За връзка


mmil73@hotmail.com


                       Луна в зодия Рак 
                     


Луната в зодия Рак се чувства като у дома си.Тук,тя е в своята "родна" позиция.Хората родени с Луна в Рак са много загрижени и благосърдечни,както  "една   майка  към детето си".Това  са хора  чувствителни и интуитивни!
Имат така нареченото "шесто чувство".Единственото трудно нещо за тях, в тази гама  от емоции е ,да контролират настроението си!Сутрин те сe събуждат   радостни ,а до вечерта може да   "плуват в море от  сълзи"или пък, да станат гневни и ядосани  от различни трагични истории.Това за тях  е начин на живот и  не им прави впечатление,че едновременно може да се смеят,плачат,мрънкат или гневят ,но за околните е много трудно и сложно . Трябва да се научат, да се абстрахират от силните си емоции и напрягащи ситуации!Може да са заредени със силен майчински инстинкт и грижовност,но не  трябва да си мислят, че  грижите им са желани и ценени от всички.Всеки има различно разбиране за уют и топлота.Другите хора ,често не могат да разберат лесно голямата им загриженост   и  я тълкуват, като "емоционално задушаване".Често без да желаят, хората с Луна в Рак,така наречената "майчина,любвеобилна Луна" изпитват на гърба си най-лошата карма на "Непоисканото добро"!
Тези хора  са силно повлияни от образа на майката за добро или не, наричат ги "мамини глезанчовци" или онези,които  бдят над всички  като "орли",защото някога са имали силната необходимост от майчини грижи,но не са я получили.Трудно им е, да се откъснат от миналото и спомените и това допълнително усложнява живота им!Жените с такава Луна обичат да са  в ролята на "голямата мама" в семейството,  рискувайки да загубят от чара си на " жената-любовница ". Съпругът им често  ги приема не като еротични  съпруги, а като една " грижовна майка", която се грижи непрестанно за него и децата и по този начин, се нарушава сексуалната им връзка и брак.
Мъжете от друга страна, с  Луна в Рак са много чувствителни,романтични,но и силно привързани към своите майки(или съпруги по-късно,ако майките липсват),както и майките  към тях. Научени са били да бъдат винаги защитавани и обгрижвани ,така че  след това им е трудно да се грижат сами за себе си.Женят се и търсят образа на "майката" в съпругата си или живеят  и с двете.Това разбира се отново  затруднява   брака  и се появяват сериозни проблеми.Други мъже с Луна в Рак може сами да поискат, да влизат  в ролята на "мама",вместо на татко за децата си,като отпадне фигурата на "твърдият мъж",с тази на съпругата му  и се създадат  друг тип усложнения-КАРМА.Това е така,защото в детството им тези хора са имали нужда от майчини грижи,но не са я получили по различни причини.Днес те,искат децата им да не бъдат лишавани от нищо.  
В природата всичко е позволено и нормалното стига то, да не е в ущърб за вас  и  околните! Нужно е тези хора да засилят обществено -професионалната си роля в семейство   и да се опитат ,да поддържат едно равновесие,между  "ролите"!

Известни личности с Луна в Рак: Том Круз, Christian Dior, Кларк Гейбъл, Игор Стравински, Харисън Форд, Лайза Минели, George Orwell Chomfrei Богарт.

ASTRO GOURMET
Луната в Рак обича страшно много да готви за семейството си.Това е начин да изрази любовта си към него.Доставянето и  приготвянето на храната е основната й задача. С това си  "угаждане" се създават   тенденции към напълняване!

АSTRO MODA
Луната в Рак е сантиментална,затова често сменя стила  си в зависимост от настроението .Като цяло обича  орнаментите в дрехите и тези с различна декорации ,плетивото и дантелите. 
Луната в Рак е привързана към миналото  и това  я кара да пази много от старите си дрехи и вещи в килера.През периоди ,когато модата се "завръща",тя умее всички тези стари вещи,да  преобрази  в нови, по един особено оригинален начин!Харесват ѝ меките тъкани и плетивото и всичко което я кара да има усещането за уют и топлота.
В гардероба ѝ винаги ще намерите  една дреха с абсолютно качество или ръчна изработка,което често пъти е под формата на антика.Обича и държи на старите и ценни бижута,предавани от поколения!

Според Кармичната Астрология и Jan Spiller&Karen McCoy
Хората родени с Луна в Рак в един от миналите си животи са живели в голямо и силно семейство,което им е представило всякакви удобства.Затова  днес  се чувстват несигурни,ако нямат свое  и ако, са далеч от  него или   родния  дом ,далеч от мама.

Урокът им в този  живот е да се научат, да не са зависими от другите и техните чувства до толкова,че да губят от самоличността и увереността си.Трябва  да разчитат най-вече на  силите  и възможностите си повече,отколкото  на близките.Така чувството им на зависимост  ще се трансформира в увереност!Една Увереност, която ще им даде  възможност да изпитат  истинската обич и близост от човешките взаимоотношения и няма да им се налага да се "вкопчват" !



Коментари