За връзка


mmil73@hotmail.com


Лунно затъмнение -Пълнолуние
и "Червена Луна" -28.09.2015-05.50ч. в зодия Овен
                                              


                                      "На кръстопът"
-Време за "Съдружие или Раздяла съпроводено от много въпросителни"!
-Силна необходимост от  партньорство и обществени контакти,размяна на интелектуални идеи.
-Неочаквани посещения , радостни новини и завладяващи запознанства с много по-различни  хора са в сценария на този ден.

Характерно за този период ще е повишената творческа активност и желание за умствена и интелектуална дейност. Ще говорим и мислим за договори,срещи, процеси и сделки в области, които представляват интересите ни. Възможни са къси и кратки пътувания. Правилното използване на талантите и професионалните знания в работата ще дадат своя положителен резултат.
От друга страна ще се увеличат отговорностите ни или ще се създадат   Възможности ,но с временни пречки!
Не унивайте,а изчакайте!

Със сигурност е дошъл 
Краят за  непочтените прояви(от лятото на 2012 и края на август -'15) , лошите влияния(връзки) и лъжливата пропаганда!Съдбовна раздяла в прекият и преносен смисъл с хора или държавно установени норми на живот!

За други, един механичен или здравословен проблем също ,ще е равнозначен на  окончателен и безвъзвратен Край с хора ,общества и институции!
(Μарс-Сатурн в деня на Лунното затъмнение
По всяка вероятност до 14.10.2015 ще сме на погрешното място , с погрешните хора или ще "блокираме" с/от едно запознанство!Възможно е да правим това което  не е нужно и да се отдалечим от практичното ,нормално и логично!Затова, нека бъдем внимателни умерени ,разумни и морални  в действията и интимните си връзки!
Това е аспект,който подчертава и някои физически проблеми като артрити, физически ограничения, физически наранявания, изтощение, тежка работа.Може би ,ни подсказва и,че е дошло време да се преборим с някакъв проблем/и и да променим начина си на живот?!
Взимаме си поука от грешките до сега и се отправяме към сериозни действия и решения!

Всъщност идеите ни през този период може да се окажат  малко силни,радикални,но пък,ще са оригинални!
За наше добро е,когато ги изразяваме да  бъдем по-толерантни към свободата на другите и да знаем,че не е задължително това,което е"важно " за нас да е  и за другите. Думите ни често ще звучат като наставления, а това ще отблъсква  хора до нас!И още... когато говорите за идеите си, не се 'отнасяйте в облаците'.Бъдете ясни , конкретни и толерантни ,ако искате да постигнете Успех!
Ядовитото настроение или нежеланието за умствена и интелектуална работа ще са повод за провал и раздяла през тези дни. Нужно е да намерим начин да се справим с Неприятните посещения(съобщения), предимно от страна на близки роднини или приятели. Несъгласията при общуване също,ще са в основата  на малките ни неприятности при пътуване,разговори или в ежедневието!
истината за "тъмната  страна" от характера ни!

Ще сме обладани от силното желание за постигане на целите ни на всяка цена и с всички средства ,което естествено ще е за "сметката на някой друг"!
Този аспект ще е много силен за родените: 
Везни-25-27.09
Овен-23-25.03
Рак-24-26.06
Козирог-24-26.12(избягвайте да изричате "горчиви думи",защото ще се сбъднат,но един ден ще трябва да им "платите цената"!)

Добра възможност да се преобразим в "друг човек" и да оставим "отмъщението" в миналото или най-добре на Съдбата!


За всеки ще е различно,защото и гледните ни точки са различни,а какви са те...
ОВЕН-
Основното нещо на което трябва да обърнете внимание и да се научите е, да общувате правилно с другите,за да избегнете проблеми в ежедневието и на работа!
Изпитвате силна нужда от един партньор, с който да споделите живота и идеите си,но това разбира се зависи от  подхода и избора ви!
Срещата ви с един адвокат ,разговорите около един документ или пък,работа в голям колектив ,би ви дало отговори на много заплетени тайни и проблеми,около или в семейството!

ТЕЛЕЦ-
Вие ще се научите да се справяте по-добре с ежедневието и работата ,чрез несгодите по това време или от един здравословен проблем(ваш или на близък роднина ,приятел).Бъдете на щрек за клюки и злословения от страна на хора в работата или от ежедневието!Истина е,че имате много врагове и трябва да направите нещо по въпроса!Нерешените проблеми с роднина или приятел също ,ще усложнят дните ви през този период!Възможно е и работата ви да не е това което ви харесвате,но знаейки ,че тя  е основното ви средство за по-добър живот и развлечения ,ще ви накара да погледнете под друг ъгъл на нещата.

БЛИЗНАЦИ-
Мислите ,разговорите и начина ви на живот ще бъдат съобразени,рекоснтруирани и насочени към един вид творчество,едно дете ,спорт,необходимост от любов и развлечение или бизнес ,който е свързан с вашия дом или роднина!
Разбира се ,това са мисли които се въртят в главата ви от доста време или сте в очакване да се случат.Ето сега, е дошло "това" време за действие!

РАК-
Необходимо е да се махнете от едно нездравословно домашно обкръжение!Да промените навиците си!
Ако пък,сте в положение да избирате ,между два дома,две професии ,за да бъдете себе си ще трябва да го направите! Окончателният  избор е наложителен,за да заживеете по-щастливо!Уточняването на имотното ви състояние с роднините и усъвършенстването на една творческа дейност са вашият "ключ за Успеха"!

