За връзка


mmil73@hotmail.com


               Луна в зодията Стрелец
                                 


Съществува един мит,който казва че е много свободолюбива и не обича брака,като стандартна форма за обвързване.Това е много логично определение за Луната в Стрелец,защото  тя се чувства щастлива и добре,когато е свободна и може  да пътува.Харесва й  да участва в какви ли не приключения и философски обучения.Обича  също ,да изучава философията на света и неговите чудеса.
Това може да накара   някои хора да си помислят,че  тази Луна никога няма да поиска да се обвърже силно и да загуби свободата си,но в действителност това, не е точно така!Легендата може да говори за един "неуморим пътешественик,алпинист",но хората с такава Луна биха се обвързали един ден само ако,  във връзката им  няма  ревност и ограничения в правата за свободата.
Хората с Луна в Стрелец не обичат  думата "трябва",предпочитат  действията им да се определят от "искам да направя това". Трябва да знаете също ,че Луната в Стрелец има жизненоважна необходимост да пътува.Пътуването за хората с такава Луна е, като елексир. Не ги ограничавайте!
Те не се отправят "на лов",а на път! Не обичат да се задържат на едно и също място,както и да живеят в рутина.Това може да ги съсипе!Много вероятно е начинът им на живот и работа да е свързан с  вид дейност,която изисква непрекъснато обновление,обучение и пътуване.Може да са догматично религиозни или  пък атеисти,вярвайки в една висша сила.Хората родени с Луна в Стрелец са много романтични и идеалистични.Проблемът им е именно в това, да преодолеят физическата реалност с романтизма.Имат сърце от злато и много лесно се натъжават.Това,от което имат най-много нужда е да почувстват доверие и дълбоко приятелство,защото за тях това е истинският начин на общуване и живот.

Известни личности с Луна в Стрелец: Pablo Picasso, Рупърт Мърдок, Гари Каспаров, Умберто Еко, Yoko Ono, Джуди Гарланд, Albert Einstein, Кристофър Рийв, Артър Kestler.

АSTRO GOURMET
Храната за Луната в Стрелец е също един от начините,за  да се забавляват , разучавайки нови вкусове .Предразположена е  към напълняване,защото обича тестените изделия и въглехидратите.Желателно е, да избира разнообразието в храната ,вместо  количеството .

ASTRO MODA
Луната в Стрелец има променлив стил.Харесва ѝ секси -облекла с тъмночервен цветове и прозрачните материи.От друга страна със същата страст, би избрала и спортния стил,който ѝ дава чувството за свобода!Не обича тесните,притискащи и неудобни дрехи.
Бижутата ѝ трябва да имат нота творчество,забавност и "етник" стил от различни части на света.

Според Кармичнaта Астрология и Jan Spiller &Karen McCoy 
Родените с Луна в Стрелец в една от миналите си инкарнации (минали животи) са били духовни учители,давайки пример на останалите с техните духовни ценности и философии.Възможно е обаче,да са злоупотребили с положението си на духовен авторитет(поставили са се над закона),което е довело до мъртва точка във връзка им днес от обществен ранг.С една дума, ако усещат,че нещо такова се случва по настоящем,като сблъсък с обществото например,се налага да станат особено внимателни  да не излизат извън рамките на обществените норми на поведение, закон и етика,за да не попаднат в неприятна ситуация(или бъдат съдени) !Второ, много важно е в настоящия им живот да "слязат от    философския си връх" и да осъзнаят,че за да общуват пълноценно е необходимо  да се научат да разбират другите и после ,да ги поучавате!


Коментари