насочено към едно пътуване ,документи и определен вид сделки.Избягвайте мрачното настроение и емоционалното претоварване ,за да не ви се отрази зле на здравето и работата.

ЛЪВ-
Вашите възможности и ценз ще изиграят важна роля до 08.11.2015, по отношение на  интимността и финансите.По всяка вероятност ще извлечете материална и емоционална изгода ,посредством  кариерата(работата-съпруга/та),която развивате или интимният си  партньор(който ще има печеливш бизнес).Със сигурност ще станете център на внимание за много хора,а силата на вашите убеждения ще е неустоима!Не се учудвайте ,ако някой се влюби във вас от пръв поглед или пък,реши да ви подкрепи по най-добрият начин!Радвайте се,защото връзката ще е сериозна и с особено важно значение за бъдещето ви!

ДЕВА-
Парите и любовта до 08.11.2015 ще са резултат на положения от вас труд и придобити умения !Имате вече,силно изградена философски идеи ,които е дошло време да реализирате.Една преподавателска дейност или юридическа ,ще се окажат доходоносни!Възможността да се включите в големи групи от хора(колективи,организации) ще ви донесе освен материален ,но интимен успех!

ВЕЗНИ-
След много "сътресения" във връзките от няколко години насам,вие трудно разкривате чувствата и начина си на действие.Но,  идват дни в които ще се почувствате много по- сигурни ,макар и с малко телесно и емоционално напрежение.Действията ви ще са повече в "сянка" , тайни или изцяло обвързани с някакъв вид творчество или духовна дейност. До началото на ноември за вас, това е  по-добрият вариант за емоционалната ви и финансова хармония.В действителност ще се окажете силно влюбени( в някого или нещо),но ще изпитвате известен страх(да не бъдете наранени отново) или странно напрежение от "един край" или провал!
Затова ,избягвайте силните емоции  на маниакален контрол("всичко да е наред"),завистта,ревността и "изкуствените "страхове ,за да не провалите всичко тотално!

СКОРПИОН-
Приятелите за вас и обществото ,в което се развивате по настоящем,ще изиграят важна роля за бъдещия ви интимен или бизнес успех.Ако не прецените правилно хората до вас,може да се окажете в сложна ситуация,засягаща бъдещите ви интереси!Също и обратното ,ако се насочите към хора с утвърдена житейска позиция и морал, може да спечелите много при реализацията и стартирането на едно хоби , мечта или любов .Един приятел  се превръща в страстна любов с взаимна изгода и разбиране.

СТРЕЛЕЦ-
До 08.11.2015 Венера ще ви донесе помощ от силни приятели на  правителствени постове или заемащи важни позиции в държавни организации.Точно от тях ще зависи кариерата ,дома и финансите ви.Дните ви ще са наситени с много движение и силни емоции.Ще имате възможността да правите и работите това ,което ви харесва в действителност.Много вероятно е да оглавите един ръководен пост,което ще ви направи популярни или да се запознаете(влюбите) с/във важна особа!
Голяма сума от пари също, ще окаже важна роля за разрешаването на натрупалите се проблеми с дома, родителите(съпрузи).Няма да ви е лесно ,защото ще са налице и много други фактори,които ще ограничават радостта ви,но пък ще е в "плюс" за развитието на една цел ,идея,любов.

КОЗИРОГ-
Любов с чужденец(спортист,политик,общественик,творец) или път в чужбина ще ви накара да се почувствате щастливи!Цялата ви енергия и действия ще са подтиквани от това, в какво вярвате и как, живеете!Туризмът или работа в този бранш носят професионален успех и добри финанси!На добри постижения могат да разчитат  адвокатите и академичните преподаватели!Това се отнася и за хората ,занимаващи се с издателска дейност!

ВОДОЛЕЙ-
До 08.11.2015 се налага да се справяте с финансовите си и емоционални проблеми и страхове.Доверете се на предчувствието и не "разкривайте картите си"!Пари и любов ще останат "в сянка" ,в прекият и преносен смисъл!Ще предпочетете един по тих начин на живот и пълна промяна на житейската си философия до момента.Възможно е, едно съдбовно  събитие да предизвика тази радикална метаморфоза,която   по-късно ще сбъдне  мечти и желания,  в спечелването на съдебни битки(ако имате такива).

РИБИ-
Периодът до 08.11.2015 ще ви научи първо,да не се доверявате на хора,които слабо познавате и второ, да не променяте мнението си заради някой друг.Ясно е,че изпитвате силната нужда за партньор(бизнес или интимен) с когото да може да  споделяте  и обсъждате идеи и концепции от живота.В този ви стремеж няма да ви е никак лесно,защото или ще сте някак объркани или прекалено стеснителни,за да изразите чувствата си.Семейните и обвързаните пък,ще се насладят на страстта и финансовата помощ на своя брачен партньор,а необвързаните ще се влюбят в/или, чрез своя шеф,адвокат ,психолог,духовен или банков служител.Тази страст на първо време ще им донесе финансова сигурност,а в последствие и съвместни бизнес взаимоотношения.

Коментари