За връзка


mmil73@hotmail.com


СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ в зодия Дева 
-13.09.2015 в 09.41 ч в 20 градус

"Началото на сериозната борба с моралния хаос и бедността"


Налага се да се научим на умереност и безпристрастност,ако желаем качествен  живот и любов за напред!
Слънчевото Затъмнението е едно Новолуние винаги.Така един Съдбоносен Край  се оказва едно Ново начало ,предопределящо бъдещето ни!
Създалата се ситуация и събития през този период ще подтикне хората към Служене,Себепознание,  Перфекционизъм и Подчинение ,следвани от определени и стриктни норми на поведение!

Така те ще попаднат в една от двете групи
 -перфекционисти,добри служители и работохолици или 
...хора
 -объркани със здравословни(телесни и душевни -страхове и фобии) и материални проблеми(бедност) ,опитващи се да излязат от  хаоса на живота !

Събитията ще касаят безредието в правосъдието,вярата и неморалното поведение на хората,както   и лошият им избор във финансови  операции и инвестиции,включващ непродуктивен начин на живот и обществена реализация от 2000-та година  насам!

Силната привързаност към материалния свят ,завистта и липсата на духовност за повечето хора,ще е повод за дълбока криза в "джоба" и в душата им! 
Самоубиствата(убийства или атентати) е възможно да зачестят,дали под формата на отчаяние или заради фанатични религиозни убеждения,но те ще са факт през този период!Други може да се окажат пред сериозен фалит или под ударите на закона,а трети да бъдат отхвърлени от обществото за неморалното си поведение и лоши зависимости.
Разбира се за едни , такива периоди  са свързани с депресия и отчаяние ,а за други са една -Възможност за важни решения и излизане от лошата ситуация!Вярата в Божествената закрила и правилното прилагане на човешката воля,дадена от Бога са ненадминати сили"!Използвайте я!
Имайте вяра,помагайте на когато можете  и с както можете ! Стойте далеч от: 
циничността,безбожието,догамтичността,сарказъма,конфронтацията и критиката!
Не забравяйте ,че "камъчето може да обърне каруцата" !
Подробностите като цяло , ще играят  много важна роля в какъвто и да бил житейски казус!
Край за лъжливите учители и духовни течения!
Ще бъде "отсято" смисленото(реалното,логичното и практичното)  от глупостта(нереалното,пошло и измамно)!
----------------------------
Най-сложно ще е  за родените: 
Дева-30.08-06.09
Риби-26.02-04.03
Стрелец-30.11-05.12
Близнаци-28.05-04.06
-Край-Съдбоносен (за добро или не ,в зависимост от личната ви карта и действия до момента) на една сложна ситуация  и изолацията,създала се от 2012 за :
Телец-27.04-04.05
Козирог-29.12-04.01
Скорпион-31.10-06.11
Рак-29.06-05.07
Резервен вариант ще имат ,с полагането на много повече труд и икономии,за излизане от сивото ежедневие,са родените в:
Лъв-30.07-06.08
Водолей-27.01-02.02
Овен-29.03-03.04
Везни-30.09-07.10

"Печеливш период "ще е за всички онези,които са били далновидни или "влюбени е една духовна идея",но не и за хитрите ,егоистични и незаконни лица,сделки,мисли и действия,за които се очаква едно лошо Възмездие!

 Желанието ни за блясък и особено внимание от другите е  силно подчертано!
Често  сме привлечени от хора, които ще ни ласкаят .
Не е лошо обаче, още от самото начало да сме наясно какво  очакваме от дадена връзка ,преди да "вкусим от горчивата чаша" на разочарованието!
Сексуалната енергия, страст,но и прекаленото твърдоглави от типа-"Аз знам и мога всичко"ще са характеристиките на тези дни.Включително прибързаността ,ще води към опасност от инциденти и неприятни раздяли !
Трябва да знаете ,че Любовта през този период  е, като една игра на "Привличане и Господство"!
Фокусът на вниманието ни ще бъде насочен изцяло върху взаимоотношенията ,касаещи една вълнуваща любов,децата,творчеството(хоби),почивките и забавления!
Чарът и желанието ни за развлечения ще ни води към големи изкушения,носещи съдбоносни рискове за в бъдеще !
Това ще е  сложен период за хората с разклатени връзки!Взаимоотношенията  ще стават все по-сложни ,а степента на трудност ще се увеличава !От друга страна желанието на  всички онези ,които са отворени за  една благородна   любов и топла ,приятелска връзка ще бъде изпълнено!
Обществените ни контакти ще са с хора забавни и с голяма доза блясък(известност).

Слънчевото Затъмнение в зодия Дева на 13.09.15 се оказва добро време за творческа Себеизява и Благотворителност!
Много от нас,участващи  и работещи в сферата на писателите,журналистите,дизайнерите имотните агенции и неправителествените -благотворителни организации ще получат много добър шанс за реализация!
Ключова позиция за разрешаване на различни проблеми, около работата,здравето,начина ни на живот и творчество ще изиграят нашите приятели,дом,държавни институции или група от хора с общи интереси,в която членуваме!
Със сигурност сме на прага на една голяма и радикална промяна от досега- познатият ни начин на съществуване!Много от нас ще се опитат  да "счупят едни окови", но е много  вероятно да ги замените с други,защото нямат сили и знание да се справят сами с живота!
Необходимо е да добавете повече информация и умения,свързана със ежедневието и работата ви,както и повече усърдност и търпение за справяне със ситуацията(каквато и да е тя)!
Важи най-вече за родените в/или с планети и точки в зодиите(18-20 градус):
Овен-08-10.04
Дева-11-13.09
Риби-09-11.03
Везни-12-14.10

Първо ще преминем през една Криза и разочарование ,а  след това ще решим,че само с Добри думи и Пожелание нищо не става ....накрая ще започнем и да действаме!

Правила за поставяне и изпълнение на нашите желания.

Не пишете повече от 10.
Напишете вашият списък от желания до 8 час от точния момент на Новолунието и максимум 48 часа след него.Пишете вашите желания на ръка всеки месец задължително.
Поставяйте дата на листчето.
Не правете пожелания за други хора.Това няма да действа.

Необходимо е да изразявате желания,променящи вашите действия спрямо другите,на които искате да помогнете.Например не може да си пожелаете лицето "Х" да се влюби във вас,а трябва да си пожелаете да направите така ,че действията ви да накарат "Х" да ви забележи и оцени.
Ако, едно от пожеланията ви не действа, не се натъжавайте,може би Вселената иска нещо по-добро за вас!Нейната роля е да ви направи щастливи.
Смисълът на Астрологията е да ни накара да опознаем себе си и да се научим да искаме реални неща.Например, нормално е всеки човек да поиска семейство,деца и добра работа.Но,ако той е роден да дойде на Земята и създаде велики дела за благото на много хоро,е много възможно създаването на семейство да не го направи щастлив.
Изводът е бъдете себе си,а не като всички останали.Всеки има своята мисия !

Какво да си пожелаем,когато новолунието е в зодия ДЕВА,нещо което е свързано с

-физическо здраве,диета,добър външен вид
-добра работа
-добър колектив и участие в група по интереси
-ред
-перфекционзъм в това ,което правите

По отношение на здравето ,ДЕВА управлява и придава възможност да намерим лек и помощ при заболявания като:
-чревен тракт
-запек/диария
-храносмилане и асимилиране
-Слънчев сплит


Излекувай Живота Си!





"Победата над собственото "аз" е по- добра от победата над всички други хора. Никой не може да превърне в поражение победата на човека, който е превъзмогнал себе си ." Буда
                                           

Коментари