За връзка


mmil73@hotmail.com


МАРС в зодия ДЕВА 24.09-12.11.2015
                                                   



Имаше неща които обмисляхме през август и пролетта на 2015

E,дойде  моментът, когато трябва да действаме или да се откажем!
Всъщност Една идея ,ако не бъде реализирана на практика няма никакъв смисъл в живота !
Това е разликата ,между успелите и провалили се хора.Едните мечтаят ,мислят и действат ,а другите просто се "реят в облаци от мечти и идеи"!
Марс в зодия Дева кара хората да са 
изрядни в своите действия , да положат ред в ежедневието си и да изпитат удовлетворение от работата !
Ключовата дума е Дисциплина!
Колкото до сексуалните ни взаимоотношения през този период (защото Марс е и символ на нашето либидо)те няма да са романтични,страстни и завладяващи ,а практични!
Партньорът, който би ни допаднал ще трябва да има добра външност,работа,устроен живот и  сериозно отношение към интимността!
Марс в Дева  изразява  любовта си,чрез   труд и взаимопомощ или съвместна материална изгода.
През периода ,когато Марс ще транзитира в зодия Дева ще има дни ,в които  трудовата ни и интелектуална активност ще е ярко изразена,което ще води към разширяване  на светогледа (движение-път в чужбина или за обучение). 
Но,като цяло ще разпилеем енергията  и сексуалността си в непродуктивни връзки,действия и дейности!
А най-големият ни "враг" ще е страхът от Промяна!
Истината е ,че до края на 2015 нищо съществено и значимо няма да предприемем,за да променим радикално живота си.Независимо от факта,че обществено -политическите събития в Световен план ще са грандиозни!
Въпреки това в края на октомври-'15 ще започнем да участваме или "строим" планове за предстоящата ни Голяма промяна-реформа през 2016!

25.09.2015
Марс в квадратура със Сатурн
Сложен ден и доста рискован!Много от тъжните събитията през този период ще наподобяват за отминалия януари на 2015!
Това може да е една Съдбовна раздяла в прекият и преносен смисъл с хора или държавно установени норми на живот!
За други, един механичен или здравословен проблем също ще доведе до окончателен и безвъзвратен Край с хора ,общества и институции!
По всяка вероятност до 14.10.2015 ще сме на погрешното място , с погрешните хора или ще "блокираме" с/от едно запознанство!Възможно е да правим това което  не е нужно и да се отдалечим от практичното ,нормално и логично!Затова, нека бъдем внимателни умерени ,разумни и морални  в действията и интимните си връзки!
Това е аспект ,който подчертава и някои физически проблеми ,като артрити, физически и телесни ограничения,  наранявания, изтощение, тежка работа.Може би звездите изкат да ни подскажат и,че е дошло време да се преборим с някакъв проблем/и и да променим начина си на живот?!

1.10.2015
Прекалената докачливост, изпускането на нервите или кавги,може да доведе до Опасни инциденти!Прибързаността, гнева и грубата сексуална енергия или пък,страхът ще са едни от основните ни причини за  Провал. Последствията разбира се ,ще водят до  загуба  на Самоувереност. Трудно ще ни е да бъдем разбрани през тези дни и желателно е,да   не се опитваме! Трябва да замълчим и да се снишим! 

07.10.2015 
Постоянните изненади ще са свързани с разбунтуваният ни дух.  На повърхността излизат най-лошите или лошо потискани желания!Преживявате (или си въобразявате) разочарования и предателства! Необходима е постоянна борба. Резултатът зависи от собствената ви дисциплина.Силно чувство на загуба, отчаяние, безнадеждност или объркване. Период на нерешителност и мечтателност. /Опасност от инциденти по невнимание./

17.10.2015
Съдбовен момент за увеличаване на възможностите и популярността ни от януари-'15 насам! Успехи в бизнеса,свързан с творчество,туризъм ,развлечения.Период изпълнен с чудесни възможности! Оптимизъм и "сексуални палувания"!. Много работа и голяма отплата! Възможност за Нов старт в любовта или живота ,като цяло.
Но, не правете много неща наведнъж! Отваряйте си очите и ушите!Не харчете необмислено, а пестете!
Избягвайте да  се дръжте надменно! Не губете времето си в търсене на идеалната работа, партньор или приятел, принебрегвайки образувалите се настоящи възможности. Не угаждайте  на капризите си, защото може да съсипете постигнатото до сега без дори да разберете !Абстрахирайте се от стари сексуални и телесни травми и се откажете от "грандиозните " си планове за в бъдеще ,както и от едно радикално преобразувание,което няма практично приложение!По-добре е за сега, да запазите това което имате!Проявата на пасивна съпротива срещу обстоятелствата е по-добрият ни вариант, отколкото активно да "въстанем" (поне на този етап)!Обстановката през 2016 ще е коренно различна и с повече възможности,та за това!

30.10-10.11.2015
Отговорности, много ангажименти и организирано изграждане ще изпълват дните ни.Но ,често ще...!
...се ръководим  от импулси и капризи, 
..ще действаме малко прибързано,а това... ..може да ни направи" жертва" на собственото ни поведение!
Нека Не се надценяваме и да се пазим  от всякакви инциденти!





Коментари