За връзка


mmil73@hotmail.com


                 ЛУНА ВЪВ ВОДОЛЕЙ
                         
   


Всеки който е роден с Луна във Водолей блести с интелект и атракция.Има огромен чар.Флиртува и общува с особена лекота,но му трябва време за да  покаже чувствата си.Това са хора,които бързо ще ви обслужат и отговорят .Решенията им винаги са оригинални и креативни. Бързо се трогват,ако някой е в беда и  правят всичко възможно, за да  му помогнат.
Много държат на справедливостта!
Близките и най-вече партньорите им трябва да се научат да не изискват постоянно потвърждаване на чувствата им ,от типа"Обичаш ли ме",а да им вярват!
Да,те ви обичат,но рядко ще се държат с вас романтично!
Не ги притискайте душевно, за да ни ги отдалечите !
Луната във Водолей има много приятели и държи на тях.
За нея приятелството може да има много повече значение от личния им партньор,семейството или секса,но не ги ревнувайте!Τова са съвсем различни неща за тях и имат своя,определен смисъл.Ако търсете нежен любовник/-ца,тогава ще трябва да сте подготвени за тяхната РАЗЛИЧНОСТ или да си потърсите някой друг/а.Но ако , имате нужда от добър приятел,те ще са най-добрите!За тях  партньора е и най-добрият им приятел,без да търсят задължително силното обвързване.Сами  изберат момента за това.

Луната е показател за нашите хранителни навици.

ASTRO GOURMET
Хората с Луна във Водолей обичат да се хранят без правила и в определен час.Когато готвят обичат бързото приготвяне на храната и новата техника в кухнята.Често предпочитат да си поръчват "delivery"или да отскачат до близкото заведение за бързо хранене и всичко това, заради забързаният им начин на живот.
Затова не ги притискайте "до стената",като изисквате от тях да остават за дълго в кухнята и да ви пекат баници и сладкиши.Да, те ще го направят и може би  по  най-оригналият начин ,вид и вкус ,който въобще сте виждали и яли,но това няма да е често, случващо се явление.

Известни личности с Луна в Водолей: Мишел Пфайфър, Джон льо Каре, Айрис Мърдок, Тенеси Уилямс, Джон Ленън, Джордж Гершуин, Мохамед Али, София Лорен, принцеса Даяна, Карл Люис.


АSTRO MODA
Луната във Водолей обича да има нещо оригинално в дрехите си.Тези хора са винаги в крак с модата.Обичат кожените изделия и металният цвят и бижута.Винаги държат да имат най-новите и модерни аксесоари,както и техника.Стилът им носи техният "личен почерк".Оригинални са,а понякога дори абстрактни за околните!Не обичат да подражават!Ако се вгледате в тях,ще видите че,те носят дрехи и аксесоари на различни дизайнери,но съчетани по техен,специален  вкус.

Според Кармичнат Астрология и Jan Spiller &Karen McCoy 
В един от миналите им животи навярно са били някъде в хареми,манастири,сиропиталища и т.н,където са им внушили или са си внушили,че оцеляването им зависи от "групата",а не от индивидуалната лична връзка(семейство).Затова в настоящият си живот,  много държат на обществените си контакти и приятели ,отколкото на близките,както и  не биха дали свободата си за нищо на света!

Урокът им е  да се научат да са силни, осъзнавайки какво точно искат!Да се научат също и да се наслаждават  на романтичността в личните връзки.Да уравновесят духа и енергията си,като се освободят от вътрешното си напрежение.Да се научат ,че няма лично щастие и обществено признание без сплотено семейство!

Коментари