За връзка


mmil73@hotmail.com


                       Луна в Скорпион
                            


За Луната в зодията на страстта и властта -Скорпион са изписани тонове книги и статии.Тук тези емоции са в изобилие и сексът не е само физическо задоволство,а  цял ритуал!Проблемът на мъжа или жената с такава Луна е ,че те искат да имат пълен контрол във връзката си.Например,може да са съгласни в правото на другия,но рядко ще си го признаят ,за да не изгубят надмощие над ситуацията!Този маниакален контрол се свързва с ревност,която е сериозен проблем  във взаимоотношенията им.
Луната в Скорпион(хората ,разбира се родени с  такава Луна)има сто начина да ви тестува за  вярност, като ви накара да се чувствате несигурни от възможността,че всеки момент може да бъдете заменен/а от друг/а.
Не обича хората,които не се самозащитават,т.е слаби!
Луната в Скорпион не е лесен "играч".
Хората с тази Луна са мистични и потайни.
Трудно можеш да отгатнеш,какво мислят в даден момент.Имат лице,което по никакъв начин не издава  вътрешните им емоции.Дори и да ви вярват,те обичат да ви проверяват постоянно, с различни начини и време!Често  използват думата,за определение на своя партньор,като "моята..или моят..",а не по имена.
Каквото и да стане връзката и бракът за тях са винаги приоритет!Обичат да флиртуват,но тази игра за партньора им е строго забранена!
Истинската магична сила на  хората с Луната в Скорпион е ,че когато се обвържат с някого  ще го накарат да изживее най-дълбоките си и съкровена страст !

Известни личности с Луна в Скорпион: Елизабет Тейлър, Уорън Бийти, Стивън Спилбърг, Жерар Депардийо, Чарли Чаплин, Джеймс Дийн, Алфред Хичкок, Луи Мал, принц Андрю.

ASTRO GOURMET
Хората с Луна в Скорпион обичат пикантната и люта, екзотична-азиатска кухня,изпълнена с аромати  и подправки.Харесват им различните видове сосове и месо!

ASTRO MODA
Луната в Скорпион има силно развито шесто чувство,затова винаги има добър нюх към модерното ,т.е това, което е "последна" дума в модата.Обичат паети и златисти нишки в тъканите.Любимите им цветове са   черното,тъмно виолетово и червеното.Дрехите на тези хора  са с изчистени линии,но никога не обичат евтините и безлични дрехи.Харесва им да крият проницателния си поглед зад красиви и тъмни очила,както и да изразяват сексапила на тялото си и то не ,чрез разголени облекла,а покрити с различни наметала,покривала и шлифери.Обожават мистериозния стил.

Според Кармичната Астрология и Jan Spiller&Karen McGoy
Хората родени с Луна в Скорпион са белязани от крайностите на емоционално напрежение и битки за власт.Навярно са получавали жестоки рани ,заради което в този им живот имат първо свръх инстинкт за самосъхранение и оцеляване и после всичко друго.Много вероятно е ,в настоящия им живот също  да са преживели силна душевна травма!За да компенсират това ,си търсят  спътник в живота,човек на когото  могат да се доверят изцяло!Такива може да са един духовен учител(психолог) , чиято любов  и  доверие  да им даде спокойствието и сигурността към което се стремят!
Урокът им днес е да се научат, да балансират   яростните си чувства от минали инкарнации с омиротвореност и искреност в настоящия.Да знаят ,че омразата ги разрушава,а любовта  възражда!

Коментари