ЛЪВ-
Проблемите в ежедневието ,в чужбина или с едно обучение се крият във факта,че нямате нужните знания,подход или квалификация!Възможно е,да не преценявате добре приятелите си,които не са това ,за което се представят или просто не са за вас!Да не говорим ,че и връзките ви с роднините също ,са в "задънена улица"!Подобряването на комуникациите и контактите ви в областта на туризма,социалните мрежи и чужденците ,ще ви даде  възможност да осъществите целите си!Доходите ви ще са свързани с писане,преподаване,творчество,търговия,пътуване или съобщения!

ДЕВА-
Ако се опитвате да манипулирате или симулирате емоции,трябва да знаете ,че това не е във ваш плюс!Обърнете внимание на подробностите и "дребният шрифт",когато говорите за пари и любов!Със сигурност ще имате повече от един източник на финанси и чувства,а мислите ви ще са свързани изцяло с това!Вероятно е да спечелите от търговия,писане,преподаване ,секретарска дейност,развлечения,транспортно промишлена дейност,нещо свързано  с движение или "майсторлък"!Подгответе се обаче, за финансови борби и внимавайте с кого се обвързвате!
Вашата ценностна система ще изиграе важна роля в начина ви на труд ,развлечения и финанси!

ВЕЗНИ-
Осъзнали  вече ,какво искате и търсите в живота ,семейството и работата ,ви предстои да направите окончателен избор!Макар и трудно,разбира се!Естествено  ,ако се вгледате дълбоко в душата си ще откриете истинските си нужди и ще решите,че е време да се погрижите повече за себе си ,отколкото за другите(както правихте до сега)!Много от вас ще пожелаят да реализират или разпространят една  идея,философия или просто   да заживеят "по свой" начин!Старайте се обаче,всичко каквото правите да е в рамките на закона,за да нямате проблеми за в бъдеще!

СКОРПИОН-
Споделете с другите за това , което мечтаете,колкото и щуро да звучи!
Ако пък, се чувствате в пълен хаос,потърсете помощ от психолог или др.специалист!
Важното е ,да не се подценявате,да не се съдите излишно и  да не се страхувате от бъдещето! Поискайте помощ,помогнете на човек в нужда или просто ,дайте прошка ,ако се налага и постепенно всичко ще е наред и както преди!Вашите цели или дейност може да са свързани със здравеопазването или един здравословно-трудов проблем(ваш или на близък)!Ако пък, търсите през този период съдружник за една идея бъдете внимателни в избора си!Не е лошо да проверите и приятелите си,за да не бъдете предани лошо!Избягвайте  "тайните срещи" , незаконните договори или уговорки,защото първо ,това не ви прави чест и второ, ще ви създаде сериозни финансови ,имотни или емоционални проблеми!
Бъдете честни и открити,до колкото можете разбира се!

СТРЕЛЕЦ-
Присъединяването ви към големи организация(партии) ,социални мрежи или   колективи, занимаващите се с търговия ,интелктуални постижения,красота или техника ,ще реши много от настоящите ви проблеми.Една оригинална идея  се оказва в основата на една осъществима цел!Астрологията помага на всички по принцип,но през този период за вас, тя ще се окаже жизнено важно решение(ако се занимавате с това професионално) или ще ви даде важни съвети и напътствия ,в справянето ви с хаоса в дома и на работа!
Една връзка с приятел от миналото също,ще е от важно значение за  професионалното ви и лично щастие и развитие!

КОЗИРОГ-
Необходим ви е точен и ясен избор за Кариера и Дом!
Със сигурност работата ви за в бъдеще ще е свързана с писане,преподаване,продажби,медии,администрация,реклама,транспорт на стоки или хора!Единственият критерии за вас е да бъдете уважавани от обкръжаващата ви среда!Ще трябва обаче да се абстархирате от един вид капризност или нервно неразположение ,спрямо другите!
Истина е ,че изборът на работа  ще е свързан с онова нещо, което ви харесва и второ  , ще ви носи доходи и удовлетворение!Избягвайте факта,"какво мислят другите" за вас и така ще се справите по-добре в дома и на работа.Със сигурност ангажиментите  ви спрямо един член от дома или съвет от него ,ще повлияят силно на този ви избор и решения ,които ви предстоят да вземете.
Странно ,но факт е,че вашият късметът ви е в чужбина(с хора от там)!Ако пък, се занимавате с някакъв вид политика или философия,знайте че мнението ви ще е важно за голям кръг от хора,затова намерете начин да я разпространите!

ВОДОЛЕЙ-
Със сигурност през този период имате огромната  нужда да споделите ,разкажете и поискате съвет- по въпроси финансови ,наследствени ,интимни или нещо свързано с деца , творчески проект ,развлечение(туризъм)!За всеки е различно,разбира се!Възможно е нещо в житейската ви философия да се е "пропукало"!
Едно мислехте ,а то друго стана...!Път в чужбина или съвет на творец или дете,ще ви ориентира прекрасно в настъпилият хаос!Висшето ви съзнание,едно наследство ,роднина,както и духовността ,та дори окултизъма ,също ще са с важна роля в "разплитането" на една сложна за вас,ситуация!

РИБИ-
Една тайна излиза на повърхността и вие със сигурност ще започнете да се справяте по-добре  с настъпилият финансов ,интимен или наследствен хаос в дома ( семейството) и в професията!Истината е,че не винаги може да сте обичани и приемани ,както вие си представяте и бихте желали!Но, асимилирането на тази философия за "Безграничната любов ,Прошката и Жертвопреношението в името на другите",ще ви помогне и  научи за напред, да сте по -самостоятелни и да се справяте с финансите си много по-добре!



Коментари